Skocz do zawartości
Snooze

Plytka + procek + ram duzy problem plz help 1000pln

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro ide do sklepu do kumpla i ma mi cos zlozyc. Myslalem o duronie 1600 zeby go pusic na 200mhz.Powiedzial ze na jkims gigabaycie na 400 ddr i jakis 256 ddr moze twinmos?? + wlasnie ten duron powinno smigac. Co ewentualnie doradzacie zeby bylo stabilne dobrze sie krecilo. Pasowalo by zeby mi cos kasy zostalo zebym mogl sobie szybciej na nowa grafe dozbierac.Chyba ze jakiegos antka doradzacie ?? Mam obudowe atx 300W. Oprocz tego mialem niezlego wala bo chyba cos mi siado po tym jak dalem durona 1600 do mojego abita (podpis) i teraz nie chce wstac nawet na duronie 850 a na tym 1600 nawet 3dmarka zrobilem...oddalem go juz do sklepu.Mam nadzieje ze pozostale czesci dzialaja zeby ten nowy komp wstal :))) Pisze teraz z cafejki (wiadomo dlaczego) wiec prosze o odpowiedzi i niestety nie bede mogl napisa pewnie nic do jutra :( Mam nadzieje ze podalem wszyskie najwazniejsze dane.Z gory thx za odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płyta gł. EpOX 8RDA+ 369,00zł

Procesor AMD Athlon XP 2500+ (1,83GHz) OEM 441,00zł

Pamięć TwinMos Twister DDR 256MB PC3200 (400MHz) 264,00zł

+ koszty wysyłki: 16,00zł

--------------------------------------------------------------------------------

Razem: 1090,00zł

Troche drożej, ale chyba warto...

ceny z www.tedsoft.pl

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera to nie wiem czy mi starczy bo batrton kosztuje 450 a to chyba bez coolera jest to jeszcze 100 za wentyl chyba ze pojdzie na moim titanie 3200 rpm 8x8 wiec nie wiem jednak czy nie wezme athlona 2200+/266 box 3l za 395 + jaka plyta ?? tu jest problem wlasnie z mobo ?? Da sie takiego antka latwo przekrecic ?? Mostaki trza malowac czy normlanie smiga ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi