Skocz do zawartości
Setin

GeIL'e i Kraków

Rekomendowane odpowiedzi

no juz gadalem z kolesiem z pc projekt i mnie namowil na hynix'y + radiatorki :))) ale chcialem wiedziec czy mozna je gdzies dostac bo chcialem sie zorientowac po ile stoja w nie-wysylkowej sprzedazy.

to michalak

bardziej mnie interesuje jedna kosc 512...te ktore masz to sa ultra???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no juz gadalem z kolesiem z pc projekt i mnie namowil na hynix'y + radiatorki :))) ale chcialem wiedziec czy mozna je gdzies dostac bo chcialem sie zorientowac po ile stoja w nie-wysylkowej sprzedazy.

to michalak

bardziej mnie interesuje jedna kosc 512...te ktore masz to sa ultra???

A że te hynixy nie lubią niskich timingów to zapewne nie dodał :x

Wg mnei jak masz zamiar jechac na magistrali poniżej 220-230 to ów zakup jest bez sensu (mowa oczywiście o hynixach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wkrótce żadnych tanich pamięci nie będzie można kupić. TwinMOS-y złe, KingMAX-y zły, Geile złe, HyperX-y gryzą sie z NF7. Chyba zostają tylko Hynixy, ale może to i spox bo można z nich FSB250 wycisnąć, a to sie przyda jak bedzie proc z odblokowanym mnożnikiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A że te hynixy nie lubią niskich timingów to zapewne nie dodał  :x  

Wg mnei jak masz zamiar jechac na magistrali poniżej 220-230 to ów zakup jest bez sensu (mowa oczywiście o hynixach)

ale jak masz zamiar krecic proca to hynixy jak najbardziej wskazane... lepszych pamięci na dziś nieznajdziesz do overclockingu ( mowa tu o 400 ktore lecą nawet jako 600 )...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co chcecie od Geili kosztują tylko 50 zł więcej od Twinmosów a to już zupełnie inna klasa (przedtem miałem Twinmosy na kościach Twinmos śmieci jakich mało). Do tych Geili dopłaciłem po reklamacji w Komputroniku na Twinmosy. Narazie bez podnoszenia napięcia śmigają mi na 220 mhz synchronicznie z fsb duraka. Krótko mówiąc świetne pamiątki. W tej cenie (422 zł) nie ma lepszego wyboru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludziska czy naprawdę jesteśmy skazani juz na pamięci za 400 zł za kostkę.

I potwierdzam Twinmosy na kościach m-tec - pomyłka

nawet na SPD nie dokońca stabilne

Czaje się na Geil-e 2x256 DDR - ale to co wyczytuje na forum doprowadza mnie do dreszczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi