.zip Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 No to fakt ale mi sie te poprzednie patche instalowały ( po dodaniu wpisu oczywiscie ;) ) a ten "cfaniaczek" nie chce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 hmmm na benchmark pojawił sie taki text. Uwaga! zapisy gry z wersji 1.1 i 1.2 nie są kompatybilne z 1.3. Użytkownicy kart graficznych Radeon ze sterownikami Catalyst 4.9 mogą doświadczyć anomalii w grafice, gdy opcja "lighting quality" jest ustawiona na 'HIGH'. Zaleca się ustawienie tej opcji na 'Medium" lub używanie sterowników 4.3. Wszystkie karty nVidii nie oparte na GPU NV40, będą wyświetlać błędy w odbiciach na wodzie, gdy opcja "Water Quality" zostanie ustawiona na 'Ultra High'. Rozwiązaniem jest wybranie niższej jakości. :evil: czy oni nie moga zrobic czegos zeby tak poprostu działało :?: hmmm z tym HDR to teraz tak wyszło ze Radki sa jakieś niedorobione ... i znowu sie zacznie :evil: Troszke to dziwne ,bo u mnie na betach 8.07 wsio pieknie chodzi ,a savy z wersji 1.2 tez ladnie wchodza ,wiec nie wiem w czym rzecz :? Moze te bety 8.07 roznia sie czyms jeszcze poza hotfixem zwiazanym z obsluga 256 MB na grafie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robirem Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 mam problem wczoraj zainstalowałem ponownie grę i później patha, następnie odinstalowalem wszystko, wieczorem ponowiłem próbę instalacji i najpierw na wersji 1,0 kolory zrobiły się dziwne ( maksymalnie jasne ) a następnie w trakcie próby instalacji patha 1,3 na początku wyskakuje komunikat że jescze raz trzeba usynąć resztki po pathu ( wykonałem ) a przy ponownej próbie instalacji wywala błąd instalatora ( kilkókrotne próby ). podobną sytuację miałem z pathem 1,2 i pomógł dopiero format. Z rejestru wszysko usunięte. Acha podaje jescze komunikat że brak ścieki w dokument and seting ....... i tak dalej ???? pozdrawiam Robirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Nie wiem jak wy, ale ja HDR za Chiny Ludowe nie mogę włączyc na Radku. Zmiana w system.cfg nie pomaga, w configurator.exe wpisów HDR nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 a czy przypadkniem HDR nie dziala tylko na 6800?! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Tylko na NV 4x(na razie wszelkie mutacje Geforce 6200,6600,6800 i nowe kartyna bazie następcy Volari) mozna go uruchomić. Z tego, co widzę rewelacji nie ma i jest to kolejny po blur i light trials totalnie zbędny i sztuczny efekt :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 uwazam, ze powinno to byc w osobnym watku, no, ale coz.... mam problem :/ zainstalowalem nowego patha do FARCRY, wer. 1.3 i co ? tekstury gina ! drzewa sa czasem widoczne, a czasem znikaja jak sie do nich zblizam to znikaja, ale jak strzelam to pojawiaja sie dziury w powietrzu :) czy ktos wie co sie to stalo ? macie tak samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 u mnie wypas .. all smiga lepiej szybciej ... a koledze na gf4ti kilka bógow nawet poprawilo .. szczegolnie z wygladem wody .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Moze ktos napisac jak korzystac z cheatow..... bo stara metoda powoduje zanik Radaru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 cholera, a da sie odinstalowac tego patcha ? wczesiej mialem 1.2 i chodzilo wszystko super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 cholera, a da sie odinstalowac tego patcha ? wczesiej mialem 1.2 i chodzilo wszystko super. Mi nawet 1.2 sprawil klopoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRey Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Uff przeczytałem cały ten wątek...49 stron, chwilkę to trwało. Co do nowego patcha i HDR to efekt wcale nie jest totalnie zbędny i sztuczny jak uważa Slayer. Wyglada to naprawdę z......cie. Na tyle fajnie że zacząłem sobie od nowa przechodzić FC. Patch na oryginalnym 5 płytowym polskim wydaniu FC zainstalował się i działa bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicol Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Poradził sobie ktoś z patch1.3 na wersji 3 płytowej... Jeśli było to sorry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 sorin86 Ty to chyba tak specjalnie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorin86 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 chryste, tylko chce popytac ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Dobra sorry moze masz racje czepiam sie .sorry :wink: Ja tez mam do was pytanie moze mi ktos powiedziec czemu w tym "render mode" gdzie sie wybiera "cold" , "cartoon" ... itp. u mnie jak zmienie na inny niz "default" to jest napis "not supported" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 u mnie wypas .. all smiga lepiej szybciej ... a koledze na gf4ti kilka bógow nawet poprawilo .. szczegolnie z wygladem wody .. Zdecydowanie. Nie wiem co oni zrobili, ale FC patrząc gołym okiem chodzi o wiele szybciej. Nie tam jakieś ułamkowe różnice w benchmarku. IMHO wyrywa średnio z 5 fps szybciej w 1024x768 AFx8 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 a jakich sterownikow urzywacie do radkow ? na nowych omegach to cuda sie dzieja z ta gra :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Ja gram na omegach 2590 ale na wczesniejszych tez było dobrze:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 no to co u mnie sie dzieje ? :) ma ktos pomysla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Posiadasz zdecydowanie za słaby konfig :lol: IMHO Omegi dają ciała i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorin86 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Chłopaki , wiem ze nudze i nudze:) ale moglby ktos w tej planszy fort , zobaczyc http://www.frazpc.pl/b/87022/0/calosc tu jeest screnn Prosze o brak bluzgów:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 sorin86 a nie lepiej dac sobie na luzzz :D to jest jedno miejsce tylko sie przez nie przechodzi i idzie dalej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 :)) wrocilem wlasnie do nowych catow, 4.10 i to samo :(( ja juz nie wiem co robic.... wszystko ma jakies dziwne kolory, grafika szaleje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 jak dziwne kolorki ?? ja po wgraniu patcha 1.1 :D mialem drzewka w kolorach tęczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 dokladnie to !!!! kolory teczy itp. co to sie dzieje ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorin86 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 NO spooko , ale niech ktos bedzie laskaw u siebie to zobaczyc , po rzucie granaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 NO spooko , ale niech ktos bedzie laskaw u siebie to zobaczyc , po rzucie granatySprawdziłem u mnie tego nie ma. Co do tych kolorkow to zdaje stało mi sie jak wgrałem patcha 1.1 albo 1.2 po reinstalce gry juz tego nie byo . A ja mam takie pytanie moze ktos bedzie wiedział :D moze mi ktos powiedziec czemu w tym "render mode" gdzie sie wybiera "cold" , "cartoon" ... itp. u mnie jak zmienie na inny niz "default" to jest napis "not supported" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 odisntalowalem gre i zainstalowalem na nowo, jest to samo. ja juz mam gre w wer. 1.1 instaluje patcha 1.3 i wtedy jest czarny ekran na planszach ::(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 8O no to u mnie był widocznie inny problem ale jak tak jest to zmien stery i zobacz . a co do patcha 1.3 to ja ic nie wiem bo nie moge go zainstalowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...