Walker3d Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Retusz razi w oczyAle za to jak profesjonalnie zrobiony :D przecież dziś retusz robią wszystkie bradziej szanujące się czasopisma takie jak playboy czy ckm , nawet Marcin Meller (aktualny edaktor naczelny playboy'a) przyznał się w programie "Kuba Wojewódzki" że takie retusze są dokonywane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 bez przesady - chciał bym tak wyglądać ( gdybym był kobietą ) nawet po lekkim PhotoSHopie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 dostałem info - jako badacz kobiecej intuicji - ze jest nowa odsłona - brrr :) niedługo dostęp do tych panien - a przyznajmy że nie są najgorsze - tylko dla forumiczów - wystarczy PYKNĄC konto z avatarkiem - drabnąć coś jakie one to nie piękne i po sprawie :) Retusz razi w oczy :D czy aby napewno ? .. ja to bym takie posty często quote-ovał ... co z tego że retusz ... obrazek powtarza się już na 1 i 2 stronie ... :] miło jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Stawiam na Mercedes Terrell - sliczna jest :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Najpiękniejsza kobieta i najlepsza fura [ F O T K I ] Inne kobiety i inne fury [ F O T K I ] Niewiadomo na co patrzec na kobiałke czy samochód ???? Niewspominawszy o twarzy... Nogi maja krótkie jak kaczki ! Wiem...Jestem stronnikiem wyidealizowanej kobiecej sylwetki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 dla tych którzy lubią długie nogi :) http://mistrzu.neostrada.pl update z dzisiaj :oops: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Jakis czas temu znalazlem takie fajne forum komputerowe i nie tylko ;) http://forums.extremeoverclocking.com/foru...php?forumid=172 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...