Włodi Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ciekawe czy ktoś będzie znał odpowiedź na to nietypowe pytanie :wink: Otóż kupiłem sobie ostatnio na placu walkman za oszałamiającą sumę 20zł :lol: (i tak przepłaciłem), nawet fajnie wygląda z daleka hehe 8) Dźwięk jak z zaświatów i wogóle, w sumie i tak mógłby być, ale jest jedna poważna wada :cry: : w trakcie odtwarzania, przewijania słychać w słuchawkach denerwujący, jednostajny buczący szum (chyba silniczka). Gdy gra muzyka to go troche zacisza :) , ale w przerwie między piosenkami, czy podczas przewijania jest tragedia :evil: . Dlaczego w droższych walkmanach takiego szumu nie ma, czy da się wogóle temu jakoś zaradzić, jakoś wyciszyć to ciągłe buczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 sprzedaj celerona i plyte glowna i kup walkmana ;) a tak na serio to pewnie sie nie da temu zaradzic w koncu 20 zł to nie 200 - 400zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 sprzedaj celerona i plyte glowna i kup walkmana ;) a tak na serio to pewnie sie nie da temu zaradzic w koncu 20 zł to nie 200 - 400zł Ciekawe co powoduje te szumy :roll: I jak to jest że w tych droższych ich nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 sprzedaj celerona i plyte glowna i kup walkmana ;) a tak na serio to pewnie sie nie da temu zaradzic w koncu 20 zł to nie 200 - 400zł Ciekawe co powoduje te szumy :roll: I jak to jest że w tych droższych ich nie ma. mi sie poprostu wydaje ze jakosc wykonania poszczegolnych elementow i zlozenia jest niska dlatego to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Pewnie istnieje jakiś układzik, który te szumy reduguje... Słyszeliście kiedyś o tego typu układach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...