Skocz do zawartości
Mateoosh

Czyje logo rulez??

Rekomendowane odpowiedzi

Ale przynajmniej próbujemy.....

Może byś też wykorzystał moc swojego komputera do obliczeń innych niż testy w benchmarkach itd.

Dlaczego mnie tak oceniasz ? Myslisz ze nie mam co robic tylko siedziec i odpalac kolejne benchamrki i popisywac sie na forum ?

Sorry nawet jak bym mial 10x lepszy komputer to bym tego nie robil ! Bo nie widze potrzeby podniecana sie takimi glupotami !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przynajmniej próbujemy.....

Może byś też wykorzystał moc swojego komputera do obliczeń innych niż testy w benchmarkach itd.

Dlaczego mnie tak oceniasz ? Myslisz ze nie mam co robic tylko siedziec i odpalac kolejne benchamrki i popisywac sie na forum ?

Sorry nawet jak bym mial 10x lepszy komputer to bym tego nie robil ! Bo nie widze potrzeby podniecana sie takimi glupotami !

Przepraszam jeżeli Ciebie obraziłem, ale odnosze wrażenie, że jest kilka osób na tym forum które podkręcają sprzęt tylko dla paru punktów więcej w 3dMarku itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko :)

Jak widzisz ja nie podkrecam :)

I nie bede tego robil ! za jakis czas zmienie durnia i grafike i tez podkrecac nie bede ! Ba nawet 3dmarka nie odpale !

Bo nie widze potrzeby ! I sensu ! Jestem w stanie zrozumec jak ktos ma grata a nie ma kasy an nowy to wyciska resztke sil z tego co ma ! Ale jak ktos ma super kompa i kreci zeby miec kilka punktow wiecej to mi rece opadaja :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko :)

Jak widzisz ja nie podkrecam :) 

I nie bede tego robil ! za jakis czas zmienie durnia i grafike i tez podkrecac nie bede ! Ba nawet 3dmarka nie odpale ! 

Bo nie widze potrzeby ! I sensu ! Jestem w stanie zrozumec jak ktos ma grata a nie ma kasy an nowy to wyciska resztke sil z tego co ma ! Ale jak ktos ma super kompa i kreci zeby miec kilka punktow wiecej to mi rece opadaja :(

Wy czegos nie kumacie :). Ja naprzyklad podkrecam dla zabawy :). Dla wyniku i tyle nie poto zeby miec 10K w 3Dmarku :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem z kosmosu

A podkręczam w sumie dla jaj. Mam też z tego taki bonus: komp coś mi liczy np 3godziny, po podkręcenu liczy 2h40min. A i tak czasami nie mogę wcelnąć tak by pójść spać o 12 w nocy z nastawioną nową a skończoną poprzednią robotą :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QL, ale ja se nic nie tłumacze. Czasami, nie wiem czy w to uwierzysz, lubię se porobić z siebie jaja bo mam do siebie dystans (dlatego wybrałem sobie na logo siebie jako zombie a nie Arnolda :P ), czasami pozwalam sobie odraeagować robotę z w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iającym szefem - w necie, przy browarku, normalny mam nadzieję ze mnie gość

Libero - fajne logo, wpada w pamięć, może mała animka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QL, ale ja se nic nie tłumacze. Czasami, nie wiem czy w to uwierzysz, lubię se porobić z siebie jaja bo mam do siebie dystans (dlatego wybrałem sobie na logo siebie jako zombie a nie Arnolda :P ),  czasami pozwalam sobie odraeagować robotę z w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iającym szefem - w necie, przy browarku, normalny mam nadzieję ze mnie gość

Libero - fajne logo, wpada w pamięć, może mała animka?

Dzieki :) Zadnej animki ! nie bedzie profanacji ! W tym kraju za duzo tego :)

Ja tez ma do siebie dystans :) Wiec czesto robie z siebie glupola :)

Wiec rozumiem o co chodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnei sie podoba ten psiak hehehh

hmmm........

zboczony troszke ten pies 8O

lubi sie lizac :) A Ty nie lubisz ?

hehe :)

lubie :lol:

ale to zalezy z kim, co i komu 8)

a ten piesek, to chyba taki, "kochajacy inaczej" ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam w upodobania sexualne pieskow nie wnikam :) 

byle sie do mnie nie dobieraly na ulicy :) Bo bym byl zmuszony interweniowac ! Co by sie zle dla pieska skonczylo :)

z pieskami to roznie bywa gdy interweniujesz

zalezy jaki ma "kaliber" paszczy :lol:

a jak sie wqrvi i jest o/c na adrenalinie to zdroooooooooowia Ci zycze. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Młoteoosch czy coś tam jak zwykle wszystko ściąga!! :mrgreen:

Spadaj parówo to ja ci tego garfielda przeskalowałem... :D

Eh to zeczywiscie master jestes ! opowiedz jak to zrobiles :) I dlaczego Elektron nie umial sam tego zrobic ? hehe

Chciał żebym mu zrobił to zrobiłem(nie miał odpowiedniego progsa...), a logo z odiem to miałem pierwszy.

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co moje wam sie nie podoba? chyba nie  :cry:  :cry:  :cry: chyba trza bedzie nowe skołować, cholera ma ktoś jakiś pomysł? bo ja ostatnio jestem levy

Popieram cie w tym wzgledzie :)

Wiesz w pewnym wieku nie wypada juz zajmowac sie pokemonami, a w pewnych kregach w ogole w dobrym tonie jest nieinteresowanie sie tym japonskim badziewiem (zaczynam sie podejrzewac o rasizm 8O )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz w pewnym wieku nie wypada juz zajmowac sie pokemonami, a w pewnych kregach w ogole w dobrym tonie jest nieinteresowanie sie tym japonskim badziewiem (zaczynam sie podejrzewac o rasizm  8O )

To jeszcze nie rasizm :) ale malo brakuje :) ale dla tego kraju rasizm ksenowfobia i takie inne pojecia sa dosc naturalne wiec jak sie staniesz rasista to na tle ogulu wyruzniac sie nie bedziesz ) Wiec nie panikuj :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz w pewnym wieku nie wypada juz zajmowac sie pokemonami, a w pewnych kregach w ogole w dobrym tonie jest nieinteresowanie sie tym japonskim badziewiem (zaczynam sie podejrzewac o rasizm  8O )

To jeszcze nie rasizm :) ale malo brakuje :) ale dla tego kraju rasizm ksenowfobia i takie inne pojecia sa dosc naturalne wiec jak sie staniesz rasista to na tle ogulu wyruzniac sie nie bedziesz ) Wiec nie panikuj :P

Heh.....

Uspokoiles mnie libero :)

BTW znam wielu dla ktorych rasizm jest OK, i cholera wie czy nie maja racji ? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi