snc Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Grałem na GF3 ti200 i na FX5200 i plam zadnych nie było. Musi być coś z GF4Ti. Gralem na gf4ti 4200 na detkach 45.23 chyba i nic niebylo... a podobno to radki maja problemz kaszanieniem grafiki w grach :lol: jeste,m pewien ze to wina forceware i jak pisesz na najlepszych straszych dnetkach 45.23 bedzie ok polecam 45.23 od omegi Ja te male plamki mialem wlasnie na 45.23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Kurcze, nie poradze sobie z tymi plamami. Moze by tak przeinstalowac gre ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Kurcze, nie poradze sobie z tymi plamami. Moze by tak przeinstalowac gre ? po co jak ja tez je mam tylko mniej i w 1 planszy na skałach , probowales na 44.03 i odkrecic karte ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Kurcze, nie poradze sobie z tymi plamami. Moze by tak przeinstalowac gre ? Mi sie zdaje ze bez napisania meila do nvidi sie nie obejdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 W odpowiedzi dostaniesz rade typu "Musisz kupić GF 6800 bo GF 4 jest za stary". :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Kurcze, nie poradze sobie z tymi plamami. Moze by tak przeinstalowac gre ? Mi sie zdaje ze bez napisania meila do nvidi sie nie obejdzie ;) ta....... napisalem kiedys do nich maila w sprawie poboru pradu przez gef4ti to przysalli mi po miesiacu albo i dwóch odpowiedz ze gef4ti dziala na agp zasilanym napieciem 1,5V normlanei lol jakis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 A moze nie zrozumieli twojego angielskiego? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 A moze nie zrozumieli twojego angielskiego? :wink: spoko ;] uczyla mnie Mo.....;) wiesz kto :] umiem wszystko :D chyba jak pytam o Ampers i Watts to chyba o pobor pradu mi chodzi i moc a nie napiecie zasilania i standard AGP :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur79 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 a Patcha 1.2 jak nie ma ..... tak nie ma .... moze on cos pomoze na te wasze tekstury .... u mnie nie wystepuja takie anomalie .... wiec wychodzi ze to wina 4ti .... albo czegos innego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 No niestety twórcy FARCRY sprawę patcha sobie brzydko mówiąc 'olali' na głównej www FC nic nie piszą i nie widać żeby im się kwapiło do udostępnienia graczom patcha. Ale nvidia sobie załatwiła Patcha i jak to piszą rozdawała płytki z patchem i SP2 do XP. ciekawe ciekawe. Pozdrawiam Jaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Hmm, moze przeinstaluje dx9b na dx9c albo dx9a ? Da sie dx9b downgradowac na dx9a ? Oczywiscie karte defaultowalem z ustawieniami oraz sprobowalem nawet zrobic niedotaktowanie karty. TO NIE SA ARTEFAKTY ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur79 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Czasy tych kart juz minely ..... obecne gry w sporej juz ilosci nawet na GF2 czy GF4MX nie ruszaja .....a co tu dopiero mowic o Rive .... no najwyzsza pora zainwestowac w karte ... a moze i caly sprzet .... bo w tym przypadku FC wymaga oprocz karty reszty silnego kompa ... proc ... pamiec itp ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Już nawet nie będę cytował tylko wstawie link: http://www.farcry-thegame.com/uk/home.php Już mieli wydawać patcha, ale coś im wyskoczyło! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Witam.Mam małego problema z tą grą, mianowicie postanowiłem zmienić drivery z omega 25.04 na 25.51 i...... po zmianie włączam far cry, włączam ostatnią zapisaną misje i moim oczom ukazuje się piękna NIEBIESKA ręka trzymająca NIEBIESKI pistolet.Drzewa też piękne(różne odcienie niebieskiego).Do tego jeszcze fps żędu 15 może 20.Na starych driverach miałem coś około 70fps.Wiecie może czemu tak sie dzieje, i jak to naprawić?(powruciłem do starych driverów ale chciał bym nowe bo są poprawione co do paru gier). dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Włącz albo wyłącz zależy jak masz ustawione emulowanie tablicy mgły w Dx. Pomoże na bank. Pozdrawiam Jaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 A możesz wytłumaczyć gdzie dokładnie to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 We własciwosciach ekranu a potem karty :) W zakładce DirectX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Ja mam taki problem. Staramy sie pograc z kumplem w FC po lanie, ale na mapie Surf jest problem. Ja do niego strzelam i nie zabiera mu wogole HPekow, a on do mnie 2 razy wywali i kaput. Probowalismy zmieniac teamy itp ale nic nie skutkuje. Granatem i bazooka moge go zalatwic, ale niczym pokroju strzelby, snajperki etc krzywdy zrobic sie mu nie da :( Macie jakis pomysl, czego to moze byc wina, bo "raczej" ciezko sie gra w takiej sytuacji =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 A spotkaliście w Misji Archive już na wolnym powietrzu w helikopterze na ziemi niezniszczajnego kolesia bez broni? Ja go spotkałem, śmieszny jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Jakiego patcha? 1.1 czy 1.2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Jakiego patcha? 1.1 czy 1.2 :D Z patchem 1.1 Reinstalowałem grę i mi wyskakuje inny błąd CryEngine Error brakuje pliku languages/fonts/default.xmt Jeśli ktoś mogłby mi przesłać na maila to będe wdzięczny piniu@irc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Mam problem z uruchomieniem FarCry . mam wersję 3-płytową i gra zajmuje przed instalowaniem patcha 3.60 Giga , a po instalowaniu patcha 4.10 GigaCiekawe nawet. Wersja 5 Cd z zainstalowanym patchem 1.1 zajmuje az 3 GB na HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Mam problem z uruchomieniem FarCry . mam wersję 3-płytową i gra zajmuje przed instalowaniem patcha 3.60 Giga , a po instalowaniu patcha 4.10 GigaCiekawe nawet. Wersja 5 Cd z zainstalowanym patchem 1.1 zajmuje az 3 GB na HDD. lol nie wiem jak on to instalowal mi gra zajmuje rowne 3GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Ta gra mi chodziła wcześniej tylko robiłem partycje i musiałem formata zrobić i teraz są jakies wybryki z tą grą P.S Utworzyłem plik console.xml ale nic w niego nie wpisywałem i gra chodzi :P , tylko przed każdym wyrazem w menu jest @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Ta gra mi chodziła wcześniej tylko robiłem partycje i musiałem formata zrobić i teraz są jakies wybryki z tą grą P.S Utworzyłem plik console.xml ale nic w niego nie wpisywałem i gra chodzi :P , tylko przed każdym wyrazem w menu jest @ to masz problemy ;] tez robilem kiedys formata i wystarczylo kilka dll wrzucic do gry czy do syetmu chyba i gra dziala pieknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Chodziło mi o to że fobiłem formata całego kompa i musiałem instalować grę od nowa ,a za pierwszym razem chodziła (przed formatem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Patch 1.2 jest dostepny :D www.farcrythegame.com wazy kolo 65mb :) Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 No panowie patch przynajmniej u mnie zdzialal wiele :D Gra mi NAPRAWDE PRZYSPIESZYLA :D Zero zrywek ustawienia na jakich gram to 1024:768:32bpp AA 2 AZ 8 wszystko na high tylko woda na ultra high,texture quality very high i lightcostam :wink: na very high i lata !! :D Zero przycinek ! :D Pozdrawiam :-)[/u] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Very High, tak jak kolega wyzej, super plynnie :D Ja nie moge wypas. Do tego zadzialalo stawianie serwera na LAN, bo wczesniej mialem Loading level data error, a teraz smiga. Super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Ojejuniu!! Chcę tego patcha!! Ściągaj się szybciej, słyszysz??! Ale będzie miód! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...