libero Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Ale przynajmniej próbujemy..... Może byś też wykorzystał moc swojego komputera do obliczeń innych niż testy w benchmarkach itd. Dlaczego mnie tak oceniasz ? Myslisz ze nie mam co robic tylko siedziec i odpalac kolejne benchamrki i popisywac sie na forum ? Sorry nawet jak bym mial 10x lepszy komputer to bym tego nie robil ! Bo nie widze potrzeby podniecana sie takimi glupotami ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Ale przynajmniej próbujemy..... Może byś też wykorzystał moc swojego komputera do obliczeń innych niż testy w benchmarkach itd. Dlaczego mnie tak oceniasz ? Myslisz ze nie mam co robic tylko siedziec i odpalac kolejne benchamrki i popisywac sie na forum ? Sorry nawet jak bym mial 10x lepszy komputer to bym tego nie robil ! Bo nie widze potrzeby podniecana sie takimi glupotami ! Przepraszam jeżeli Ciebie obraziłem, ale odnosze wrażenie, że jest kilka osób na tym forum które podkręcają sprzęt tylko dla paru punktów więcej w 3dMarku itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Spoko :) Jak widzisz ja nie podkrecam :) I nie bede tego robil ! za jakis czas zmienie durnia i grafike i tez podkrecac nie bede ! Ba nawet 3dmarka nie odpale ! Bo nie widze potrzeby ! I sensu ! Jestem w stanie zrozumec jak ktos ma grata a nie ma kasy an nowy to wyciska resztke sil z tego co ma ! Ale jak ktos ma super kompa i kreci zeby miec kilka punktow wiecej to mi rece opadaja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Spoko :) Jak widzisz ja nie podkrecam :) I nie bede tego robil ! za jakis czas zmienie durnia i grafike i tez podkrecac nie bede ! Ba nawet 3dmarka nie odpale ! Bo nie widze potrzeby ! I sensu ! Jestem w stanie zrozumec jak ktos ma grata a nie ma kasy an nowy to wyciska resztke sil z tego co ma ! Ale jak ktos ma super kompa i kreci zeby miec kilka punktow wiecej to mi rece opadaja :( Wy czegos nie kumacie :). Ja naprzyklad podkrecam dla zabawy :). Dla wyniku i tyle nie poto zeby miec 10K w 3Dmarku :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Ja też mam klienta SETI i dobrze mi z tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 ja jestem z kosmosu A podkręczam w sumie dla jaj. Mam też z tego taki bonus: komp coś mi liczy np 3godziny, po podkręcenu liczy 2h40min. A i tak czasami nie mogę wcelnąć tak by pójść spać o 12 w nocy z nastawioną nową a skończoną poprzednią robotą :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 ja jestem z kosmosu Tak sobie to tlumacz ! A panowie z sobiekiego szybko do Ciebie wpadna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 rozwiń to bym skumał :? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Na sobieskiego (o ile dobrze pamietam) w warszawie jest zaklad dal eh dla takich co sobie tlumacza ze sa napoleonami / hitlerami /kosmitami i tak dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 QL, ale ja se nic nie tłumacze. Czasami, nie wiem czy w to uwierzysz, lubię se porobić z siebie jaja bo mam do siebie dystans (dlatego wybrałem sobie na logo siebie jako zombie a nie Arnolda :P ), czasami pozwalam sobie odraeagować robotę z w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iającym szefem - w necie, przy browarku, normalny mam nadzieję ze mnie gość Libero - fajne logo, wpada w pamięć, może mała animka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 QL, ale ja se nic nie tłumacze. Czasami, nie wiem czy w to uwierzysz, lubię se porobić z siebie jaja bo mam do siebie dystans (dlatego wybrałem sobie na logo siebie jako zombie a nie Arnolda :P ), czasami pozwalam sobie odraeagować robotę z w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iającym szefem - w necie, przy browarku, normalny mam nadzieję ze mnie gość Libero - fajne logo, wpada w pamięć, może mała animka? Dzieki :) Zadnej animki ! nie bedzie profanacji ! W tym kraju za duzo tego :) Ja tez ma do siebie dystans :) Wiec czesto robie z siebie glupola :) Wiec rozumiem o co chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 A jak wam podoba się moje logo?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 A jak wam podoba się moje logo?? :) pierwsze realnie opisujące POLSKIE społeczeństwo ;) a moje ?? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Ja mam takie bo jestem JEGO sobowtorem, jak wchodze w plaszczu na uczelnie to mi drzwi otwieraja 8) 8O 8) 8O 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Wiesz drzwi sa na czujke jak w supermarkecie więc sie nie dziw mi też otwierają :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Ten Młoteoosch czy coś tam jak zwykle wszystko ściąga!! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 mnei sie podoba ten psiak hehehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 mnei sie podoba ten psiak hehehh hmmm........ zboczony troszke ten pies 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 mnei sie podoba ten psiak hehehh hmmm........ zboczony troszke ten pies 8O lubi sie lizac :) A Ty nie lubisz ? hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 mnei sie podoba ten psiak hehehh hmmm........ zboczony troszke ten pies 8O lubi sie lizac :) A Ty nie lubisz ? hehe :) lubie :lol: ale to zalezy z kim, co i komu 8) a ten piesek, to chyba taki, "kochajacy inaczej" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 ja tam w upodobania sexualne pieskow nie wnikam :) byle sie do mnie nie dobieraly na ulicy :) Bo bym byl zmuszony interweniowac ! Co by sie zle dla pieska skonczylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 ja tam w upodobania sexualne pieskow nie wnikam :) byle sie do mnie nie dobieraly na ulicy :) Bo bym byl zmuszony interweniowac ! Co by sie zle dla pieska skonczylo :) z pieskami to roznie bywa gdy interweniujesz zalezy jaki ma "kaliber" paszczy :lol: a jak sie wqrvi i jest o/c na adrenalinie to zdroooooooooowia Ci zycze. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 eh darmo [gluteus maximus] nie dam :) Bendziem walczyc :) Najwyzej w szpitalu mi cos tam doszyja i wypuszcza do domu :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Ten Młoteoosch czy coś tam jak zwykle wszystko ściąga!! :mrgreen: Spadaj parówo to ja ci tego garfielda przeskalowałem... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Ten Młoteoosch czy coś tam jak zwykle wszystko ściąga!! :mrgreen: Spadaj parówo to ja ci tego garfielda przeskalowałem... :D Eh to zeczywiscie master jestes ! opowiedz jak to zrobiles :) I dlaczego Elektron nie umial sam tego zrobic ? hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Ten Młoteoosch czy coś tam jak zwykle wszystko ściąga!! :mrgreen: Spadaj parówo to ja ci tego garfielda przeskalowałem... :D Eh to zeczywiscie master jestes ! opowiedz jak to zrobiles :) I dlaczego Elektron nie umial sam tego zrobic ? hehe Chciał żebym mu zrobił to zrobiłem(nie miał odpowiedniego progsa...), a logo z odiem to miałem pierwszy. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 a co moje wam sie nie podoba? chyba nie :cry: :cry: :cry: chyba trza bedzie nowe skołować, cholera ma ktoś jakiś pomysł? bo ja ostatnio jestem levy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 a co moje wam sie nie podoba? chyba nie :cry: :cry: :cry: chyba trza bedzie nowe skołować, cholera ma ktoś jakiś pomysł? bo ja ostatnio jestem levy Popieram cie w tym wzgledzie :) Wiesz w pewnym wieku nie wypada juz zajmowac sie pokemonami, a w pewnych kregach w ogole w dobrym tonie jest nieinteresowanie sie tym japonskim badziewiem (zaczynam sie podejrzewac o rasizm 8O ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Popieram cie w tym wzgledzie :) Wiesz w pewnym wieku nie wypada juz zajmowac sie pokemonami, a w pewnych kregach w ogole w dobrym tonie jest nieinteresowanie sie tym japonskim badziewiem (zaczynam sie podejrzewac o rasizm 8O ) To jeszcze nie rasizm :) ale malo brakuje :) ale dla tego kraju rasizm ksenowfobia i takie inne pojecia sa dosc naturalne wiec jak sie staniesz rasista to na tle ogulu wyruzniac sie nie bedziesz ) Wiec nie panikuj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Popieram cie w tym wzgledzie :) Wiesz w pewnym wieku nie wypada juz zajmowac sie pokemonami, a w pewnych kregach w ogole w dobrym tonie jest nieinteresowanie sie tym japonskim badziewiem (zaczynam sie podejrzewac o rasizm 8O ) To jeszcze nie rasizm :) ale malo brakuje :) ale dla tego kraju rasizm ksenowfobia i takie inne pojecia sa dosc naturalne wiec jak sie staniesz rasista to na tle ogulu wyruzniac sie nie bedziesz ) Wiec nie panikuj :P Heh..... Uspokoiles mnie libero :) BTW znam wielu dla ktorych rasizm jest OK, i cholera wie czy nie maja racji ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...