August Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 No wlasnie ktory model jest wydajniejszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Qrde nie chce się w wyszukiwarce poszukać??? Było już sporo na ten temat. Więc mam prośbę niech nikt nie odpowiada póki chłopak sam nie poszuka ("szukaj") i dopiero zada jeszcze jakieś pytania (w co wątpię,bo już chyba wszystko było powiedziane) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 W sumie to nie ma różnicy. Bierz tańszy, i ten który ma wyjście TV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 128 ma wolniejsze pamięci a na swoim 64MB w 3dmarku2001se 330 bez kręcenia niczego mam 8897 punktów http://www.prolink.com.tw/new_web/products...20ti%204200.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 bier tego z 64mb ma pamieci na 500 a ten 128 ma 444mhz , no ja mam tego 64 i chodzi na 613spoko wiec bier go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja bym wziął 128 MB - nowe gry tego będą wymagać ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja bym wziął 128 MB - nowe gry tego będą wymagać ! 8)a konkretnie doom3=80MB tekstur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 80MB textur w jakiej rozdzielczosci itd? Widze ze ty tez masz wersje 64MB :( Wiec jak? Juz jestesmy do tylu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 80MB textur w jakiej rozdzielczosci itd? Widze ze ty tez masz wersje 64MB :( Wiec jak? Juz jestesmy do tylu? No właściwie to tak :) nie wiem w jakiej rozdzielczości, ale bez szczegółów technicznych znalazłem taką wartość gdzieś na necie i to z pewnego źródła z tego co pamiętam. A 64MB kupiłem bo: 1. nie było kaski 2. będzie kaska na radka 9700 (ze stanów jak dobrze pójdzie) więc się nie przejmuję, 3. narazie jest szybsza, i w UT2003 też będzie na 100% szybsza. 4. a jak znam życie to będzie tak jak z GF2MX 64MB, które wcale nie jest szybsze od 32MB 5. 128MB jest szybsza w codecreatures - ale takich gier to nie będzie jeszcze przez 2 lata... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 80MB textur w jakiej rozdzielczosci itd? Widze ze ty tez masz wersje 64MB :( Wiec jak? Juz jestesmy do tylu? No właściwie to tak :) nie wiem w jakiej rozdzielczości, ale bez szczegółów technicznych znalazłem taką wartość gdzieś na necie i to z pewnego źródła z tego co pamiętam. A 64MB kupiłem bo: 1. nie było kaski 2. będzie kaska na radka 9700 (ze stanów jak dobrze pójdzie) więc się nie przejmuję, 3. narazie jest szybsza, i w UT2003 też będzie na 100% szybsza. 4. a jak znam życie to będzie tak jak z GF2MX 64MB, które wcale nie jest szybsze od 32MB 5. 128MB jest szybsza w codecreatures - ale takich gier to nie będzie jeszcze przez 2 lata... Masz częsciowo racje ! :) A ja mam 128 MB ! :P :P :P :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 80MB textur w jakiej rozdzielczosci itd? Widze ze ty tez masz wersje 64MB :( Wiec jak? Juz jestesmy do tylu? No właściwie to tak :) nie wiem w jakiej rozdzielczości, ale bez szczegółów technicznych znalazłem taką wartość gdzieś na necie i to z pewnego źródła z tego co pamiętam. A 64MB kupiłem bo: 1. nie było kaski 2. będzie kaska na radka 9700 (ze stanów jak dobrze pójdzie) więc się nie przejmuję, 3. narazie jest szybsza, i w UT2003 też będzie na 100% szybsza. 4. a jak znam życie to będzie tak jak z GF2MX 64MB, które wcale nie jest szybsze od 32MB 5. 128MB jest szybsza w codecreatures - ale takich gier to nie będzie jeszcze przez 2 lata... Masz częsciowo racje ! :) A ja mam 128 MB ! :P :P :P :twisted: Ale Gf3 :P :P :P :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Gdzies czytalem testa i 128MB karta po mimo wolniejszych pamieci (o 0,5ns w porownaniu do 64MB) to jednak sie lepiej kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 "]Gdzies czytalem testa i 128MB karta po mimo wolniejszych pamieci (o 0,5ns w porownaniu do 64MB) to jednak sie lepiej krecino to pokaż mi takiego 4200 128MB w którym pamęci pójdą na więcej niż 600MHz !!! I od razu powiedz gdzie kupić!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja bym wziął 128 MB - nowe gry tego będą wymagać ! 8)a konkretnie doom3=80MB tekstur 80mb? cos malo, w Unreal 2 wiecej zajmuja textury dla pojedynczej mapy :) (oczywiscie Ty rowniez mowisz zapewne o 1 mapie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja bym wziął 128 MB - nowe gry tego będą wymagać ! 8)a konkretnie doom3=80MB tekstur 80mb? cos malo, w Unreal 2 wiecej zajmuja textury dla pojedynczej mapy :) (oczywiscie Ty rowniez mowisz zapewne o 1 mapie). mówię o ilości tekstur, które naraz trzeba wrzucić do ramu karty graficznej!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hteb Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja bym bral 128Mb - bo ładniej wyglada ! hahahahaha :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...