qqrydza Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 ok niech wam będzie... jak dla was to mogłem w ogóle w to nie grać... a po za tym to nie jest mój komp, tylko mojego kumpla. Ale cóż. Widać jak ktoś ma inny gust/zdanie o grze niż większośc forum to odrazu jest zjeżdżany... bezsens... Troszkę się z Tobą drażnię. Jeśli napisałbyś, że widziałeś ją na innym sprzęcie i wcale nie wygląda tak rewelacyjnie dla Ciebie to o.k a ze swoją sygnaturą to wiele raczej na ten temat pisać nie możesz. Potem dopiero wyskakujesz z takim kompem śmiesznym. Wystarczy napisać, że 7900 w sli i wszystko by było jasne a Ty dalej ciągniesz o trzech giga ramu i magicznym procku 4800+. Więc wnioskuję, że się bronisz na siłę i tyle. A zdanie właśnie jest bardzo cenne i wręcz pożądane a na dodatek jeszcze Cię tu nikt nie "zjechał". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 żal. nie inny gust, tylko Twoja wypowiedz jest niemądra, lub masz oczy w [gluteus maximus]. ofkoz rozumiem, ze chcialeś się czymś wyrozniac, -mam/kolega ma zajebisty sprzet i ta gra wcale nie jest taka dobra. LuL. Przypomnij sobie w co grałes 2 lata temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Co się przejmujecie takimi głupotami Panowie [; FC sycił, syci i będzie jeszcze długo sycił. Grywalnością, przepiękną grafiką, dynamiczne cienie, b. dobra fizyka, b. dobre AI no i co dla mnie najważniejsze w FPS 'realne' bronie a nie jakieś chu... wie co w łapie co się świeci i ma duszę ;d W FPS dla mnie b.ważne są bronie, aby były z naszego a nie z świata alienów ;[ Wtedy czuć ten power :D A jeszcze zapomniałem dodać FC jak jedyny po HL1 miał to coś co przyciągało mnie do HL1. P.S. szkoda tylko, że te alieny tam są :P:P:P :lol: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie no sorry ale skoro grales na takim kompie, to ja nie wiem jak mozesz mowic ze FC nie ma wcale dobre jgrafy... tzn ze wrazenia na tobie nie zrobilo... nie wiem czy jakas inna gra moze sie popisac taka grafa, ona nawet oblivionowi wiele nie ustepuje. Zreszta, juz mogles wymyslec cos innego, bo wyskakujac nagle z 3 gb ramu i 7900 w sli troche sie upokorzyles... juz mogles napisac, ze iwdzies gre w calej okazalosci, kogo to obchodzi jaki ma sprzet twoj kumpel ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Weście nawet nie piszcie, przecież chyba nie bardzo miał jak przechodzić u kumpla 15h grę :lol: to co, mieszkałby u tego kumpla :wink: Chociaż jakbym ja miał kumpla z takim kompem to pewnie też bym sie do niego przeprowadził hehehe :lol: Nie chce wstrzynać nowej kłótni jakby co :wink: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez _q_b_a_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Weście nawet nie piszcie, przecież chyba nie bardzo miał jak przechodzić u kumpla 15h grę :lol: to co, mieszkałby u tego kumpla :wink: Chociaż jakbym ja miał kumpla z takim kompem to pewnie też bym sie do niego przeprowadził hehehe :lol: Nie chce wstrzynać nowej kłótni jakby co :wink: heh, spoko, a swoją drogą, kiedyś zaprosilem kumpla i na swoim nowym radku 9800pro pokazałem mu z dumą jak FC dziala, hehe, stwirdził ze troche wolno chodzi. kwestia pojrzenia. jednych FC grzeje, innych nie, ale moim zdaniem te zajebiste tropikalne wysepki pobije tylko Crysis takze nie ma sie co przejmowac. król jest jeden czy to sie komu podoba cyz niee hehehe ;-). i nawet wtedy nie będzie "król umarł..." tylko "król PRAWDOPODOBNIE umarł, niech zyje król!" ;-p moze przesadzam, ale tylko trochę. i z innej beczki : nie rozumiem dlaczego w sieciach lokalnych malo kto gra w FC w multiplayera ( wszak siec lokalna to zajebiscie przyjazny ping! ), tylko trzepią tego okropnego CS'a, albo inną cholerę, dajmy na to... CS'a. ;-) (pisząc sieci mialem na mysli te o które się obiłem :))) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Bo multi w FC jest zwalony :wink: Chociaż nie powiem, przez LANa grając z dwoma kumplami na takiej super mapce i gadając przez Skypa spędziłem chyba moje najlepsze multi-playerowe chwilę jeśli chodzi o gry i żaden CS tego nie pobił :) Ale jeśli chce się grać przez Internet to tragedia jak dla mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie gralem w multi, ale piszesz najpierw, ze spedziles wspaniale chwile przy FCmulti, a zaraz ze tragedia ;) w koncu lan od 'internetu' nie rozni sie zbyt wiele ;) Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 rozni sie lagiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Różni się bardzo dużo, po pierwsze to tak jak już emilooos wspomniał w multi internetowym praktycznie na każdym serwerze są strasznie wkurzające lagi (i to takie, które powodują, że nie możesz np. przez 5 sekund broni zmienić albo takie jaja), a po drugie w FC jakoś nikt w ogóle z nikim nie gada nie wiem czemu, więc rozgrywka z przyjaciółmi przez LANa ze Skypem to całkiem inne doznania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) a niby od czego są programy typu ventrilo czy team speak :> ale wiadomo, zawsze LAN to wieksza zabawa, tylko ja nie jestem przekonany co do multi tej gry. kurcze gram od nowa, i stanalem, pamietam, ze kiedys tą misje przeszedlem, no i wiele innych. 6sta bodajże, ten taki park jurajski, co sie po drzewach lata ;] mam znalezc scientists to help valerie. wybijam cala mape i cardkey brak, jakby ktos pamietal how to ? -edit: zrobilem;] Edytowane 2 Lipca 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Miał ktoś problemy z HDR w FC? Mam zainstalowany patch 1.33, jak włącze HDR w grze, obojętnie na jakiej opcji to mam czarny obraz, tylko widać wskaźniki stealth. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 mam dokładnie ten sam problem , a na 6800 16p/6vs tego nie miałem na patchu 1.3....do 1.4 zawsze jest to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Próbowałem również 1.4, ale nadal to samo, wcześniej na starszych patchach chodziło OK, ale wolę nowsze, bo poprawiają kilka istotnych rzeczy. Powiem, że korzystam z najnowszych sterów 91.33. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 aa wylaczone ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Tak, wyłączone, nigdy nie używam w grach FSAA i anizo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Ja mam z kolei taki problem - to sie pojawia w niektórych miejscach oraz gdy strzelam z przybliżeniem. Dlaczego tak jest? Jak to naprawić? Far Cry mam w wersji 1.32. Komp: Athlon3k+@2700 (czyli kręcony), 7600GS 1.2 Zalman, Patriot LLK 2x512 - te już nie kręcone. Pomocy... Edytowane 6 Lipca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Update do 1,33 i zmiana sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Patcha juz ściągam, a jakie najlepsze stery? Bo aktualnie mam 91.31XtremeG z ForceWare Select. Edytowane 6 Lipca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Co do tego problemu ze screenshota.,Mam wersje Cenegi Far Cry z paczem 1,33 ktory jest w standardzie pod 64 bit procki i najnowsze stery i dokladnie to samo wystepuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) A mi już się poprawiło. Mój Far Cry jest też z Cenegi, z Supersellera. Musiałem ściągnąć wszystkie poprzednie wersje patchy (oprócz 1.1), ale juz wszystko gra. Sterowników nie musiałem zmieniać. Dzięki WDK. Edytowane 6 Lipca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 przeszedlem wreszcie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 przeszedlem wreszcie :lol: Zajebista recka. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 [; ałtro sie innego spodziewalem, gra jest elo mlodziezowa, ale to juz wiedzialem dwa lata temu jak pierwszy raz w nią zagrałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 A na jakim grałeś poziomie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 elo mlodziezowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 DDR2+939 :P :P :P A tak poważnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 A na jakim grałeś poziomie? :blink: to ma jakies znaczenie, co do fabuły i outra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Te ddr2 bedzie chyba mnie do konca zycia przesladowac... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) :blink: to ma jakies znaczenie, co do fabuły i outra ?Raczej na pewno nie, ale jak przeszedłes na najłatwiejszym, to wiesz... Żadna chluba. Te ddr2 bedzie chyba mnie do konca zycia przesladowac... ;] Kiedyś przestanie :D Ja aktualnie jestem w misji 11 [straszna jatka, nie ma co] :] Poziom "Wyzwanie". Edytowane 12 Lipca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...