wamak Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Jeśli masz zintegrowaną dźwiękówkę, powyłączaj wszystkie dodatkowe opcje dźwięku, mi to kiedyś pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość l33tno0b1n Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Jeśli masz zintegrowaną dźwiękówkę, powyłączaj wszystkie dodatkowe opcje dźwięku, mi to kiedyś pomogło. Działa :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.D. Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Czesc Jak zbenchmarkowac Far Cry w rozdzielczości 1680x1050 ? W HardwareOC Far Cry Benchmark wywala mi błąd i benchmark aborted. Jedynie wersja 1.4 smigała ale tam nie ma w/w rozdzielczości pzdr EDIT poradziłem sobie - fuckin ati drivers Edytowane 24 Listopada 2007 przez D.D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 http://polygamia.pl/trailer-far-cry Aktorzy nawet dobrze dobrani do ról choć Carver był troszkę bardziej miśkowaty. Sam trailer nie zachęcił mnie do obejrzenia tego filmu. Chyba, że z ciekawości i chęci lekkiego wyszydzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 sceny walki wyglądają tak sztucznie, że aż głowa boli :D No i te odgłosy uderzenia pięścią ... imho film klasy B ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 a gdzie te cudne widoki wysp tropikalnych? film ewidetnie niskobudzetowy patrzac na scenerie, obsade i marne efekty specjalne... a za pol roku bedzie mozna go kupic w media za 9.99 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Trailer niczym nie zachwyca i nie zachęca do obejrzenia. Aktorzy może i dobrani ,ale dobra obsada nie pociągnie całej reszty. IMO kolejny kicz na podstawie gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Uwe Boll i wszystko jasne ;). Ja tam lubie tego aktora a do Jacka nie pasuje ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 LOL niezłe hehe dla mnie sama gra była gniotem (tzn. fabuła) a ten film to już w ogóle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 dla mnie sama gra była gniotem (tzn. fabuła) a ten film to już w ogóleA od kiedy to w FPP (poza Deusem , moze Bioszokiem) sa interesujace fabuly? Tutaj klimat byl swietny do tego podbudowany urzekajaca grafika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam. Mam taki problem z grafika w farcry. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/24a3dbae23d5d19c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/db3714e08abbb714.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/680d87bafacd292f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e8d84803dbc4465.html Na ostatnim screenie widac ze gdy patrze w ziemie jest nawet niezle, nie ma duzych przeklaman. Niewazne czy karta podkrecona, niewazne stery. Ogolnie nie mam pojecia co jest grane. Jedyne to co wykumalem to ze dzieje sie tak przy sm3.0, jesli ustawi sie w opcjach na grafike nizszej jakosci to wsio dziala. Podobnie dzieje mi sie w call of juarez przy opcji sm3.0 (na 2.0 wszystko dziala) i nawet w nowym crysysie. W reszczie popularnych gier nic podobnego nie zauwazylem. Ktos spotkal sie z czyms podobnym?? Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Która wersja FC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Wyłącz aa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 wersja 1.40 AA jest off Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Sprawdź, czy w ustawieniach sterowników, w Direct3D masz ustawione Catalyst A.I. na low i włączone Geometry Instancing. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 @Marvin Ozłocę Cię chłopaku, działa po zmianie tych opcji które podałeś. Wielkie dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nie ma sprawy B-) Sam miałem takie problemy ze swoim radziem. Winę za cały galimatias ponoszą 'wspaniałe" catalysty :angry: Niegdyś byłem szczęśliwym posiadaczem 9800PRO i świat wydawał się piękniejszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Witam wszystkich!!! Mam ogramną prośbę!!! Czy jest ktos jeszcze w posiadaniu save`s do Far Cry? Chodzi mi dokładnie o zapis stanu zaraz po zestrzeleniu śmigłowca z tonącej łodzi!!! Myśle że wszystkim znane miejsce. Wróciłem do FC i nawet mi sie znów spodobało ale niestety to miejsce mnie załamuje!!! Z góry dzięki. Jak coś to na pw. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Witam wszystkich!!! Mam ogramną prośbę!!! Czy jest ktos jeszcze w posiadaniu save`s do Far Cry? Chodzi mi dokładnie o zapis stanu zaraz po zestrzeleniu śmigłowca z tonącej łodzi!!! Myśle że wszystkim znane miejsce. Wróciłem do FC i nawet mi sie znów spodobało ale niestety to miejsce mnie załamuje!!! Z góry dzięki. Jak coś to na pw. pozdro gameguide kody i cheaty Znajdz sobie w gameguide jaka to nazwa levelu i wpisz w konsoli: map nazwalevelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Wielkie dzięki!!! Jestem dalej! Za pierwszym razem jak wnią grałem jakoś mi sie udało przejsc tego kolesia niestety teraz nerwów mi zabrakło!!! :) Jeszcze raz dzięki i zabieram się do grania!!! :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Wielkie dzięki!!! Jestem dalej! Za pierwszym razem jak wnią grałem jakoś mi sie udało przejsc tego kolesia niestety teraz nerwów mi zabrakło!!! :) Jeszcze raz dzięki i zabieram się do grania!!! :) pozdro Miło było pomóc ;). Ja, jak grałem za pierwszym razem akurat nie miałem problemu z tym chooperem ale później bedzie dużo ciężej (ja grałem na ostatnim poziomie trudności i nie było śmiesznie pod koniec - co chwila load leciał ;]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Ja na przedostatnim i przejście ostatniej misji to był nie lada wyczyn. Po za tym męczyłem się też tak w połowie gry jak zaczęły się te mutanty. Chyba sobie przejdę jeszcze raz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Ja na przedostatnim i przejście ostatniej misji to był nie lada wyczyn. Po za tym męczyłem się też tak w połowie gry jak zaczęły się te mutanty. Chyba sobie przejdę jeszcze raz ;) Dobry Far Cry nie jest zly ;) Osobiscie gierke przelazlem 2 razy i wcale za drugim nie bylo latwiej w "ciezkich" chwilach. Szczegolnie ostatnia misja... ale chyba za latwo tez byc nie moze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Ja rowniez przechodze po raz 3. Ale na najwyzszym poziomie trudnosci wkurzajace jest strzelanie do mnie przez sciany. To na patchu 1.4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 ukazal sie nowy MOD SP/MP do Far Cry pt. The Delta Sector. Demko z pierwszym levelem bylo dostepne juz jakis czas temu, a teraz wydali ostateczna wersje i patch. http://tds.platinumgold.de/ woda prawie jak w crysis ;] nie wiem jak was, ale mnie to krzepi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) Grałeś?Działa bez problemów?Wygląda jak mieszanka ze STALKERem co dla mnie oznacza komplement :wink: Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zassałem moda tyle że nie wiem jak go uruchomic. Jakieś sugestie? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) Też zassałem ale jeszcze do domu nie dotarłem -dziś się pobawię może z nim.Ale teraz trzeba polookać na stronce moda -może tam coś napisali?Po lekturze stronki nawet się napliłem na moda -jak szczerbaty na suchary hihi EDIT -mod działa u mnie na wersji 1.33 + "64bit patch"(zapomniało mi się o patchu 1.4 ,który zalecają do moda).Odpala się całkiem zwyczajnie -ze skrótu na ekranie.Nawet fajnie wygląda.Muzyka mi się nie podoba(ale to się da ..ściszyć) no i ciężko wroga dojrzeć co zwiększa trudność ze względu na kolorystykę.Niemniej śmieszny incydent zaistniał jak kolega to zobaczył u mnie -spytał czy to nie silnik...Call o Juarez :wink: .Fakt ,że FC to nie tak łatwo na szybko w tym dojrzeć.Ogólnie mi się podoba ale zobaczymy jak dalej się potoczy sprawa.Może nie wyszedł idealnie(nic nie jest ...) ale widać starania twórców.No i trzeba przyznać ,że nie robi jaj przy instalacji czy po uruchomieniu co nie jest oczywiste w przypadku modyfikacji. Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Zagrałem chwilke i musze powiedzieć że jest całkiem całkiem. Przedewszystkim polska wersja językowa :) Graficznie ogólnie też nieźle. Pewne szczegóły.... a zresztą. :) Troche niejasno określone cele misji ale i tak idziemy i robimy co do nas należy czyli strzelamy :) Instalacja przebiegła nad wyraz sprawnie. Muzyka podoba mi się bardzo :gitarzysta2: B-) Generalnie po około 10 minutach z grą jestem na TAK. EDIT Gra do najłatwiejszych nie należy a gdy zbyt daleko się oddalimy od drogi do celu misji to kończy się to naszą śmiercią. Wpadłem na kilka niewidzialnych ścian. Ale najważniejsze chyba jest to że prawie wogóle nie widać przeciwników. Maskują sie strasznie. Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ukazal sie nowy MOD SP/MP do Far Cry pt. The Delta Sector. Demko z pierwszym levelem bylo dostepne juz jakis czas temu, a teraz wydali ostateczna wersje i patch. http://tds.platinumgold.de/ woda prawie jak w crysis ;] nie wiem jak was, ale mnie to krzepi ;-) Dość naturalnie to wygląda. Właśnie takiej kolorystyki brakowało mi w Far Cry. Dla mnie to dużo lepiej wygląda od Crysis na medium. Sama gra na początku monotonna, potem drugi level jeszcze większa monotonia, za to naprawdę efektowna zima. Gra się rozkręca na końcu, czyli cały trzeci level. Mimo monotonii w dwóch pierwszych "planszach" gra się całkiem całkiem. Walka przypomina zabawę w chowanego w lesie i polowanie na zwierzynę, tak to mi się kojarzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...