Skocz do zawartości
pci

Blok

Rekomendowane odpowiedzi

Po co czytać wypociny poprzedników, jak można błysnąć, nie? Facet ma ten bloczek a) już w ręku, B) za darmo. Pytał o to jak zatkać, a nie co w zamian, że beznadziejny i w ogóle :)))

A w temacie - niczego nowego nie powiem, lutujemy :)

Witchhunter :) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co kupywać taki beznadziejny blok i to jeszcze z niechcianymi dzirkami. Lepiej się wybierz do MCS na zakupy, tam sa godne polecenia bloki BEZ NIECHCIANYCH DZIUR

Ty czytasz chociarz na co odpowiadasz czy tylko spamujesz od tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co kupywać taki beznadziejny blok i to jeszcze z niechcianymi dzirkami. Lepiej się wybierz do MCS na zakupy, tam sa godne polecenia bloki BEZ NIECHCIANYCH DZIUR

Ja go nie kupilem tylko kumpel się pyta chcesz a ja wzjołem, i czy taki blok jets wydajny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielki przepraszam dla oburzonych kolegów.  Zagapiłem sie i tyle.

o taa, dosc czesto ci sie to zdaza :lol:

Lepiej się wybierz do MCS na zakupy, tam sa godne polecenia bloki

wiec skoros gapa, to ci objasnie, iz MCS jest w 100% polska firma z 100% polskimi blokami :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

With czytajac ten toic, chcialem dokladnei to samo napisac :lol:

wyprzedziles mnie hehe ;)

BTW widze ze nasz Jhony przez ostatnie dni zdobyl duzo wiedzy, jest taki wszech wiedzacy, ze mowi na bloki wiercone ze sa BEZNADZIEJNE.....przecie lepiej kupic zalmana albo maza, jak wogole ci ludzie nie boja sie zakldac czegos co bylo robione w Polsce, co nie? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielki przepraszam dla oburzonych kolegów.  Zagapiłem sie i tyle.

o taa, dosc czesto ci sie to zdaza :lol:

Lepiej się wybierz do MCS na zakupy, tam sa godne polecenia bloki

wiec skoros gapa, to ci objasnie, iz MCS jest w 100% polska firma z 100% polskimi blokami :lol:

Nie dziw sie Witch :D

U nas z nim jest to samo ;) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Spideremany i witchery!!!

Wtedy jak pisałem że nie jestem nie przkonany do polskich wyrobów, to było dawno, zobacz sobię na date!!! A teraz powoli się przkonałem i wiem że MCS to POLSKI SKLEP. NIKT NIE JEST DOSKONAŁY SPIDERMAN I WITCH!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Spideremany i witchery!!!

Wtedy jak pisałem że nie jestem nie przkonany do polskich wyrobów, to było dawno, zobacz sobię na date!!! A teraz powoli się przkonałem i wiem że MCS to POLSKI SKLEP. NIKT NIE JEST DOSKONAŁY SPIDERMAN I WITCH!!!

BLA BLA BLA.

Welcome wsrod doinformowanych Johny_85 :!: :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak wracajac do tematu (bo gosc pytal o blok tak dla przypomnienia)

- w opisie napisane jest ze wykonany jest z litego materialu - wyglada na miedz, ale jest nia?

- do zamykania otworow najlepiej uzyc blachy miedzianej + cyna + palnik (jesli to miedz rzeczywiscie), ew. jesli nie masz/nie znasz sie na tym - sruby na teflon

- wydajnosc bedzie zalezala troche od materialu, ale nie bedzie to chyba demon chlodzenia. zreszta to tylko gdybanie - nie dowiesz sie jak nie zalozysz. a skoro juz go masz to do dziela!

update: oczywiscie w tytule aukcji jest miedz :oops: slepota ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi