Orgiusz Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Mikelos to teraz zarzuc ten faszystowski poradnik w pdf'ie i spojz na misje w ktorej zdobywa sie ten wizjer(nocny lowca czy jakos). Powinno chyba inaczej wygadac niz u nas :sad: :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 no faktycznie cos nie tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Coś panowie macie zrypane...:| u mnie identycznie jak w poradniku... jakiś konflikt z Catalystami może ??...bo na r9600 wcześniejszym też mi normalnie działało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Tylko ciekawe co zrypane :| Też takie coś zauwazyłem u siebie. I nawet przepatchowałem grę 1.3>1,31>133. Bo tekstury znikały itp. A mam wersję DVD "fabrycznie" 1,32. Oczywiście oryginał. Nie wiem o co tu chodzi. Źle nagrana płytka? :? Edytowane 20 Października 2005 przez SAVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) pewne błedy związane z paczem1.33 ma poprawić najnowszy sterownik do gf i pacz do gry. wiem, że na bank chodzi o hdr, ale może coś jest też powalone z termowizją... Edytowane 20 Października 2005 przez uziel101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 To z termowizją występuje nawet bez HDR :/ Przy włączonym HDR nic nie widać. A może poradnik był pisany przy wersji gry 1.2? I stąd inny wygląd na screenach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 tez mieliscie takiego buga ze przeciwnik zostal zabity i upuscil bron to mimo wszysto "zyl" ale juz nie reagowal na wasza obecnosc? mi sie trafilo takich trzech twardzieli i jeden potworek 1706457[/snapback] przechodzilem wczoraj ta misje :lol: ...i najlepsze to za cholere nie moglem ich zabic ,nawet po wystrzeleniu 3 magazynkow rakiet to albo stali jak kolki tak jak widac na fotkach albo znikali i w innym miejscu pojawiala sie nowa postac :blink: ....dziwi mnie ze wlasnie tylko w tym miejscu wystepuja takie bledy gdyz poza tym zjawiskiem nie mialem zadnych innych bugow a przynajmniej tak widocznych :unsure: a tak w ogole przechodzil juz ktos ta gre na nyjwyzszym poziomie ?? ...wlasnie sie nim mecze :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 trochu trudny ten ostatni pomysł...ale za to jaka satysfakcja...:) hmm może rzeczywiście to przez patch 1.33 ?...u siebie jadę na wyjściowym 1.32, żadnych problemów, gram z hdr... obadam sprawę z 1.33... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Mam taka mala prosbe szczególnie do posiadaczy GF6600GT hmm mianowicie ile wychodzi wWasm FPS w Far Cry Benchmark ver. 1.41 mapa OC STEAM, 1024x768 det. ULTRA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) pavełek - zrobię teścik, ale jutro bo się przygotowuję na imprezę właśnie :).../a sprzęt widzę podobny...detale ultra a reszta ??...aa/anizo ??...hdr ??... co do tego problemu z noktowizją... GeForce 6 Series: With the latest FarCry patch, the application profile breaks the HDR functionality. This has been partially fixed in driver version 81.85. An upcomng patch for Far Cry fixes the issue completely. - o to chodzi ??...notka załączona do paczki 81.25... EDIT: ok - testy zrobię na 500/1000 i 550/1150 - zrób tak samo i porównamy.../do 580/1200 to obecnie nie dojadę...:|...coś mi chief po[gluteus maximus]da :|... Edytowane 20 Października 2005 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 pavełek - zrobię teścik, ale jutro bo się przygotowuję na imprezę właśnie :).../a sprzęt widzę podobny...detale ultra a reszta ??...aa/anizo ??...hdr ??... co do tego problemu z noktowizją... GeForce 6 Series: With the latest FarCry patch, the application profile breaks the HDR functionality. This has been partially fixed in driver version 81.85. An upcomng patch for Far Cry fixes the issue completely. - o to chodzi ??...notka załączona do paczki 81.25... 1709629[/snapback] Nie nie, tylko detale ulstra i 1024x768 bez zadnych upiekszaczy :) chciałbym z ciekawości zobaczyc czy wynik bedzie zblizony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Na FarCry 1.32 zainstalowałem farcry_amd64upgrade i farcry_amd64_ecu. Bez problemu chodzi toto na 32BitWinXP i P4Northwood :) Nie cierpię robienia ludzi w wała. To taka uwaga natury ogólnej dla AMD i Ubisoft... Co do grafiki. Jest ładniejsza, ale są i momenty pogorszenia. Generalnie 90% na plus 10 % na minus. Wydajność niewiele spadła. Jeśli chodzi o tak zwane pierwsze wrażenie. Jak zwykle pozytywne. Dla mnie jest to gra z najładniejszą i najbardziej wyważoną grafiką na rynku. Jednak większym szokiem było zobaczenie po raz pierwszy na żywo HDR niż nowych teksturek z paka 64bit :) Mimo wszystko warto zainstalować. Pozdrawiam. Ps. HardOCBench 1.4 Mapa UbisoftTraining 1024x768x32xAnizo8xHDR7xUltraDetailsxHQsterowniki500/900_84.84 = 32 FPS Edytowane 21 Października 2005 przez TomaszPaweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) To z termowizją występuje nawet bez HDR :/ Przy włączonym HDR nic nie widać. A może poradnik był pisany przy wersji gry 1.2? I stąd inny wygląd na screenach? 1709547[/snapback] a wysle mail do cenegi ze screenem... a co zobaczymy co odpowiedza... no i jest juz odpowiedz :blink: Witam, Prosze; spatchowac' gre; do wersji 1.33 (jes'li gra Pan online). Na niektórych kartach graficznych wyste;puja; przek?amania w obrazie - zw?aszcza w kolorystyce. Chodzi o funkcje; pixel shader i teksturowanie t?a. Duz.e problemy sa; przy kartach z pixel shader 3.0. Jes'li ma Pan moz.liwos'c', prosze; zmienic' ustawienia pixel shadera, a byc' moz.e rozwia;z.e to problem. --- Z powaz.aniem i mi?ej zabawy naszymi grami z.yczy Serwis Cenega Poland ul. Dzia?kowa 37, 02-234 Warszawa tel. (22) 868-52-61 Edytowane 21 Października 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) No ładnie... :blink: Niewiadomo czy śmiać się czy płakać :lol: Ale przynajmniej się wyjaśniło,że karta jest cacy , a gra be :-P Edytowane 22 Października 2005 przez SAVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 No no... Pelen profesjonalizm.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 wiec po co patcha 1.33 instyalowac, skoro ten pan sie "zna" i mowi zeby wylaczyc ps3.0 O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 macie jakis dobry sposob na prazejechanie bagien samochodem z ta baba? bo jakos strasznie szybko mnie klada w trakcie jazdy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 macie jakis dobry sposob na prazejechanie bagien samochodem z ta baba? bo jakos strasznie szybko mnie klada w trakcie jazdy... 1717644[/snapback] dobrym byc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 dobrym byc ;] 1717652[/snapback] no jakos sie udalo... teraz musze ochraniac ta babe przy uzbrajaniu atomowki :) podoba mi sie ta gierka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Witam mam maly problemik jestem na poziomie rebelia i nie wiec co dalej wedlug wytycznych mam isc droga do archiwow ale ten zlob mowil przez telefon zeby kierowac sie do latarni problem w tym ze tam jest zerwany most i jakis pomost na dole ale jak doplywam do wyspy z zadnej strony nie moge sie na nia wdrapac jest jeszcze jakas zelazna lina ale nie wiem co mozna z nai zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Witam mam maly problemik jestem na poziomie rebelia i nie wiec co dalej wedlug wytycznych mam isc droga do archiwow ale ten zlob mowil przez telefon zeby kierowac sie do latarni problem w tym ze tam jest zerwany most i jakis pomost na dole ale jak doplywam do wyspy z zadnej strony nie moge sie na nia wdrapac jest jeszcze jakas zelazna lina ale nie wiem co mozna z nai zrobic. 1718684[/snapback] mozna nia pojechac w gore... a poza tym mozesz wyspe oplynac tylko ze jest to baaardzo na okolo (czytaj: daleko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Ale jak mozna nia podjechac w gore Ta lina oczywiscie jezeli ja miales na mysli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Ale jak mozna nia podjechac w gore Ta lina oczywiscie jezeli ja miales na mysli 1718837[/snapback] podchodzisz do niej az sie pojawi napis ze mozesz jej uzyc i uzywasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Niestety taki napis sie nie pojawia czy na pewno mowimy o tym samym oto zdjecie ta ma 74 kb [.url=http://imageshack.us][imkg]http://img218.imageshack.us/img218/6940/farcry000411118ot.jpg[/img.][/url] Po raz kolejny zbyt duża forka. Tym razem będą %. Zapoznaj się z regulaminem. // Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 tak mowimy o tej samej stan na tym betonowym podescie pod lina a napis powinen sie pojawic jesli sie nie uda (co malo prawdopodobne) wskocz do wody i plyn w prawo az doplyniesz do miejsca z ktorego bedzie widac budynki i tam bedzie mozna wyjsc na lad i dojsc do latatni do ktorej prowadzi lina... ps. za duzy obrazek, nastepnym razem daj mniejszy albo zarzuc gdzies na serwa i podaj link bo dostaniesz procenty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Kurcze po prawo nie mam budynkow a latarnia jest na wyspie jak troche ja oplyne podplywam do drewnianego malego molo pomostku ale nie moge sie na niego dostac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 to plyn jeszcze dalej musisz minac jeszcze to miejsce gdzie masz sie dostac (ten migajacy pkt na kompasie) bedzie kawalek plazy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 caly czas probuje ale na kompasie nie miga mi zaden punkt gdzie mam sie kierowac moze cos sie syplo w grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 moze jest jeszcze poza zasiegiem kompasu wtedy bedzie jakis trojkat na brzegu kompasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 No juz sie uporalem po prpdtu pojechalem za daleko tam tez byla latarnia i to mnie zmylilo musialem sie wrucic i juz znalazlem to co trzeba dalej juz nie gram dostalem w D**E i koncze na dzis. Dzieki za pswiecenie mi tyle czasu ten kompas mnie na trop naprowadzil.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...