sebasw Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 zmienilem stery, patche i nic :( chyhba reinstal cudownego systemu windy trza bedzie zroibic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRey Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 A czytałeś w ogóle ten temat od początku ?? Tam było rozwiązanie twojego problemu jak dobrze pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 :(( sorka, ale nie mam za bardzo czasu na czytanie 47 stron :(( moze ktos ma konkretny link do tego watku ? prosze !!! bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRey Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Fajny artykuł pojawił się na HardOCP link tu Porównanie patcha 1.1 vs 1.3. Sporo screenów i wykresów polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 miał ktoś z was tak że przy instalce gry wywala błąd przy wkładniu 3cd .Ja własnei przeinstalowałem system instaluje gierke mam wersje 5 cd i za nic nie moge zaisntalować. Płytki są OK sprawdzałem u znajomego prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 zrob obrazy plyty i z obrazow zainstaluj moze Twoj naped juz nie czyta plytek za bardzo...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 juz robiłem kopie cd na dysku i tak jak mówisz odpalałem ale bez róznicy ciagle te same błędy czy jest do far cry potrzebny jakiś patch dodatkowy dla xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 fiuuuuuuuuuuuu, to masz kiepksiego pirata .... kupuj tylko orginaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ten windows xp co teraz mam to jest orginał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 hehehehheeh pialem o grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 moglibyscie cos poradzić jak zaisnatlowac ta gre i czy da się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Płyta nr.3 żle skopiowana. Prawdopodobnie z jakimś błędem. Jak robisz obraz płyty to ten błąd poprostu powielasz. Proponuję: Osiołek i heya CD3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 też myślałem że płyta zawiera błedy ale nie u znajomego zaisntalowała sie cała gra bezproblemowo tyle ze ma win2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Pewnie inny jest odczyt błędów na jego napędzie a inny na Twoim. Tylko nie pisz mi że oboje macie takie same napędy optyczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 A ja nie mogę wgrać żadnego patcha:( bo mi wyskakuje ze niby Far Cry Jets nie zaisnalowany na kompie,wie kots o co tu chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Chodzi o to żeby kupić oryginał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 powiedzcie na jakich systemach gracie w far cry ? a i czy macie ta wersje 3 cd czy 5cd moze ta wersja 5cd jest faktycznie zwalona jakaś ze jest małe prawdopodobienstwo jej zainstalowanai po xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Taaa, wersja 5 CD jest zła(5 CD to oryginał/jego kopia, 3 CD to pirat) :lol: . Nie ma problemów z instalacją wersji 5 CD(PL i ENG) na XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 no ja mam właśnei tą wersje 5 cd ale powiedz czy musze jakies patche zainstalowac pod XP aby nie wystepował bład np ERROR 1005,1003 ? mógłbyś ewentualnei dac jakaś rade co moze byc przyczyną tego porblemu -system mam cąłkowicie po formacie swiezutki -jest to legalna wersj xp z server packiem1 i aktualizacjami -skanowałem antywirem mksem adware i wszytsko jest OK -płytki są OK bardzo by prosił ciebie o jakieś sugestie ? (dodam ze tak iproblem mam z wieloma grami pod xp) już kiedyś zakladałem post z tym moim problemem ale wole się dopisac tutaj ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 .... my polaczki to mamy przyziemne problemy ... a co powiecie na takie coś? http://forums.ubi.com/eve/ubb.x?a=tpc&s=40...91&m=3131041632 ..... Ten koleś ma się nad czym zastanawiać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Testowal ktos Far Cry na Athlonie 64 3000+, Radeonie 9600 256ram, 512 DDRamu 400??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Wlasnie przechodze far cray-a i mam zonk tzn. w misji w ktorej trzeba skoczyc z wodospadu. Nie wiem co dalej bo gdzie nie podje to mie rozwalaja (a ammo nie mam nic). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Bo tam masz tylko 10 naboi. Zeskocz z wodospadu i ciach!j jak najszybciej wzdłóż rzeczki aż po prawej stronie będzie rozbity helikopter. Wejdz do niego to zobaczysz co tam ma! :D Aha. Dobra rada. Trzymaj się blisko wody. Mutanci się jej boją. A jak jakiś już wpadnie to masz go z głowy, jest trupem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Farcry 1.3 po wcisnieciu F11 :o :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Testowal ktos Far Cry na Athlonie 64 3000+, Radeonie 9600 256ram, 512 DDRamu 400??? Czy Far Cry bedzie dzialal plynnie na tym sprzecie przy max detalach :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: I jaki procek jest lepszy Athlon 64 czy Pentium IV :?: blagam o odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Testowal ktos Far Cry na Athlonie 64 3000+, Radeonie 9600 256ram, 512 DDRamu 400??? Czy Far Cry bedzie dzialal plynnie na tym sprzecie przy max detalach :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: I jaki procek jest lepszy Athlon 64 czy Pentium IV :?: blagam o odpowiedz :) Bedzie sobie spokojnie smigal w okolicach 25-40 fps Oczywiscie bez AA i AF. U mnie na gf4ti schodzi zadko ponizej 20 FPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Witam mam problem z najnowszym patchem 1.3 wszystko byulo ok. teraz przeinstalowalem system zainstalowalem farcraja i na niego odrazu patcha 1.3 i po wlaczeniu HDRRendering wszystko sie sypie tekstury sa nie tu gdzie trzeba nakladaja sie na siebie ogolnie balagan na monitorze :) Poprzednim razem wszytsko bylo ok ale wtedy instalowalem patcha 1,3 na 1,1 czy to moze miec jakis zwiazek. Sterowniki takie same jak wtedy czyli 66.81. Grafika to oczywiscie 6800. taka jak w konfigu. Czy ktos mial tez taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Mam takie pytanko. Czy motyw potworów i innych stworzonek przewija się przez całą grę? Bo szczerze mówiąc to mam już dość różnych dziadostw wyskakujących znienacka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 błagam niech ktos sie zlituje i podeśle mi sava z momentu gdzie jesteśmy wyrzucani z helikoppteru z coltem i 10nabojami. miałem formata i wszystko straciłem :( qrak3@o2.pl prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatal1ty Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 a ja chcialem zapytac poraz n-ty, czy ktos znalazl sposob na zainstalowanie patcha 1.3 na 3-plytowej wersji gry? o ile sie orientuje wystarczaja odpowiednie wpisy w rejestrze, tylko czy ktos moglby tu podac JAKIE? jesli odpowiedz na to pytanie znajduje sie wczesniej to bardzo prosze o namiary. wzamian sluze wszelką pomocą w America's Army, ewentualnie oddam sie w naturze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...