K!3R4 (W) Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 czy jest jakas roznica miedzy 3dmarkiem'03 demo a full (chodzi mi ok wyniki) czy moj wynik przy konfiguracji jaka mam w opsisie jest normalny,zanizony,zawyzony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 czy jest jakas roznica miedzy 3dmarkiem'03 demo a full (chodzi mi ok wyniki) czy moj wynik przy konfiguracji jaka mam w opsisie jest normalny,zanizony,zawyzony? Miedzy demo a full neima zadnej róznicy Jak na moje oko ot masz za niski wynik ja na konfigu jak nizej mam jakies 1600 pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 czy jest jakas roznica miedzy 3dmarkiem'03 demo a full (chodzi mi ok wyniki) czy moj wynik przy konfiguracji jaka mam w opsisie jest normalny,zanizony,zawyzony? Miedzy demo a full neima zadnej róznicy Jak na moje oko ot masz za niski wynik ja na konfigu jak nizej mam jakies 1600 pkt Co do tego wyniku to niewydaje mi sie , w koncu masz ti4200 krecony na 4600... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Co do tego wyniku to niewydaje mi sie , w koncu masz ti4200 krecony na 4600... Kurde rzeczywiscei wydawało mi sie ze gostek ma radeona 9500 na 100% bym dal ze w podpisie mial 9500 hmm widocznie pomyliłem tematy i nie ta mluknołem , w takim razie wynik 1200pkt jak najbardziej na miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 eee wynik [gluteus maximus], ja mam na radku 9k nonpro 1331, popracuj nad wynikiem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Jea! Ja się też pochwalę ok.130pnkt na MX400 :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K!3R4 (W) Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 zaeby nie zakladac nowego watku to sie tu zapytam czy to ze nie moge wybrac agp 8x w biosie jest spowodowane moja karta graficzna (4X) czy moze mnie oszukali z plyta gl.? co znaczy ustawienie w biosie agp aperture size ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 zaeby nie zakladac nowego watku to sie tu zapytam czy to ze nie moge wybrac agp 8x w biosie jest spowodowane moja karta graficzna (4X) czy moze mnie oszukali z plyta gl.? co znaczy ustawienie w biosie agp aperture size ? Jeżeli karta obsługuje max AGPx4 to mozesz w biosie ustawić max x4 agp aperture size oznacza ile MB z pamieci ram ma byc przydzielone dla karty graficznej dla gier w razie potrzeby gdy bedzie za malo pameici na lkarcei graficznej na tekstury itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ta ja też mam tego radka tylko od Ati i mam w 03 - 1180 pkt a w 01 mam 7200 ;| Na gf ten co w podpisie mialem w 01 7300 ; / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K!3R4 (W) Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 zaeby nie zakladac nowego watku to sie tu zapytam czy to ze nie moge wybrac agp 8x w biosie jest spowodowane moja karta graficzna (4X) czy moze mnie oszukali z plyta gl.? co znaczy ustawienie w biosie agp aperture size ? Jeżeli karta obsługuje max AGPx4 to mozesz w biosie ustawić max x4 agp aperture size oznacza ile MB z pamieci ram ma byc przydzielone dla karty graficznej dla gier w razie potrzeby gdy bedzie za malo pameici na lkarcei graficznej na tekstury itp dzieki bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...