nrl Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Screeny z nowego FarCry http://www.nvnews.net/vbulletin/attachment...tachmentid=5854 http://www.nvnews.net/vbulletin/attachment...tachmentid=5855 Plaża wygląda naprawdę dobrze szczególnie te kamienie. Coś w stylu mapki do UT2003/04 Jcetomb. Nowy trailer pochodzący z dodatku do FC z PS3.0 :wink: http://www.nvnews.net/temp/farcryps3shortsmall.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspinacz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Jaki nowy Far Cray? czyżby miała wyiść 2 część Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 moze ktos mi pomoc , jestem w misji FABRYKA - potrzebuje 4 save . nie wiem co jest ale gra zawsze w tym samym momencie wychodzi mi do save . to tu gdzie ona jezdzi tym wozkiem z bomba . wersja 1.1 PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 no to z tym radkiem 9100 wie ktos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 kurde mam problem wiem że już napewno tu był ale troche dużo bardzo dużo stron tu jest:P no to ten niewiecie gdzie save sie zapisuja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Wiemy. Far CryProfilesplayerdefaultsavegames * *Jezeli grasz na profilu domyslnym (default). Gdybys chcial sobie save'y zachowac, proponuje zachowywac caly katalog PROFILES. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 To juz jest koniec gry - powinien byc juz filmik koncowy. Widzialem to u znajomego. Ja doszedlem chwile wczesniej, tam do tego wulkanu i nie moglem sobie poradzic. Jak to rozwaliles (tych 3 z wyrzutnia i kilku malych potworow)? Dwoch duzych udalo mi sie rozwalic, a potem "kaput" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 no to z tym radkiem 9100 wie ktos??Weż zainstaluj Catalisty/Omegi 4.4 i w opcjach graficznych daj na minimum szczególowośc wody.U mojego brata też były problemy i po tych zabiegach jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 To juz jest koniec gry - powinien byc juz filmik koncowy. Widzialem to u znajomego. Ja doszedlem chwile wczesniej, tam do tego wulkanu i nie moglem sobie poradzic. Jak to rozwaliles (tych 3 z wyrzutnia i kilku malych potworow)? Dwoch duzych udalo mi sie rozwalic, a potem "kaput" :lol: Jesli to jest to miejsce o ktorym mysle to glownym problemem bede ci skoczni goscie z karabinkami snajperskimi (chyba) ja to przeszedlem tak.. najpierw uzbroilem sie na maxa. Po otwarciu podwojnych drzwi chowalm sie w wnedze pomiedzy nimi po prawej. Z snajperki zalatwiam 2 widocznych "skoczkow" i czekam na nadejscie tych duzych z wyrzutniami. Bedac w wnece rzucam tak granaty zeby odbijaly sie od "framugi" i spadaly pomiedzy mutantami. powinno to zalatwic przynajmniej 1 i reszte troche podrapac. Pozniej wychylam sie i wale z m60 w glowy duzych mutantow. czasem nie zdaza nawet wystrzelic z wyrzutni a jelsi nawet to ich rakiety nie trafiaja cie bezposrenio i da sie to tak przejsc z czesciowa stratya kamizelki. Potem trzeba wlaczyc cryvision i wyluskac tych malych, celnie strzelajacych skurczybykow i ich zalatwic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Catalisty/Omegi 4.4 to chodzi o radka9100 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba100 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Karta jest oryginalna kartą 9800 pro. Dodam że jak pogrzebię w steronikach to coś takiego znika, ale jak wcisnę alt+tab i przełącze się na pulpit a później na grę to znowu to czarne trójkąty sie pojawiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Karta jest oryginalna kartą 9800 pro. Dodam że jak pogrzebię w steronikach to coś takiego znika, ale jak wcisnę alt+tab i przełącze się na pulpit a później na grę to znowu to czarne trójkąty sie pojawiają. tak ci sie tylko wydaje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 ile maci fsp w 1024x768x32 na grafikach ti4200 64 mb po OC ??? da sie pograc na high detail ??? czy trzeba obnizac detale ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 ile maci fsp w 1024x768x32 na grafikach ti4200 64 mb po OC ??? da sie pograc na high detail ??? czy trzeba obnizac detale ??? jak mialem procka 2100+ chodzilo dobrze 25 do 40 fps czasmi wiecej a na obecnym bartonie 3200+ gra zapier.......jak tylko może 40fps to standard min to ok 35 a max 85fps sprawdzane frapsem ustawienia 1024x768x32 wszystko High jedynie Enviroment Quality medium ale to jedynie zmneijsza liczbe drzew w oddali itp nie zauwarzalne okiem a fpsów p[rzybywa i to duuzo i shadow quality na medium ale to tez nie zauwarzalne , przy wszystkim na high tez hula ale nie widze roznicy w jakosic obrazu i detalach wiec gram tak zawsze to te kilkanascie fpsów wiecej jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 tzn ze masz teraz bartona 11x200 ?? ile ramu i jak grafa OC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 tzn ze masz teraz bartona 11x200 ?? ile ramu i jak grafa OC ?? jesli masz oczy to spójrz do mojego podpisu a grafa chodzi 285/600 - lata tez wiecej ale po co ją męczyć ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 :D wlasnie usuwalem ten post gdy przyszla odpowiedz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Qba100 i Yasiu22 mozecie zmniejsyzc te screeny czy mam coś wam zrobic ?? Yasiu22 nie cutyje sie całych obrazków :evil: tylko same linki !!! UPDATE : widze ze pan moderator ;) sgj zajął sie sprawą obrazków :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba100 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Powie mi ktoś co jest grane z tą grą?? Wszystkie efekty razem z AAx6 i FSAAx16 mam włączone (także truform) i mam około 30 FPS. jednak te czarne figurki mnie tak wnerwiają że nie wiecie jak. macie na to jakiś sposób. Może to niedopracowane stery a może to wystepuje tylko w demie. tego nie wiem więc powiedzcie mi o co tu chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 aax6 i aniso x16 i 30 fps? cosik mi sie w to niechce wierzyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Link_mc mozliwe on ma 1gb ramu, tylko znowu po co gra aax6 wystarczy x4 :) a wydajnosc duzo wieksza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba100 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Mam 1 GB Ramu, a jak gram z AAx6 i FSAAx16 to mam tylko 1 mniej klatkę niż jak gram z AAx4 FSAAx8. Ale i tak mnie wnerwiają te czarne figury :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Mam 1 GB Ramu, a jak gram z AAx6 i FSAAx16 to mam tylko 1 mniej klatkę niż jak gram z AAx4 FSAAx8 chciales powiedziec mam tylko 1 klatke :lol: a roznicy w obrazie tez niema :? wiec po co to ?> tylko dowiadujesz sie ze masz zmodowaną karte przez sklep :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 napewno wiecej jak jedna klatke, sprawdz sobie np. tam gdzie masz malo fps i porownaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Mozecie mi podpowiedziec jak sprawdzic fps w FarCry'u:)? Dzieki i sorry,ze nie szukalem...(37 stron) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Google.pl > Fraps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Mozecie mi podpowiedziec jak sprawdzic fps w FarCry'u:)? Dzieki i sorry,ze nie szukalem...(37 stron) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66552&highlight= ..more3d szykowniejszy sie zdaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 503:) Service temporarily unavailable. Sprawdze za jakis czas co tam jest:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplex Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 30 klatek w Far Cry w FSAA 6x na radeonie 9800pro? - cos nie chce mi sie wierzyc. We wszystkich testach jakie czytalem, to nawet na radku 9800XT gra zachowuje plynnosc jeszcze na FSAA 2x, ale wyzej juz nie. Np: ard|OCP"] The Radeon 9800XT was only barely playable at 1024x768 2XAA/4XAF. As you can see in the graph it dropped below 30fps at these settings for a significant amount of time. EDIT: Aha, tak pozatym to wymuszanie FSAA w grze poprzez sterowniki (ekran->właściwości...etc) nie zawsze działa. Trzeba ustawiać w grze AA: Low Med albo High i najlepiej zrestartowac Far cry - dopiero wtedy wlacza sie fsaa. Przynajmniej tak jest u mnie. Dodam tylko, ze na moim konfigu musze grać w 1024x768 bez FSAA bez anizo bo inaczej skacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 mam problem i normalnie szlak mnei trafia za chiny nie wiem jak przejsc misje nazywa sie ona ..dam'' wyrzucaja mnie z helikoptera,mam 10 pociskow i stwor do mnie przylazi z wodospadu i mam po tym juz 4 naboje rzucam sie na dol wodospadu plyne sobie plyne chcem obejsc te stwory jednego zabije a zaraz nastepny jest i juz nie mam broni normalnie masakra mam prosbe mogl by ktos z tym sawe udostepnij lub powiedziec jak to przejsc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...