Skocz do zawartości
piotrek_zet

grubość szyby

Rekomendowane odpowiedzi

dziś skończyłem wycinać boczek od swojego chieteca, I teraz pytanie do ludzi którzy okno robili sami, jaką grubość szyby wzieliście?? czy tak gdzieś 4mm wystarczy, zupełnie nie wiem ile powinno być, jeszcze jedno, do tych którzy nie używali uszczelki - czym przyklejaliście szybke?? Czy wystarczy do tego silikon sanitarny, czy lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziś skończyłem wycinać boczek od swojego chieteca, I teraz pytanie do ludzi którzy okno robili sami, jaką grubość szyby wzieliście?? czy tak gdzieś 4mm wystarczy, zupełnie nie wiem ile powinno być, jeszcze jedno, do tych którzy nie używali uszczelki - czym przyklejaliście szybke?? Czy wystarczy do tego silikon sanitarny, czy lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś innego

Ja ma mszybke 4mm przyklejałem od wewnątz silikonem poprostu dałem wieksza szybe na wyciety otwór i tam gdzie byl nadmiar szyby dałem zwykły silikon do uszczelniania cienki pasek ze 3mm dookoła i git wyglada to mniej wiecej tak:

Dołączona grafika

Jakby ktoś chciał luknąc na wiecej fotek to zapraszam tutaj: http://www.tweakpc.cjb.net/modbudy.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi