heist Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ludzi utknole w grze :/ pomozcie !! a wiec jestem w misji po bunkrze, zdobylem NIGHT VISION GOOGLE, zabijam duzo ludzi stojacych kolo lodzi i odjezdzam , lecz zawsze cos mnie zabija nie wiem z skad :o (nie jest to koles z bazokom kolo lodzi(, gdy juz wyjada na plene moze PRZYJACIEL mowi przez radio : I suggest u go to open sea... jade na morze i nagle DEATH, pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros120 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Mam problem w 3 planszy rozwalam bodajze 2 Helikoptery 2 motorówki i na kompasie pokazuje mi zebym wszedł przrz takie drzwi co na dachu jest olbrzymia antena satelitarna JAK MAM TAM WEJSC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 heist : a on przypadkiem nie mowi, zebys nie jechal na otwarte moze, bo sa tam jakies patrole ? Nie pamietam tego momentu, ale jezeli to nie to, to oblookaj teren lornetka - moze kogos nie zauwazyles, a gosc ma np. snajperke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Mam problem w 3 planszy rozwalam bodajze 2 Helikoptery 2 motorówki i na kompasie pokazuje mi zebym wszedł przrz takie drzwi co na dachu jest olbrzymia antena satelitarna JAK MAM TAM WEJSC ?? Ja rozwaliłem 2 śmigłowce i drzwi się otworzyły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Ufff, skonczylem ^_^ Gra warta swieczki, chociaz koncowka troszke mi miejscami Serious Sam'a przypominala :D Teraz, gra czeka na lepsze czasy, zeby pobawic sie w Ultra High :> Jesli ktos ma problemy z przejsciem, postaram sie pomoc wmiare swoich mozliwosci. I co - jest tak jak mi napisales?? BO jeszcze nie gralem od tamtej pory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 hydro : tia, najpierw odpalasz na koncu, a pozniej wracasz na srodek.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Mam problem w 3 planszy rozwalam bodajze 2 Helikoptery 2 motorówki i na kompasie pokazuje mi zebym wszedł przrz takie drzwi co na dachu jest olbrzymia antena satelitarna JAK MAM TAM WEJSC ?? mialem dokladnie to samo szedlem oplotkami i nie uruchomilem jakiegos trigera :/ sprawdz czy po lewej stronie tej anteny ponad drzewami nie "stoi" samolot pionowego startu jak cofnolem sie kilka sejwow to rozwalilem helikoptery, ten samolot przylecial(rozwalilem desant) i drzwi sie otworzyly gra jest 'dopracowana' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 W min detalach mam 80fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros120 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 W min detalach mam 80fps.Witam, Jak sprawdzasz ile masz klatek w Far Cry :?: .Jakiś magiczny program masz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 W min detalach mam 80fps.Witam, Jak sprawdzasz ile masz klatek w Far Cry :?: .Jakiś magiczny program masz :?: zerknij strone nizej...jest tam progs ktory mierzy w low i high detail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros120 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Mam problem w 3 planszy rozwalam bodajze 2 Helikoptery 2 motorówki i na kompasie pokazuje mi zebym wszedł przrz takie drzwi co na dachu jest olbrzymia antena satelitarna JAK MAM TAM WEJSC ?? mialem dokladnie to samo szedlem oplotkami i nie uruchomilem jakiegos trigera :/ sprawdz czy po lewej stronie tej anteny ponad drzewami nie "stoi" samolot pionowego startu jak cofnolem sie kilka sejwow to rozwalilem helikoptery, ten samolot przylecial(rozwalilem desant) i drzwi sie otworzyly gra jest 'dopracowana' Bylo trzeba komputerowi pozwolic wypuscic zolniezy z helikoptera a potem dopiero rozwalic motorowki i helikoptery.Niezle JAJO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 spoiler! No pieknie... gra super, ale moment (level DAM) w ktorym zostaje wyrzucony z 10 nabojami, a naokolo cala masa potworow, to ja dziekuje... Czy ktos kto to przeszedl moze mi powiedziec JAK najlepiej obejsc to pieklo? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Dobra, ostatni raz :D Rzuczasz sie z wodospadu i lecisz w lewo, maksymalnie wysoko, jak sie tylko da i sprint przed siebie, zeby dostac sie do jeziorko-zatoczki :] pozniej do helikoptera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Ten level wcale nie jest taki trudny :) Ale poźniej co się dzieje to naprawdę nerwy puszczają. Właśnie ją skonczyłem, szkoda że dopiero dzisiaj kupiłem następną kostkę 512MB. Z 1GB na pokładzie gierka chodzi jak marzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 dla osób które maja mało ramu lub mało fpsów polecam: 1.Odpalenie gry na win98 -u mnie pod 98 gra chodzi super w 1024x758x32 very high detail !!! 2.Na 98 mam wiecej fps !! jak np pod xp mam: konkretne przykłądy: XP -29fps_____98SE-37fps XP-44fps_____98SE-56fps XP-36fps_____98SE-42fps swieżutka róznica jescze z jednego gąszczu : XP 19-23fps_____98SE 27-29fps (tutaj napewno różnice w płynności widać) wszystko na sterach 53.03 pod xp i 53.04 na 98SE na 56.72 i 60.xx mam duużo mniej fpsów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Hyhy, nie wiem czy poswiecilbym sie dla tych fpsow, z instalowaniem win 98 - brrr... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 czy na sterach 56.xx i nowsze zanikają wam tekstury bo u mnie tak sie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Hyhy, nie wiem czy poswiecilbym sie dla tych fpsow, z instalowaniem win 98 - brrr... :> 98 zainstaloalem obok xpka !! 7minut trwa instlacja systemu !! +10min na all stery ,wiec w farcry gram na 98 a na xpku inne gry , net, pracuje itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 lukasrz : i tak, podziwiam cie za dociekliwosc - instalacja systemu, zeby sprawdzic jak gra dziala ^_^ Ja jestem zbyt leniwy chyba... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 lukasrz : i tak, podziwiam cie za dociekliwosc - instalacja systemu, zeby sprawdzic jak gra dziala ^_^ Ja jestem zbyt leniwy chyba... :] duzo roboty nei było :) a wiedzialem ze na 98 beezie chodzic lepiej bo pod xpekiem 1024 full det mam za mało ramo :/ a na 98 super płynnośc all high detail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 niestety,jak sie da uruchomienie gry ze zgodnoscia z w98 albo jakims innym niz xpekiem to gra nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 niestety,jak sie da uruchomienie gry ze zgodnoscia z w98 albo jakims innym niz xpekiem to gra nie dziala :(8O Kurcze.. straszne.. i co my teraz zrobimy ?? Hjuston mamy problem!! A tak serio... uruchomianie gry z trybie zgodności to nie to samo co na normalnym 98 i windows xp od tego nie schudnie.. wiec zle kombinujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Hmm moze se walne instalke, zeby obadac co i jak. ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Moje wyniki :) Sprzet ten co w podpisie, tylko procesor puszczony na 2,1Ghz U mnie gra jest strasznie czula na podkrecanie karty juz przy 300/300 sypie artami :( co sie w innych grach nie zdarzalo :? Stery: Omegi 3.8 Ciekawe czy jakies nowsze/strasze stery daja lepsze rezultaty :) No to jazda: ---------------------------------- Using Min settings. Map: Fort Demo: BenchemallDefaultDemo 640x480 run# 0: Average FPS: 63.92 800x600 run# 0: Average FPS: 66.24 1024x768 run# 0: Average FPS: 64.20 1280x1024 run# 0: Average FPS: 65.08 1600x1200 not selected -------------------------------- Using Max settings. Map: Fort Demo: BenchemallDefaultDemo 640x480 run# 0: Average FPS: 26.22 800x600 run# 0: Average FPS: 29.24 1024x768 run# 0: Average FPS: 25.94 1280x1024 run# 0: Average FPS: 19.51 1600x1200 not selected ----------------------------------- Normalnie gram w 800x600x32 wszystko na high AAx4 Anizox2 i gra ani na chwile nie traci plynnosci :) Tylko muzyka na medium. Teoretycznie dalo by sie grac na Very High i 800x600 ale po benchmarku widac ze to granica plynnosci ;) Ogolnie gierka miodzio, zajedwabiste efekty swietlne szczegolnie jak sa lampy i gaz z rur normalnie jak to pierwszy raz zobaczylem stalem z 5minut i sie gapilem :twisted: Dobra spadam grac dalej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Benchmark session result Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) (2600.xpclnt_qfe.021108-2107) Processor: AMD Athlon XP 2400+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz Memory: 512MB RAM DirectX Version: DirectX 9.0b (4.09.0000.0902) Card name: NVIDIA GeForce3 Ti 200 Driver Version: 6.14.0010.4523 (English) Far Cry Using Max settings. Map: Fort Demo: BenchemallDefaultDemo 640x480 not selected 800x600 run# 0: Average FPS: 23.06 1024x768 not selected 1280x1024 not selected 1600x1200 not selected na ustawieniach MAXIMUM.... jeszcze zbacze FRAPS-em ile mam na medium details i woda na high. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 z 1 GB na pokładzie wyniki podnoszą się o kilka klatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 moja kolejna inwestycja komputerowa -> 512Mb ramu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 moja kolejna inwestycja komputerowa -> 512Mb ramu 8) na 384MB hula super 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 moja kolejna inwestycja komputerowa -> 512Mb ramu 8) na 384MB hula super 8) hehe na 512 tez 8) ale jak w wakacje bedzie taniej to czemu nie. 1Gb nikomu jeszcze nie zaszkodzil 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 moja kolejna inwestycja komputerowa -> 512Mb ramu 8) na 384MB hula super 8) Jak masz wszystko na LOW to tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...