solmyr Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Witam Ponieważ niedługo zostanę tatą :twisted: robię sobie porządki i wywalam stare graty. I tu jest problem :roll: żal mi wszystkiego :P Tak sobie pomyślałem że zamiast wyrzucać to oddam to komuś, może się przyda, mam tak więc gazety o tematyce komputerowej od rocznika ok 96 w górę:secret-serive, gambler, reset, śgk, chip, pcwk, i wiele innych. W sumie to tego jest kilka kartonów:) oddam za pluszowego misia + w ramach zachęty moge dorzucić amige 500 2,5 MB, 2x fdd itd Jak ktoś chętny to pisać odrazu, bo pojutrze wyląduje wszystko na śmietniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 qrde im głebiej się dokopuję tym gorzej:) znalazlem jeszcze większość numerów top secret, bodajże od 91 roku:) oprucz tego kilka macwordów, amig, cd-action i innych pism Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Pusc to na allegro ;] P.S. Jakbys przypadkiem znalazl Top-Secrety 8-9-10-11 to ja sie chetnie nimi zaopiekuje ;) P.P.S. Gratulacje z okazji ojcostwa - chlopak czy dziewczyna ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Chłopak :twisted: pewnie mam, ale wolałbym przekazać kolekcje w całości :wink: oto fotka aha to kawai na wierzchu to przypadek, to nie jest ich stos, żeby ktoś sobie czegoś nie pomyślał:P p.s. na allegro chyba nie ma sensu - i co dostane za to 10zł? Wole oddać komuś z forum:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Chłopak :twisted: pewnie mam, ale wolałbym przekazać kolekcje w całości :wink: oto fotka aha to kawai na wierzchu to przypadek, to nie jest ich stos, żeby ktoś sobie czegoś nie pomyślał:P kurcze te gamblery i SS to bym wzial all ale do Gda to przesylka troche drogo wyjdzie :/ ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Waży to sporo, jak będę wracał z uczelni to zerknę na poczcie ile by wysyłka kosztowała, z drugiej strony żal mi troche serce sciska, bo jak tak na to patrze, to to całe moje dzieciństwo .... ehh otworzyłem sobie śgk nr 1 a tam recenzja elwiry na amisię... kurde ale ten czas zleciał. Przypomiało mi się jak jako mały szczyl latałem na giełdy komputerowe i się wymieniałem na gry:) boshe co to się porobiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Pusc to na allegro ;] Naprawde na twoim miejscu pomyślał bym nad sprzedarzą tego na allegro...z tego co widze jest tego sporo, a wierz mi, niejedna osoba by zapłaciła dużą sumke za top secret z '91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Pusc to na allegro ;] Naprawde na twoim miejscu pomyślał bym nad sprzedarzą tego na allegro...z tego co widze jest tego sporo, a wierz mi, niejedna osoba by zapłaciła dużą sumke za top secret z '91 może macie racje, jakby ktoś był chętny to wymienię to wszystko na bartona 2500+ :lol: jeszcze to przemyślę pozdrowiena4all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Heh, jesli mieszkasz w domu 1 rodzinnym i masz piec opalowy to wez to wszystko se na rozpalke ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Cholera najchetniej wzialbym to wszystko, tylko ze wlasnie sobie przypomnialem ze pol roku temu wywalilem sterte podobnej wielkosci ;/ roznych gamblerow, SSow, resetow etc. Zostaly mi juz tylko Top Secrety, ktore mam wszystkie oprocz wlasnie tych czterech numerow. Na zdjeciu widze, ze sie TS nr 8 wala - chetnie bym sie nim zaopiekowal ;) Koszty przesylki oczywiscie pokrywam ;] Zobacz czy nie masz nastepnych 3ech (nr 9 byl mniejszego formatu - cala zolta okladka, 10 miala jakies gwiazdki i costam na okladce z tego co pamietam - w srodku opis railroad tycoon, 11 nie widzialem nigdy na oczy). A co do allegro - ja za Top Secret 1 (tyle ze w IDEALNYM stanie) dalem 25 zl ;]. A widze ze tez go masz, wiec troche moglbys na nim zarobic (ostatnio widzialem szalenca, ktory za postrzepiony TS1 chcial 50 PLN 8O ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 A ja bym to zostawił, moze w przyszlosci dzieciak bedzie maniakiem i bardzo przydadza mu sie gazetki historyczne.... bedzie wdzieczny tatusiowi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 z opisu myslalem ze chcesz oddać nerkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 z opisu myslalem ze chcesz oddać nerkę...to nei połowa...życia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Waży to sporo, jak będę wracał z uczelni to zerknę na poczcie ile by wysyłka kosztowała, z drugiej strony żal mi troche serce sciska, bo jak tak na to patrze, to to całe moje dzieciństwo .... ehh otworzyłem sobie śgk nr 1 a tam recenzja elwiry na amisię... kurde ale ten czas zleciał. Przypomiało mi się jak jako mały szczyl latałem na giełdy komputerowe i się wymieniałem na gry:) boshe co to się porobiło to jak bedzeisz oddawal :) to zobacz ile waza Gamblery i SS :) kurcze jak ja zaluje ze wywalilem moje Gamblery :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ja w te wakacje wywalilem CDA z kilku lat, Gamblery, PCWK, Kawaii, CHIP, i cos tam jeszcze. Musialem chyba 5 razy na smietnik z tym chodzic :> A, i byl tam CYBER, smieszne takie, chyba z 1996, dziwny format - pol A4 na dlugosc, tak szczerze mowiac to nigdy nic tam nie przeczytalem ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 a ja mam WiŻ (od 86r wszystkie numery) i ŚN (od 1 numeru nie wiem z którego roku) ... ale nikomu tego nie oddam bo na rocznikzch na CD wychodzi to dopiero od 96 bodajże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Z chęcia bym to wszystko wziął za pluszowego misia (LOL ;D) :D, ale tak jak mówią koledzy- sprzedaj na Allegro- jeszcze na tym pare złotych wyciagniesz bez problemu. A Amigę sobie zostaw- niech sobie synek pokatuje za pare lat maszynkę taty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 a ja mam WiŻ (od 86r wszystkie numery) i ŚN (od 1 numeru nie wiem z którego roku) ... ale nikomu tego nie oddam bo na rocznikzch na CD wychodzi to dopiero od 96 bodajże hyhy a ja mam 1 Bajtka potem pare pierwszych wydan... i numer specjalnie o ATARI /| :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 nie ma jak Bajtek mam kilka numerow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 z opisu myslalem ze chcesz oddać nerkę... a ile na czarnym rynku moze kosztowac nerka? i tak legalnie to po ile stoi? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 z opisu myslalem ze chcesz oddać nerkę... a ile na czarnym rynku moze kosztowac nerka? i tak legalnie to po ile stoi? :? kiedys byl siakis raport amerykanski........ byla tam podana cena 10000$ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 kurcze takie rzeczy sa extra na maxa!!! ja bym je zostawil,no chyba ze totalnie nie masz miejsca. ja np.na gwiazdke(2003)dostalem 486(amd,caly komp),nie pytajcie jak sie z niego ciesze. mozna nawet powiedziec ze niektore jego czesci sa bezcenne.heh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ja bym zostawil jak da rade. Ostatnio sie dokopalem do radioelektronika co moj tata kupowal latach 82-86, wiele ciekawych rzeczy znalazlem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 z opisu myslalem ze chcesz oddać nerkę... a ile na czarnym rynku moze kosztowac nerka? i tak legalnie to po ile stoi? :? legalnie to nie stoi ( w sumie chyba tylko w jednym kraju europy mozna oddac ale nie pamietam nawet jakim ) pozatym z tego co wiem to w niemczech ofereruja okolo 15'000 do 25'000 euro :) ale to jush byly dosc dawne statystyki wiec moga jush sie zmienic heh a wiecie ze za jedna porcje nasienia daja 300 zł :] :P trzeba miec 21 lat i mozna oddac chyba jedynie 12 porcji :) pozatym jesli jestescie kobieta w ciazy to za 2-4 zl za litr mozecie sprzedawac swoj mocz :P co do wlosow to jush mniejsze wymagania, wystarczy by byly dlugie i cos kolo 25 zl za kilogram :) o innych sposobach zarabiania na wlasnym ciele nie bede wspominal bo to godzace w ludzka godnosc :/ milego sprzedawania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 wiecie ze za jedna porcje nasienia daja 300 zł zł 8) 8) Jakies szersze info mozesz zapodac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 wilczku-a nie moglbys jendak zapodac, lub podac zrodlo?? :) bo za te kilak alt nasienie opddam an pewno.....bo to latwy zarobek ;] ale moze cos jeszczE??? :P wlosy to nieoplacalny interes zupelnie...wiecej ksoztuje ich hodowanie.... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 http://www.dawcy.kki.pl/ a reszty to szukajcie na googlach powinno cos byc :) info o cenach mam z jakiegos artykulu w newsweeku chyba czy jakiejs innej gazecie :) jutro poszukam to podam co to bylo :) tylko nie myslcie ze tak latwo dostac ta kase :P trzeba spelnic wiele ostrych wymogow ;) palacy i pijacy odpadaja na pierwszych testach a i najlepiej by bylo gdybyscie mieli jush zdrowe dziecko :/ niemniej i tak uwazam ze to dosc latwa kasa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Szczegółowy wywiad lekarski ( m.innymi wykluczenie występowania w rodzinie zaburzeń i chorób umysłowych, neurologicznych, chorób serca i cukrzycy przed 50-tym rokiem życia, chorób nerek, nowotworów, osób głuchoniemych, niewidomych, dyslektyków itd. ) taaaaa....matka choruje na serce, a je moze nie jestem dyslektykiem, ale dysgrafem :( aaaa....dzadek cierpial ( i zmarl) na cukrzyce :/ ehhh i byla wykryta przed 50 rokiem zycia :( ehhhh no to kasa przeszla kolo nosa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 co do wlosow to jush mniejsze wymagania, wystarczy by byly dlugie i cos kolo 25 zl za kilogram :) Nie 25 zł za kilogram tylko od 200 do 1000 zł płacą ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 http://www.dawcy.kki.pl/ Ciekawe w jakich to naprawde warunkach jest oddawane to nasienie :roll: Jakas atrakcyjna pielegniarka czy cus? :twisted: Hehe i jeszcze za to placa :D Taka meska #%#^$ :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...