Skocz do zawartości
Misiu15go

Quatro za darmo

Rekomendowane odpowiedzi

no skoro ktos umie przerobic GF2 na Quatro to moze mojego GF3 da sie na model TT przerobic :?: :P

a na serio poczytaj to

http://dzikie.net/?mode=1&cel=quadro

i to

http://www.guru3d.com/guide/quadro-modify/index1.shtml

i poszukaj na forum (bo mi sie tez nie chce) :P

wtedy bedziesz wiedzal jakie funkcje dotyczace generowanego obrazu sobie odblokujesz

:!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no skoro ktos umie przerobic GF2 na Quatro to moze mojego GF3 da sie na model TT przerobic :?: :P

a na serio poczytaj to

http://dzikie.net/?mode=1&cel=quadro

i to

http://www.guru3d.com/guide/quadro-modify/index1.shtml

i poszukaj na forum (bo mi sie tez nie chce) :P

wtedy bedziesz wiedzal jakie funkcje dotyczace generowanego obrazu sobie odblokujesz 

:!:

Chodzi mi o odblokowanie programowe a na tych linkach co mi dałeś nie można ściągnąć :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o odblokowanie programowe a na tych linkach co mi dałeś nie można ściągnąć :(

a sprawdzales na stronie do ktorej jest odnosnik na Dzikim - ten do tworcy SoftQuadro - tam masz wszystko i programy i opisy ...

wpisz w forumowa wyszukiwarke SoftQuadro i bedzie o tym troche

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a sprawdzales na stronie do ktorej jest odnosnik na Dzikim - ten do tworcy SoftQuadro - tam masz wszystko i programy i opisy ...

wpisz w forumowa wyszukiwarke SoftQuadro i bedzie o tym troche

Ten też sprawdzałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przerabialem... ale to bylo daaawno :>>> Oczywiscie programowo, bo lutowac to mi sie nie chcialo... w OGL bylo szybciej troche...

ja tez chce sobie programowo audi zrobic :twisted: w ostatecznosci lutowanie moze byc tylko powiedz jak .... :?: :twisted: :idea: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o jakość obrazu, to nie zauważyłem żadnej poprawy - to zwykły mit (prawdziwe Quadro podobno emitują lepszy obraz).

A co GF3 - nie mam pojęcia. Ten etap historii kart graficznych przeskoczyłem. Jeżeli dobrze pamiętam, to w czasie kiedy ja walczyłem z przerobieniem GF4 z GF3 walczył Irnlng. Jego zapytaj, czy coś mu to dało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zadowala mnie softwareowe przerabianie jako ze wiele programow nadal rozpoznaje karte jako poczciwy GF

mam zamiar przelutowac rezystory jednak obawiam sie tego troszke

niemniej chcialbym miec QUadro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zadowala mnie softwareowe przerabianie jako ze wiele programow nadal rozpoznaje karte jako poczciwy GF

Jakie to programy - w systemie masz Quadro, programy testujące znajdują Quadro. Nie wiem o co chodzi.

gry niektore gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie to programy - w systemie masz Quadro, programy testujące znajdują Quadro. Nie wiem o co chodzi.

gry niektore gry

A które ? bo ja jeszcze takiej nie spotkałem ... a gram sporo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi