Skocz do zawartości
solmyr

oddam za darmo połowę swojego życia:P

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ponieważ niedługo zostanę tatą :twisted: robię sobie porządki i wywalam stare graty. I tu jest problem :roll: żal mi wszystkiego :P

Tak sobie pomyślałem że zamiast wyrzucać to oddam to komuś, może się przyda, mam tak więc gazety o tematyce komputerowej od rocznika ok 96 w górę:secret-serive, gambler, reset, śgk, chip, pcwk, i wiele innych. W sumie to tego jest kilka kartonów:) oddam za pluszowego misia + w ramach zachęty moge dorzucić amige 500 2,5 MB, 2x fdd itd

Jak ktoś chętny to pisać odrazu, bo pojutrze wyląduje wszystko na śmietniku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pusc to na allegro ;]

P.S. Jakbys przypadkiem znalazl Top-Secrety 8-9-10-11 to ja sie chetnie nimi zaopiekuje ;)

P.P.S. Gratulacje z okazji ojcostwa - chlopak czy dziewczyna ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopak :twisted: pewnie mam, ale wolałbym przekazać kolekcje w całości :wink: oto fotka

aha to kawai na wierzchu to przypadek, to nie jest ich stos, żeby ktoś sobie czegoś nie pomyślał:P

Dołączona grafika

p.s. na allegro chyba nie ma sensu - i co dostane za to 10zł? Wole oddać komuś z forum:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopak :twisted:  pewnie mam, ale wolałbym przekazać kolekcje w całości :wink: oto fotka

aha to kawai na wierzchu to przypadek, to nie jest ich stos, żeby ktoś sobie czegoś nie pomyślał:P

Dołączona grafika

kurcze te gamblery i SS to bym wzial all ale do Gda to przesylka troche drogo wyjdzie :/ ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waży to sporo, jak będę wracał z uczelni to zerknę na poczcie ile by wysyłka kosztowała, z drugiej strony żal mi troche serce sciska, bo jak tak na to patrze, to to całe moje dzieciństwo .... ehh otworzyłem sobie śgk nr 1 a tam recenzja elwiry na amisię... kurde ale ten czas zleciał. Przypomiało mi się jak jako mały szczyl latałem na giełdy komputerowe i się wymieniałem na gry:) boshe co to się porobiło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pusc to na allegro ;]

Naprawde na twoim miejscu pomyślał bym nad sprzedarzą tego na allegro...z tego co widze jest tego sporo, a wierz mi, niejedna osoba by zapłaciła dużą sumke za top secret z '91

może macie racje, jakby ktoś był chętny to wymienię to wszystko na bartona 2500+ :lol: jeszcze to przemyślę

pozdrowiena4all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera najchetniej wzialbym to wszystko, tylko ze wlasnie sobie przypomnialem ze pol roku temu wywalilem sterte podobnej wielkosci ;/ roznych gamblerow, SSow, resetow etc. Zostaly mi juz tylko Top Secrety, ktore mam wszystkie oprocz wlasnie tych czterech numerow. Na zdjeciu widze, ze sie TS nr 8 wala - chetnie bym sie nim zaopiekowal ;) Koszty przesylki oczywiscie pokrywam ;] Zobacz czy nie masz nastepnych 3ech (nr 9 byl mniejszego formatu - cala zolta okladka, 10 miala jakies gwiazdki i costam na okladce z tego co pamietam - w srodku opis railroad tycoon, 11 nie widzialem nigdy na oczy).

A co do allegro - ja za Top Secret 1 (tyle ze w IDEALNYM stanie) dalem 25 zl ;]. A widze ze tez go masz, wiec troche moglbys na nim zarobic (ostatnio widzialem szalenca, ktory za postrzepiony TS1 chcial 50 PLN 8O ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waży to sporo, jak będę wracał z uczelni to zerknę na poczcie ile by wysyłka kosztowała, z drugiej strony żal mi troche serce sciska, bo jak tak na to patrze, to to całe moje dzieciństwo ....  ehh  otworzyłem sobie śgk nr 1 a tam recenzja elwiry na amisię... kurde ale ten czas zleciał. Przypomiało mi się jak jako mały szczyl latałem na giełdy komputerowe i się wymieniałem na gry:) boshe co to się porobiło

to jak bedzeisz oddawal :) to zobacz ile waza Gamblery i SS :) kurcze jak ja zaluje ze wywalilem moje Gamblery :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w te wakacje wywalilem CDA z kilku lat, Gamblery, PCWK, Kawaii, CHIP, i cos tam jeszcze. Musialem chyba 5 razy na smietnik z tym chodzic :> A, i byl tam CYBER, smieszne takie, chyba z 1996, dziwny format - pol A4 na dlugosc, tak szczerze mowiac to nigdy nic tam nie przeczytalem ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z chęcia bym to wszystko wziął za pluszowego misia (LOL ;D) :D, ale tak jak mówią koledzy- sprzedaj na Allegro- jeszcze na tym pare złotych wyciagniesz bez problemu. A Amigę sobie zostaw- niech sobie synek pokatuje za pare lat maszynkę taty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam WiŻ (od 86r wszystkie numery) i ŚN (od 1 numeru nie wiem z którego roku) ... ale nikomu tego nie oddam bo na rocznikzch na CD wychodzi to dopiero od 96 bodajże

hyhy a ja mam 1 Bajtka potem pare pierwszych wydan... i numer specjalnie o ATARI /| :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z opisu myslalem ze chcesz oddać nerkę...

a ile na czarnym rynku moze kosztowac nerka?

i tak legalnie to po ile stoi?

:?

legalnie to nie stoi ( w sumie chyba tylko w jednym kraju europy mozna oddac ale nie pamietam nawet jakim ) pozatym z tego co wiem to w niemczech ofereruja okolo 15'000 do 25'000 euro :) ale to jush byly dosc dawne statystyki wiec moga jush sie zmienic

heh a wiecie ze za jedna porcje nasienia daja 300 zł :] :P trzeba miec 21 lat i mozna oddac chyba jedynie 12 porcji :)

pozatym jesli jestescie kobieta w ciazy to za 2-4 zl za litr mozecie sprzedawac swoj mocz :P

co do wlosow to jush mniejsze wymagania, wystarczy by byly dlugie i cos kolo 25 zl za kilogram :)

o innych sposobach zarabiania na wlasnym ciele nie bede wspominal bo to godzace w ludzka godnosc :/

milego sprzedawania :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wilczku-a nie moglbys jendak zapodac, lub podac zrodlo?? :)

bo za te kilak alt nasienie opddam an pewno.....bo to latwy zarobek ;]

ale moze cos jeszczE??? :P

wlosy to nieoplacalny interes zupelnie...wiecej ksoztuje ich hodowanie.... ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.dawcy.kki.pl/

a reszty to szukajcie na googlach powinno cos byc :)

info o cenach mam z jakiegos artykulu w newsweeku chyba czy jakiejs innej gazecie :)

jutro poszukam to podam co to bylo :)

tylko nie myslcie ze tak latwo dostac ta kase :P trzeba spelnic wiele ostrych wymogow ;) palacy i pijacy odpadaja na pierwszych testach a i najlepiej by bylo gdybyscie mieli jush zdrowe dziecko :/

niemniej i tak uwazam ze to dosc latwa kasa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczegółowy wywiad lekarski ( m.innymi wykluczenie występowania w rodzinie zaburzeń i chorób

umysłowych, neurologicznych, chorób serca i cukrzycy przed 50-tym rokiem życia,

chorób nerek, nowotworów, osób głuchoniemych, niewidomych, dyslektyków itd. )

taaaaa....matka choruje na serce, a je moze nie jestem dyslektykiem, ale dysgrafem :(

aaaa....dzadek cierpial ( i zmarl) na cukrzyce :/

ehhh

i byla wykryta przed 50 rokiem zycia :(

ehhhh

no to kasa przeszla kolo nosa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi