qliman Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Witam mam 4000zl cos okolo :P mam jeszcze swojego kompa ten co w podpisie teraz chcem sobie kupic jakas maszyne :P Po pierwsze musi byc tam ATI RADEK 9800 SE ALL IN WANDER ten z karta tylko mam nadzieje ze dostane wersje w ktroej da sie zmnienic te stery zeby chodzilo jak 9800 PRO (to tak ze jak wyjdzie HALF LIFE 2 zeby plynnie smigal) jak wyjdze :) pozatym licze na wasza pomoc co zostawic z mojego starego kompa wydaje mi sie ze tylko chyba DYSK 120 GB bo jest nowy a reszte chyba sprzedam:) Ale co polecacie jaki procek plyte ram cos co bedzie na przynajmniej jakis czas do przodu wmiare nowe np na tym co obecnie mam nie ma gierki ktora by mi jakos HARDKOROWO przycinnala no ale wiadomo teraz DIRECTX 9.0 zaczyna zadzic. Dieki za POmoc WOW ale sie rzopiusalem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 z tego sprzetu ktory masz procz dysku zostawilm bym jeszcze liva! chyba ze bardzo kcesz zmieniac i ev dvd jesli nie jest zbyt stare . a co do plyty proca to chyba musisz sie okreslic co kcesz amd czy intel :) i potem mozna skladac cos ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qliman Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 INTEL TYLKO INTEL i nadal niewiem jaki radek HALF LIFE 2 musi na nim smigac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Qmpel ma videofilmowanie i kupował w tedsofcie kartę HiS R9800PRO 128MB ALL IN WONDER. Zabulił wtedy ponad 2500zł, ale teraz to powinno byc duzo tansze, bo to dawno bylo. Napisz najlepiej do nich i sie dowiedz (www.tedsoft.pl). Wiem ze to byla najtansza taka karta na rynku. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Witam mam 4000zl cos okolo :P mam jeszcze swojego kompa ten co w podpisie teraz chcem sobie kupic jakas maszyne :P Po pierwsze musi byc tam ATI RADEK 9800 SE ALL IN WANDER ten z karta tylko mam nadzieje ze dostane wersje w ktroej da sie zmnienic te stery zeby chodzilo jak 9800 PRO (to tak ze jak wyjdzie HALF LIFE 2 zeby plynnie smigal) jak wyjdze :) pozatym licze na wasza pomoc co zostawic z mojego starego kompa wydaje mi sie ze tylko chyba DYSK 120 GB bo jest nowy a reszte chyba sprzedam:) Ale co polecacie jaki procek plyte ram cos co bedzie na przynajmniej jakis czas do przodu wmiare nowe np na tym co obecnie mam nie ma gierki ktora by mi jakos HARDKOROWO przycinnala no ale wiadomo teraz DIRECTX 9.0 zaczyna zadzic. Dieki za POmoc WOW ale sie rzopiusalem:P zostaw tego kompa co masz w podpisie a reszte przepij albo rozdaj na biednych w albanii :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qliman Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 A wiec sprawa wyszla taka ze kupuje procka plyte ram i grafe. PLYTA GLOWNA ??? Procek 2.4 Ghz na 800 FSB ? Ram 512 ale jaki KINGSTON ? o grafe sie nie pytam bo juz wiem ze kupie 9800 RADKA HERCULES Tylko teraz poradzcie mi jaka plyte glowna mysallem nad ta http://sklep.benchmark.pl/pelny_7075.html albo ta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1...o+obserwowanych to ma byc do gier niewiem moze to za wiele moze kupic jakiegos ATHLONA ale wiem ze do inteli to im daleko i sa slabo stabilne no chyba ze znacie taki zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...