Rocam Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 witam all. mam krotka sprawe: od paru dni pojawia mi sie program IMAQMYO.EXE w procesach. nie mozna go odszukac jako aplikacji (*.exe) istnieje tylko jako prefetch oczywiscie system to xp.pl.pro z sp1 zauwazylem, ze pomimo instalacji odpowiednich łatek system potrafi sie...(w czasie polaczenia z netem) zresecic... fak! umowanie pliku z msconf / rejestru nic nie daje. po restarcie pojawia sie again... jakies info? czekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Spybot S&D zapuszczales :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocam Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 ni... :) za chwilke to zrobie. skanowalem nortonem i adware 6 z nowiutkimi bazami ... ale tak cos czulem, ze to moze byc TEN watek... psia krew dam odpowiedz jak zrobie! thx!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocam Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Ha! jest tak: "twoj" programik nie pomogl, ale o tym za chwile. IMAQ'a sie pozbylem recznie z rejestru i katalogu, %windir%/systeme32... nie skanowalo tam F3... CIEKAWE! a siedzial tam caly czas! usowanie z rejestru powodowalo ciagly nawrot choroby... pliczek podlaczony byl do... rpc :)) daltego pewnie komp mi sie resetowal bez "przepraszam" tylko na twardo do postu (a przeciez karnawal jest!) teraz go nie ma.. pozyjemy-zobaczymy. SPYBOT.. no! wywalil mi okolo 100 (!!!) roznych bardzo przydatnych programikow (nie dla mnie): teraz rozumiem dlaczego kolega powiedzial mi: internet z billem w tle.. a fuj! :)) gdybys sie dowiedzial co to bylo - daj znac! email_1974@o2.pl a jesli bede 1st - to ja napisze. pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 W linii 'uruchom' (menu start) wywołuj kolejno: 1. regedit zapuść w nim wyszukiwanie tego pliku; jak regedit się zatrzyma, to przejrzyj klucz, w którym się ta nazwa pojawia; zapewnie bez problemu będzie można go usunąć. 2. sysedit W plikach ini, które Ci się pojawią kolejno szukaj tego pliku. Jeżeli pojwi się w jakiejś linii, skasuj ją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocam Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 drodzy panowie! :) dziekuje za podpowiedzi, to po pierwsze system juz dziala "cacy" he he po rezygnacji z zonealarma i zalozeniu ognio scianki od symanteca... wreszcie w nia uwierzylem: komp sie resetowal po 4 razy /dzien - sub7 i net bus to byly... "ZA" tego nie lapal. i to chyba na razie tyle! obecnie zaczytuje sie watkami szkolnymi - SESJA! wiec.... wiadomo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...