Skocz do zawartości
kucyk

Far Cry

Rekomendowane odpowiedzi

przepraszam, może to nie zabrzmiało najlepiej, jednak we wnętrzu byłem bardzo miły :oops:

chodzi o to że myślałem że ktoś miał już taki problem, i pomoże

a jak nie to możnaby napisac ze nie mieliście z takim czymś do czynienia jeszcze B-)

będę się bawił

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może to pytanie wyda Wam się śmieszne,ale jakim sposobem można przejść tą mapę?

http://img179.imageshack.us/my.php?image=farcryfi7.jpg

Kombinuję już dłuższy czas i ciągle mi nie wychodzi.Jak otwierają się drzwi to zdążę załatwić raptem dwóch i dobiec to takiego kamienia na dole i to wszystko.Jaką obraliście "taktykę" na ten fragment gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@wicuś

Użyć miniguna- położyć się w przedsionku i czekać po kolei na każdego grubasa, a jak przyjdzie, to po głowie. Potem w snajperką wyeliminować niewidzialnych skoczków, potem już nie piszę, bo może sobie poradzisz.

Końcówka gry i tak jest denna, więc nic nie stracisz, jak teraz przerwiesz tą grę.

Edytowane przez WDK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Denna to jest ta rada. A co straci? Zakończenie i outro nie wspominając już o dobrych kilkunastu minutach grania.

Tak napisałem na wypadek, gdyby miał się męczyć więcej, niż kilkanaście minut. Pisząc 'denna' miałem na myśli całą ostatnią misję Volcano (nie intra), która jest sztucznie trudna (mi przejście jej zajęło kilka godzin), a mało oferuje w zamian- właściwie tylko komfort psychiczny faktu zakończenia gry (tylko lub aż- jak kto woli). Edytowane przez WDK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FarCry? gra jest rewelacyjna :) przyciągnęła mnie do siebie na targach tuningu komputerów w Krakowie 26/27 paź 2006 :D później ją "nabyłem" i ciupie w nią prawie cały czas. Przeszedłem ją kilka razy na różnych poziomach trudności. Ma świetną grafikę. Świetny klimat który mnie wciągnął totalnie. Oraz świetne hasełka wrogów w polskiej wersji - można boki zrywać :lol2:. W razie jakichkolwiek pytań odnośnie misji proszę pytać, służę pomocą:)

Pozdrawiam Xeo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Zainstalowałem sobie teraz Far Cry i patche aż do 1.4 (wszystko wersja angielska). W menu nie ma problemów ale podczas gry nie działa mi myszka...

Mycha to MX900 pod bluetooth, wie ktoś co z tym można zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorki, ja w troche innym temacie... :/ poszukajcie w google "Doc Seals Unofficial Patch", to znajdziecie patch do... patcha 1.4 ktory rozwiazuje pare dupereli wersji 1.4, miedzy innymi wrogow widziacych i strzelajacych przez sciany i coś tam jeszcze. pozdrawiam.

Edytowane przez slimeck

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam pewien problem kiedyś na moim kompie far cry chodził elegancko a teraz zainstalowałem spaczowałem wersja PL 1,4 . Wszystko ładnie gierka sie odpala ale gdy zacznie sie ładować gra gdy wybiore kampanie to załaduje sie do konca i tak zostaje i nic sie wiecej nie dzieje. Macie jakieś pomysły co moze byc nie tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Ja się dowiedziałem że jeżeli chodzi o myszkę należy uruchamiać Far Cry 1.33 - nie podziałało więc odinstalowałem, szkoda nerwów na to...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczalem grac w kampanie, przeszlem sobie troche, pozabijalem bandytow, wyszlem z gry, wieczorem znow zapodaje, chce wczytac gre a tu nic nie ma, zadnego save`a. Co to moze byc?

Czy moze to byc wina patcha 1.4? Z mycha sobie poradzilem, moze z tym tez sie da, zna ktos na to rade?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze profil sie zmienil? Sejwy sa pod profilem. Pozniej kontynuacja i wczytaj poziom.

tylko jeden profil (moj) jest stworzony.

po prostu nie zapisuje chyba stanu, chyba nastepny bug po akcji ze sterowaniem myszki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam jeden problemik, farcry zainstalowany 1.0 wersja en uk proboje zainstlowac

farcry_amd64upgrade_us_uk

to wywala mi blad "thi is exclusive farcry 64bit setup" czy cos w ten desen, wie ktos czy patch 1.4 obejmuje to co pliczek w/w?? jezeli nie to jak sie z tym uporac? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam jeden problemik, farcry zainstalowany 1.0 wersja en uk proboje zainstlowac

to wywala mi blad "thi is exclusive farcry 64bit setup" czy cos w ten desen, wie ktos czy patch 1.4 obejmuje to co pliczek w/w?? jezeli nie to jak sie z tym uporac? :)

bo to nie ten plik. potrzebujesz innego : farcry_x64ecu_for_x32os.exe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wie ktoś w jak zniszczyć helikopter, w misij gdzie sie niszczy anteny, ostatnia była na statku, zniszczyłem ją potem nadlatuje Crow, helikopterem i niemogę zabić go :/

Bazooką, granatnikiem z OICW, zwykłymi nabojami.

Helikopter jest wytrzymały i trzeba po prostu wiele w niego wpakować- 4 pociski z bazooki to jeszcze za mało.

Możesz wyskoczyć ze statku, dopłynąć do brzegu i strzelać zza drzewa na plaży, gdzie jest bezpieczniej.

Edytowane przez WDK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo zaparkować w okolicy jakiś wozik z wyrzutnią lub działkiem.

:wink:

Z tego co pamiętam patent też nie jest łatwy - helikopter często podziurawi Cię zanim dopłyniesz do brzegu. Dobra metoda to po prostu kryć się za gratami na dziobie i ostrzeliwać drania z rakiet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co pamiętam path 1.4 bnie obejmuje wersji 1.3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Restart podczas ładowania map. Praktycznie pod sam koniec gdy już powinno się wchodzić do gry a pasek dojechał do końca. Stery próbowałem różne i nic. C2D, 2GB ramu i 7900GS. Patch najnowszy wgrany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi