marek.t Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 ja przeszedłem ja na najwyzsyzm poziomie :lol: najgorsze było to z bomba jka trzeba było siekac tych ziomów aby bronić val :D no ja miałem buga w tych swiatyniach gdzie pda sie szukało (konkrietnie to jzu przy wyjściu jak ludzie sie z trigenami siekali) fajnie to wygladąło stał nawet sie ruszął troche ale był w stanie "nieświadomym" buhehe , albo pojawiał się i znikał hehe, przechodziłem ta gre 2 razy i akurat w tym miejscu był ten bug :lol: pzdr :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
observer Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 a ja mam takie pytanie/a ... co mam zainstalowac pierwsze ?? te dwie nakladki 64 bitowe ? a potem normalne patche czy na odwrot ?? jaka powinna byc kolejnosc ?? a moze nie wolno mieszac latek z tym 64 bitowym upgradem ?? i ostatnie pytanie czy sam 64 bitowy upgrade zawiera HDR czy tylko nowe tekstury ?? za odpowiedzi z gory wielkie dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witam mam problem zaciolem sie w misji na frachtowcu zniszczylem osttni nadajnik na statku ale nie moge zalatwic kolesia w helikopterku nawalam do niego i nic jakis terminator chyba a po chwili zalewa mnie woda i po balu moze ktos ma jakis dobry sposob.Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 trzeba bardzoo dlugo strzelac do niego z bazooooki az w koncu kitnie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ok sprobuje dzieki tylko ciezko bazookom wcelowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ja wladowalem w niego ze 3 magazynki granatnika OICW i jakies 2-3 magazynki zwyklej amunicji i dal sobie spokoj a chowalem sie na mostku, tam gdzie jest apteczka, bazooka i inny stuff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 ok ale ten statek bardzo szybko tonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 ok ale ten statek bardzo szybko tonie 1729484[/snapback] mi sie udalo za drugim podejsciem, wody maielm tak do pasa mniej wiecej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ale stales na mostku mostek tonie praktycznie od razu ja nie moge zdazyc na dziobie statku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Poczytaj kilka(-naście) stron wstecz i będziesz miał kilka sposobów na zlikwidowanie tego helikoptera (patent z jeepem). Nie chce mi się podawać konkretnej strony. Trochę własnej inicjatywy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 a mozesy podac konkretna strone bo sporo tego. Jest udalo sie przeszedlem sposob z jeepem jest super za pierwszym podejsciem sie udalo.Pozdrowienia i podziekowania dla CROSIS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudzio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam Mam geforca 6600 i gra nie wygląda najlepiej. Coś sie kaszani. Tak jakby na tekstury było nałożone o wiele za mocne światło. Niektórych tekstór brakuje. W niektórych miejscach zamiast trawy jest poprostu czarna plama. Generalnie gra wygląda koszmarnie. Nie wiele sie rózni low od max. Czytałem że czasami pomaga wyłączenie pixelshadera 3.0 ale niby gdzie to zrobić ? W opcjach gry nic takiego nie widziałem. HELP!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mw Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam Mam geforca 6600 i gra nie wygląda najlepiej. Coś sie kaszani. Tak jakby na tekstury było nałożone o wiele za mocne światło. Niektórych tekstór brakuje. W niektórych miejscach zamiast trawy jest poprostu czarna plama. Generalnie gra wygląda koszmarnie. Nie wiele sie rózni low od max. Czytałem że czasami pomaga wyłączenie pixelshadera 3.0 ale niby gdzie to zrobić ? W opcjach gry nic takiego nie widziałem. HELP!! nic ci nieda wyłanczanie ta gra jest czuła na niekture sterowniki do kart graficznych poprostu zainstaluj inny sterownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zainstaluj sterowniki do karty najnowsze a jak to zrobiles to zainstaluj patche u mnie pomoglo moja gra byla spaczowana wersja 1.32 spaczuj na 1.33 ale scisgnij patch 1.3, 1.31, 1.32, 1.33 i zainstaluj po kolei u mnie byly problemy z teksturami i jak tak zrobilem pomoglo od razu. Tylko zrob tak jak napisalem sama instalka 1.33 nic nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) ee warto sciagac tego PL patcha 700mb z poprawionymi dialogami.? bo nie wiem czy sciagac,,, Edytowane 8 Listopada 2005 przez Itachi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 ja mam wersje polska i jest calkiem spoko nie powiem zeby byla jakas kaszaniasta ale osobiscie wole ANG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 tez mam PL wersje ale ten patch wlasnie poprawie w niej dialogi, nie wiem instalowal ktos to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 podaj link to sobie sciagne i zainstaluje i zobaczymy. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 http://download.gry.imro.pl/patch/cenega_p...plcd_update.exe ja sciagam stad jak ci nie ebdzie dzialac to wejdz na www.gry.imro.pl i sie zarejestruj wtedy juz napewno bedzie ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Czy ściągać ??...chyba tak - w stosunku do pierwszej wersji jest trochę lepiej...aczkolwiek głosy bohaterów dalej śmieszą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Czy ściągać ??...chyba tak - w stosunku do pierwszej wersji jest trochę lepiej...aczkolwiek głosy bohaterów dalej śmieszą...No szczególnie, że bardzo często słyszymy anglielski :D a ponoć to polska wersja :P pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcio1984 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Co zrobic by Far Cry mial wlaczone HDR ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Co zrobic by Far Cry mial wlaczone HDR ????? BYŁO SZUKAJ !!! :angry: Za każdym razem jak wchodzę do tego topicu to są pytania jak włączyć hdra :mur: robcio - szukajcie, a znajdziecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 o rotfl witam Pana Uziel'a :) nie sadzilem ze sa tu ludzie ze slupska, i do tego z takim sprzetem :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 No szczególnie, że bardzo często słyszymy anglielski :D a ponoć to polska wersja :P pozdro. szczerze powiem ze ja jeszcze nie slyszalem ani slowa po angielsku (wersja polska na dvd, 1.32) a jestem na etapie z 10 nabojami wiec juz pod koniec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 no wlasnie ja tez jestem juz przy koncu misdja TAMA mam dziesiec naboji i nic wiecej przeciez to zgroza nawet 1 potworka zabic nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 EEE tam...głupoty gadasz... jakbyś pomyślał to i z tymi 10 nabojami 10 potworków wystukasz... albo potworka w łepetynę, jump wodospadem w dół a potem sprintem na przełaj między potworkami i tak do tego helikoptera, albo w łeb, skok - podbiegasz do mutanta i wracasz do wody...jak się postarasz to się utopi sam biedak...i tak do wyczyszczenia wszystkich :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decztery Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Szybkie pytanie Które z tych ściągnąć: May 10, 2005:486 MB:farcry_amd64upgrade_us_uk.exe:English retail AMD64 / WinXP Pro x64 upgrade May 10, 2005:422 MB:farcry_amd64_ecu.exe:AMD64 / WinXP Pro x64 exclusive content I czym się różnią? http://www.3dgamers.com/games/farcry/downloads/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 o rotfl witam Pana Uziel'a :) nie sadzilem ze sa tu ludzie ze slupska, i do tego z takim sprzetem :o kompleksy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 nie sadzilem ze sa tu ludzie ze slupska no patrz, niespodzianka ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...