kain Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Żeby uciąć wszelkie dyskusje na temat bruce'a (czy jak tam Twój nick pisać :roll: ) pokazałem tą fotę mojej dziewczynie i stwierdziła, że "miła mordka" co oznacza w jej ustach duuuuuży komplement :D Bruce gratuluję (a spróbuj się zbliżyć do niej na mniej niż 100 km a nieżyjesz :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Niech ktos (albo sam Macho ) wrzuci to logo z muchami bo nie pamietam go, a tak się zachwycacie że się wpienam że go nie widziałem.. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Niech ktos (albo sam Macho ) wrzuci to logo z muchami bo nie pamietam go, a tak się zachwycacie że się wpienam że go nie widziałem.. :lol: Co Ty Andy ?! 8O Nie widziales nigdy jak sie muchy pie*** , sorry , kochaja ? :mrgreen: No moze te od Macho robily to dluuuuuzej i szybciej niz takie zwykle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 A mi sie podobały "Muchy" Macho i Logo reed~Xp 8) QL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Erio ma fajne logo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 mam pytanko do Reeda~XP - czy to twoje plery na zdjęciu ?? A jak Wam podoba się moje logo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 mam pytanko do Reeda~XP - czy to twoje plery na zdjęciu ?? A jak Wam podoba się moje logo ? tak, to jego plery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 hhe ładnie - ja mam troszkę mniejsze ... widze, że Reed ostro na siłce jedzie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Nogal twoje logo jest spox, podoba mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Aż z tego wszystkiego ja se logo zmieniłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Aż z tego wszystkiego ja se logo zmieniłem :Ptylko cos opis ci sie skaszanił.. może za dlugi?? to twoje zdjęcie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 tylko cos opis ci sie skaszanił.. może za dlugi?? Ta, coś przy zmianie profilu mi sie skopsało, zaraz poprawie. to twoje zdjęcie?? Ano moje, właśnie trzaskałem i obrabiałem :) Troche kolory przytłumiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Aż z tego wszystkiego ja se logo zmieniłem :PSorki Lisek ale nie mogem sie powstrzymać :) ten na zdjęciu to ty??? Bo jak dla mnie śmieszny z wyglądu jesteś :) :P A tak ogólnie to napewno z ciebie bystrzacha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Sorki Lisek ale nei mogem sie powstrzymać :) ten na zdjęciu to ty???To jo :P Bo jak dla mnie śmieszny z wyglądu jesteś :) :PTy też na swoim zbyt poważnie nie wyglądasz :P A tak ogólnie to napewno z ciebie bystrzacha :)No jak może być inaczej? :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 a to ja (tak, tak wasze nvidie dobrze działają, jestem czerwonawy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 a to ja (tak, tak wasze nvidie dobrze działają, jestem czerwonawy)Jakie NVIDIE, jakie NVIDIE? :) ATi Radeon 8500 Powered :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 no właśnie piszę (chyba że na twoim ati faktycznie jestem czerwonawy 8O ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 a to ja (tak, tak wasze nvidie dobrze działają, jestem czerwonawy)No właśnie jakie??? Kyro rulezzz A czerwony u mnie jak cegła jesteś!:) (choć siedzę w pracy a kyro mam w chacie :) :) :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 no właśnie piszę (chyba że na twoim ati faktycznie jestem czerwonawy 8O ) Ja? Ja nic takiego nie powiedziałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Aż z tego wszystkiego ja se logo zmieniłem :Pbuahuahah !!! Lisek !!!! :DDDD Kurna, to jest swierze zdjecie czy jakies stare ? ja jestem najpiekniejshy na swiecie :D to ja narcyz sie nazywam..... :P ta, jak kobieta wygladasz :Dbuaahhaha no.2 ;] chyba kazdy to zauwazyl :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 buahuahah !!! Lisek !!!! :DDDD Kurna, to jest swierze zdjecie czy jakies stare ? Nie podobam się innym chłopcom - a to pech :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 buahuahah !!! Lisek !!!! :DDDD Kurna, to jest swierze zdjecie czy jakies stare ? Nie podobam się innym chłopcom - a to pech :P Oj tam zaraz nie podobasz, może poprostu nie jesteś w naszym typie? :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 buahuahah !!! Lisek !!!! :DDDD Kurna, to jest swierze zdjecie czy jakies stare ? Nie podobam się innym chłopcom - a to pech :P Oj tam zaraz nie podobasz, może poprostu nie jesteś w naszym typie? :lol: :wink: Ehh, nie mowie ze mi sie nie podoba i nie podoba mi sie tez, pozatym nie ocenialem Lisek'a czy mi sie podoba czy nie tylko po prostu smialem sie ze zdjecia Lisek'a co wcale nie znaczylo ze mi sie nie podoba. Buheeh, ale zamieszalem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 buahuahah !!! Lisek !!!! :DDDD Kurna, to jest swierze zdjecie czy jakies stare ? Nie podobam się innym chłopcom - a to pech :P Mi sie podobasz... :P :P :P :lol: :lol: :lol: . Ja tez sobie walnolem zdjatko :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Teraz każdy da swoje zdjęcie i będzie wojna kto jest ładny a kto nie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Teraz każdy da swoje zdjęcie i będzie wojna kto jest ładny a kto nie :lol: :lol: :lol: Moze lepiej nie ! Wystarczy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Ja nie miałem do tej pory logo, ale kumpel robił stronę związaną z SETI i zamieścił na niej moję zdjęcie, a zajmowało ono ok.5kb więc posłużyłem się nim i teraz widnieje po lewej stronie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Teraz każdy da swoje zdjęcie i będzie wojna kto jest ładny a kto nie :lol: :lol: :lol:To nie jest forum dla modeli i modelek tylko dla maniaków komputerowych :) (więc wojny nie będzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Ja nie miałem do tej pory logo, ale kumpel robił stronę związaną z SETI i zamieścił na niej moję zdjęcie, a zajmowało ono ok.5kb więc posłużyłem się nim i teraz widnieje po lewej stronie :) I tak nie znajdziecie kosmitow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Ja nie miałem do tej pory logo, ale kumpel robił stronę związaną z SETI i zamieścił na niej moję zdjęcie, a zajmowało ono ok.5kb więc posłużyłem się nim i teraz widnieje po lewej stronie :) I tak nie znajdziecie kosmitow :) Ale przynajmniej próbujemy..... Może byś też wykorzystał moc swojego komputera do obliczeń innych niż testy w benchmarkach itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...