ATLON Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 czy moze ktos napisac dobre faq do tego programu? prubuje to obcykac ale mam male problemy.. te anglojezyczne jakos mi niewiele daja.. ( a mowila mam ucz sie jezyka..) update tu jest dobre faq :) http://oceanic.wsisiz.edu.pl/~lewaszki/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 no ja mialem sie wzias i napisac to, ale na razie nie mam czasu; ale kiedys (jak jeszcze bedzie potrzebne to napisze); Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 no to good idea :) tylko kto sie podejmie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 przeciez do tego programu mozna spokojnie startowac bez manuala... sam tak dzisiaj z dobrym skutkiem zrobilem :) teraz smiga jako service i go nie widac, poki co dziala... Jak ktos czegos nie wie to niech pyta, wtedy ten kto wie odpowie. A FAQ jest na stronie domowej programu, opis instalacji wraz z wstepna konfiguracja rowniez (jest tez po polsku - link w 1 poscie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...