Setin Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Nie wie ktoś gdzie można w krakowie dostać GeIL'e??????? oblazlem juz większą część krakowa i niema...kiedyś były podobno w PC Projekt ale juz nie maja...ma ktoś jakies wiesci na ten temat??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Dlaczego sie tak napaliles na te Geile ??? Duzo ludzi na nie nazeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Może chcesz GeIL-e 2x 256 Cl2? Tanio sprzedam. Kontakt na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setin Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 no juz gadalem z kolesiem z pc projekt i mnie namowil na hynix'y + radiatorki :))) ale chcialem wiedziec czy mozna je gdzies dostac bo chcialem sie zorientowac po ile stoja w nie-wysylkowej sprzedazy. to michalak bardziej mnie interesuje jedna kosc 512...te ktore masz to sa ultra??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 u mnie są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 no juz gadalem z kolesiem z pc projekt i mnie namowil na hynix'y + radiatorki :))) ale chcialem wiedziec czy mozna je gdzies dostac bo chcialem sie zorientowac po ile stoja w nie-wysylkowej sprzedazy. to michalak bardziej mnie interesuje jedna kosc 512...te ktore masz to sa ultra??? A że te hynixy nie lubią niskich timingów to zapewne nie dodał :x Wg mnei jak masz zamiar jechac na magistrali poniżej 220-230 to ów zakup jest bez sensu (mowa oczywiście o hynixach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 To wkrótce żadnych tanich pamięci nie będzie można kupić. TwinMOS-y złe, KingMAX-y zły, Geile złe, HyperX-y gryzą sie z NF7. Chyba zostają tylko Hynixy, ale może to i spox bo można z nich FSB250 wycisnąć, a to sie przyda jak bedzie proc z odblokowanym mnożnikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REC_DJ Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 A że te hynixy nie lubią niskich timingów to zapewne nie dodał :x Wg mnei jak masz zamiar jechac na magistrali poniżej 220-230 to ów zakup jest bez sensu (mowa oczywiście o hynixach) ale jak masz zamiar krecic proca to hynixy jak najbardziej wskazane... lepszych pamięci na dziś nieznajdziesz do overclockingu ( mowa tu o 400 ktore lecą nawet jako 600 )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Co chcecie od Geili kosztują tylko 50 zł więcej od Twinmosów a to już zupełnie inna klasa (przedtem miałem Twinmosy na kościach Twinmos śmieci jakich mało). Do tych Geili dopłaciłem po reklamacji w Komputroniku na Twinmosy. Narazie bez podnoszenia napięcia śmigają mi na 220 mhz synchronicznie z fsb duraka. Krótko mówiąc świetne pamiątki. W tej cenie (422 zł) nie ma lepszego wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stemek Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Ludziska czy naprawdę jesteśmy skazani juz na pamięci za 400 zł za kostkę. I potwierdzam Twinmosy na kościach m-tec - pomyłka nawet na SPD nie dokońca stabilne Czaje się na Geil-e 2x256 DDR - ale to co wyczytuje na forum doprowadza mnie do dreszczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 A tak apropo tematu :D Mają byc dostepne w pcprojekcie tak do 2 tygodni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konix Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 TwinMOS-y złe, KingMAX-y zły, Geile złe, HyperX-y gryzą sie z NF7. HyperX-y gryza sie z NF7 ? Moglbys cos o tym napisac ? Chcialem je kupic do NF-7. Co wybrac do tej plyty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...