Skocz do zawartości
kucyk

Far Cry

Rekomendowane odpowiedzi

no ja mam właśnei tą wersje 5 cd

ale powiedz czy musze jakies patche zainstalowac pod XP aby nie wystepował bład np ERROR 1005,1003 ?

mógłbyś ewentualnei dac jakaś rade co moze byc przyczyną tego porblemu

-system mam cąłkowicie po formacie swiezutki

-jest to legalna wersj xp z server packiem1 i aktualizacjami

-skanowałem antywirem mksem adware i wszytsko jest OK

-płytki są OK

bardzo by prosił ciebie o jakieś sugestie ?

(dodam ze tak iproblem mam z wieloma grami pod xp)

już kiedyś zakladałem post z tym moim problemem ale wole się dopisac tutaj )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo tam masz tylko 10 naboi. Zeskocz z wodospadu i ciach!j jak najszybciej wzdłóż rzeczki aż po prawej stronie będzie rozbity helikopter. Wejdz do niego to zobaczysz co tam ma! :D Aha. Dobra rada. Trzymaj się blisko wody. Mutanci się jej boją. A jak jakiś już wpadnie to masz go z głowy, jest trupem. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testowal ktos Far Cry na Athlonie 64 3000+, Radeonie 9600 256ram, 512 DDRamu 400???

Czy Far Cry bedzie dzialal plynnie na tym sprzecie przy max detalach :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

I jaki procek jest lepszy Athlon 64 czy Pentium IV :?:

blagam o odpowiedz

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testowal ktos Far Cry na Athlonie 64 3000+, Radeonie 9600 256ram, 512 DDRamu 400???

Czy Far Cry bedzie dzialal plynnie na tym sprzecie przy max detalach :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

I jaki procek jest lepszy Athlon 64 czy Pentium IV :?:

blagam o odpowiedz

:)

Bedzie sobie spokojnie smigal w okolicach 25-40 fps

Oczywiscie bez AA i AF.

U mnie na gf4ti schodzi zadko ponizej 20 FPS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem z najnowszym patchem 1.3 wszystko byulo ok. teraz przeinstalowalem system zainstalowalem farcraja i na niego odrazu patcha 1.3 i po wlaczeniu HDRRendering wszystko sie sypie tekstury sa nie tu gdzie trzeba nakladaja sie na siebie ogolnie balagan na monitorze :) Poprzednim razem wszytsko bylo ok ale wtedy instalowalem patcha 1,3 na 1,1 czy to moze miec jakis zwiazek. Sterowniki takie same jak wtedy czyli 66.81. Grafika to oczywiscie 6800. taka jak w konfigu. Czy ktos mial tez taki problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

błagam niech ktos sie zlituje i podeśle mi sava z momentu gdzie jesteśmy wyrzucani z helikoppteru z coltem i 10nabojami. miałem formata i wszystko straciłem :(

qrak3@o2.pl

prosze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja chcialem zapytac poraz n-ty, czy ktos znalazl sposob na zainstalowanie patcha 1.3 na 3-plytowej wersji gry? o ile sie orientuje wystarczaja odpowiednie wpisy w rejestrze, tylko czy ktos moglby tu podac JAKIE? jesli odpowiedz na to pytanie znajduje sie wczesniej to bardzo prosze o namiary. wzamian sluze wszelką pomocą w America's Army, ewentualnie oddam sie w naturze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi