Tuncio Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Czy jest możlwie odblokowanie tak jak w R9500 "ukrytych" potoków w R9600? Czy jest to WOGÓLE możliwe za pomocą soft? Wiem, że jeszcze coś takiego (chyba) nie wyszło, a ja chciałbym się dowiedzieć czy coś takiego jest do zrobienia i czy może powstać. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. [wiem, że temat softmod jest wałkowany nieźle na forum, ale z 9600 nie było takiego pytania] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 NIE ! opcja SZUKAJ : pozatym wiesz jak wyglada jadro 9600 ? ciekawe gdzie by upakowali te kolejne 4 potoki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuncio Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Thx za odpowiedź:) Szukałem, ale... nie znalazłem ( jak widać powyżej:) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...