KHOT Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 ...heh, wlaśnie odkurzyłem starego pentacona 6x6 cm, z poważnym obiektywem i zaczynam nim działać... wszystko będzie robione ręcznie (wywoływanie, odbitki) :twisted: macie jakieś doświadczenia, jaki papier najlepszy, techniki robienia fotek, etc, a może znacie dobre polskie forum fotograficzne...?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 taa juz to widze nie wiesz cio jest dobre a zaczynasz sie brac za takie cos jak wlasnoreczne wywolywanie zdjec predzej sie zatrujesz odczynikami niz je normalnie wywolasz zapewne chwilowa faza ktora zaraz minie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 tez mam takiego pentacona; wlasciwie to nawet zdjecie/avatar bylo nim robione tylko odbitki wyszly jakies przedwietlone mocno i trzeba bylo poprawiac photoshopem (najpierw zwykly skan bo przystawek do 6x6 nie widzialem nigdzie); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 E tam , gadanie. Robienie odbitek nie jest jakas wiedza tejemna , kazdy jest sie w stanie nauczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 i jaka satysfakcja jak pokazujesz samodzielnie zrobione jakies fajne fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 http://plfoto.com chyba czy jakos tak tam troche tego jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 ...heh, wlaśnie odkurzyłem starego pentacona 6x6 cm, z poważnym obiektywem i zaczynam nim działać... wszystko będzie robione ręcznie (wywoływanie, odbitki) :twisted: macie jakieś doświadczenia, jaki papier najlepszy, techniki robienia fotek, etc, a może znacie dobre polskie forum fotograficzne...?? pozdrawiam Mam ciemnie w piwnicy... co chcesz wiedziec? edit Papier to na początek mozesz wziac jakis stary 20 letni... jak na piewszy raz pasuje jak ulał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 taa juz to widze nie wiesz cio jest dobre a zaczynasz sie brac za takie cos jak wlasnoreczne wywolywanie zdjec predzej sie zatrujesz odczynikami niz je normalnie wywolasz zapewne chwilowa faza ktora zaraz minie heh, wiesz jestem na trzecim roku chemii i jestem po zaliczonych organie/nieorganie, więc zabawa takimi prostymi odczynnikami jak do wywoływania zdjęć to mnie nie rusza... 8) genghiskhan dzięki... P0Z mam 10-letni papier :D jak będę potrzebował help, odezwę się, dzięki za zainteresowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Aha jeszcze jedno... najwieksze forum fotograficzne jakie znam jest na forum.gazeta.pl , jak znacie jeszcze jakies to dajcie adresy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 pl.rec.foto i pl.rec.foto.cyfrowa oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Jakbyś się gdzieś pogubił to daj znać, postaram się pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...