Tuncio Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Jak sprawdzić czy zasialcz udźwignie podkręcone podzespoły? [wiem głupie pytanie, no ale jak to mówią "kto pyta nie błądzi":) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Jak sprawdzić czy zasialcz udźwignie podkręcone podzespoły? [wiem głupie pytanie, no ale jak to mówią "kto pyta nie błądzi":) ] najprosciej organoleptycznie, czyli podpinasz zasilke i wpuszczasz w petle testu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 A najlepiej napisz jakie podzespoly i jaki zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 a jak sie zjara to znaczy ze za slaby byl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zjarać to się chyba nie zjara :) Komp będzie się wieszał, resetował przy większym obciążeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zjarać to się chyba nie zjara :) Komp będzie się wieszał, resetował przy większym obciążeniu. oczywiscie ze jesli przy prawie znikomej pracy w windowsie po przelaczeniu na 3dmarka sie zjara :P (jesli byl juz na maxa obciazony przy pracy w win) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuncio Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Tak, super:) Wiecie... nie za bardzo chcem spalić zasialcz:) [uPDATE] A co ja tam mam pod "kopułą"? Athlon 1700+ 2x HDD 40GB Barracuda CD 40x Asus CDRW (+ czytanie DVD) Ricoh MP9120 512MB DDR R9600 Sapphire monitor NECM700 tuner telewizyjny PixelView Pro Modem stacja dyskietek I, ile to gdzieś wyjdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Mala pomoc... kalkulatorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 ja na tym konfigu co w podpisie bawilem sie drut modem i jak zapodalem Vcore 2V(CPU@2,4Ghz), wykrecilem karte i zapodalem 3dmarka to sie coddegen 400 zjarala :twisted: w podobny sposob testowalem tracer 450 i bez zajakniecia sobie poradzil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuncio Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Mala pomoc... kalkulatorek Wyszło mi 335 Watów dla podzespołów nie podkręconych... Tylko o jakiej mocy ja mam zasilacz... Niech to szlag, chyba trzeba będzie kupić nowy. Jaki polecacie? [mam zamiar podkręcić A1700+@1900+, R9600 320/400@300/500] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Mala pomoc... kalkulatorek Wyszło mi 335 Watów dla podzespołów nie podkręconych... Tylko o jakiej mocy ja mam zasilacz... Niech to szlag, chyba trzeba będzie kupić nowy. Jaki polecacie? [mam zamiar podkręcić A1700+@1900+, R9600 220/400@300/500] mi wyszlo 260watt a ciagnie moj caly sprzet enlight 235watt i napiecia prawie idealne...ten kalkulatorek troche niedokladny jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 [...] trzeba będzie kupić nowy. Jaki polecacie? [mam zamiar podkręcić A1700+@1900+, R9600 320/400@300/500] Poczytaj o zasilaczach sam troszke, jest tylko pare tysiewcy postow o nich, uzytkowanie forum polega w glownej mierze na przeszukiwaniu juz istniejcych postow, a nie na tysiecznych powtorkach tych samych zagadnien :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 fajowe, tylko ile moj AXP2000+0,13 @2,4ghz 1.85V ciagnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 mi wyszlo ze potrzebuje 360 W a smigam na 300, chyba bede musial kupic nowy zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Tam wyraznie pisze ze jest brane maksymalna moc jaka moga wydzielic wszystkie podzespoly jednoczesnie, czyli w normalnym trybie uzytkowania nie czesto taka sytuacja sie zdarza. Wiec sie nie dziwcie, ze wyliczone 330W pociagnie zasilacz 300W :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuncio Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 [...] trzeba będzie kupić nowy. Jaki polecacie? [mam zamiar podkręcić A1700+@1900+, R9600 320/400@300/500] Poczytaj o zasilaczach sam troszke, jest tylko pare tysiewcy postow o nich, uzytkowanie forum polega w glownej mierze na przeszukiwaniu juz istniejcych postow, a nie na tysiecznych powtorkach tych samych zagadnien :? Sorry. Już przeglądnełem forum. Thx za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...