Gość skwarek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 przepraszam, może to nie zabrzmiało najlepiej, jednak we wnętrzu byłem bardzo miły :oops: chodzi o to że myślałem że ktoś miał już taki problem, i pomoże a jak nie to możnaby napisac ze nie mieliście z takim czymś do czynienia jeszcze B-) będę się bawił pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicuś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Może to pytanie wyda Wam się śmieszne,ale jakim sposobem można przejść tą mapę? http://img179.imageshack.us/my.php?image=farcryfi7.jpg Kombinuję już dłuższy czas i ciągle mi nie wychodzi.Jak otwierają się drzwi to zdążę załatwić raptem dwóch i dobiec to takiego kamienia na dole i to wszystko.Jaką obraliście "taktykę" na ten fragment gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) @wicuś Użyć miniguna- położyć się w przedsionku i czekać po kolei na każdego grubasa, a jak przyjdzie, to po głowie. Potem w snajperką wyeliminować niewidzialnych skoczków, potem już nie piszę, bo może sobie poradzisz. Końcówka gry i tak jest denna, więc nic nie stracisz, jak teraz przerwiesz tą grę. Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Końcówka gry i tak jest denna, więc nic nie stracisz, jak teraz przerwiesz tą grę. Denna to jest ta rada. A co straci? Zakończenie i outro nie wspominając już o dobrych kilkunastu minutach grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Denna to jest ta rada. A co straci? Zakończenie i outro nie wspominając już o dobrych kilkunastu minutach grania.Tak napisałem na wypadek, gdyby miał się męczyć więcej, niż kilkanaście minut. Pisząc 'denna' miałem na myśli całą ostatnią misję Volcano (nie intra), która jest sztucznie trudna (mi przejście jej zajęło kilka godzin), a mało oferuje w zamian- właściwie tylko komfort psychiczny faktu zakończenia gry (tylko lub aż- jak kto woli). Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicuś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 @WDK dzięki za podpowiedz,udało się :smile: Faktycznie po dość trudnej mapie spodziewałem się troszkę innego zakończenia.Jeszcze raz dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro-xeo Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 FarCry? gra jest rewelacyjna :) przyciągnęła mnie do siebie na targach tuningu komputerów w Krakowie 26/27 paź 2006 :D później ją "nabyłem" i ciupie w nią prawie cały czas. Przeszedłem ją kilka razy na różnych poziomach trudności. Ma świetną grafikę. Świetny klimat który mnie wciągnął totalnie. Oraz świetne hasełka wrogów w polskiej wersji - można boki zrywać :lol2:. W razie jakichkolwiek pytań odnośnie misji proszę pytać, służę pomocą:) Pozdrawiam Xeo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zainstalowałem sobie teraz Far Cry i patche aż do 1.4 (wszystko wersja angielska). W menu nie ma problemów ale podczas gry nie działa mi myszka... Mycha to MX900 pod bluetooth, wie ktoś co z tym można zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) sorki, ja w troche innym temacie... :/ poszukajcie w google "Doc Seals Unofficial Patch", to znajdziecie patch do... patcha 1.4 ktory rozwiazuje pare dupereli wersji 1.4, miedzy innymi wrogow widziacych i strzelajacych przez sciany i coś tam jeszcze. pozdrawiam. Edytowane 7 Maja 2007 przez slimeck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Witam mam pewien problem kiedyś na moim kompie far cry chodził elegancko a teraz zainstalowałem spaczowałem wersja PL 1,4 . Wszystko ładnie gierka sie odpala ale gdy zacznie sie ładować gra gdy wybiore kampanie to załaduje sie do konca i tak zostaje i nic sie wiecej nie dzieje. Macie jakieś pomysły co moze byc nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Ja się dowiedziałem że jeżeli chodzi o myszkę należy uruchamiać Far Cry 1.33 - nie podziałało więc odinstalowałem, szkoda nerwów na to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja mam to samo z mychą mx518, nie działa mi freelook w grze. W menu jest ok natomiast. nie wiem co to ma być :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 w moim przypadku freelock zadzialal jak dalem sterowanie na default mimo ze nawet tam nic nie przestawialem. gram na patchu 1.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 thx, pomogło Dziwny bug :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 zaczalem grac w kampanie, przeszlem sobie troche, pozabijalem bandytow, wyszlem z gry, wieczorem znow zapodaje, chce wczytac gre a tu nic nie ma, zadnego save`a. Co to moze byc? Czy moze to byc wina patcha 1.4? Z mycha sobie poradzilem, moze z tym tez sie da, zna ktos na to rade? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Moze profil sie zmienil? Sejwy sa pod profilem. Pozniej kontynuacja i wczytaj poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Moze profil sie zmienil? Sejwy sa pod profilem. Pozniej kontynuacja i wczytaj poziom. tylko jeden profil (moj) jest stworzony. po prostu nie zapisuje chyba stanu, chyba nastepny bug po akcji ze sterowaniem myszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 ja mam jeden problemik, farcry zainstalowany 1.0 wersja en uk proboje zainstlowac farcry_amd64upgrade_us_uk to wywala mi blad "thi is exclusive farcry 64bit setup" czy cos w ten desen, wie ktos czy patch 1.4 obejmuje to co pliczek w/w?? jezeli nie to jak sie z tym uporac? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 ja mam jeden problemik, farcry zainstalowany 1.0 wersja en uk proboje zainstlowac farcry_amd64upgrade_us_uk to wywala mi blad "thi is exclusive farcry 64bit setup" czy cos w ten desen, wie ktos czy patch 1.4 obejmuje to co pliczek w/w?? jezeli nie to jak sie z tym uporac? :) bo to nie ten plik. potrzebujesz innego : farcry_x64ecu_for_x32os.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Witam wie ktoś w jak zniszczyć helikopter, w misij gdzie sie niszczy anteny, ostatnia była na statku, zniszczyłem ją potem nadlatuje Crow, helikopterem i niemogę zabić go :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Witam wie ktoś w jak zniszczyć helikopter, w misij gdzie sie niszczy anteny, ostatnia była na statku, zniszczyłem ją potem nadlatuje Crow, helikopterem i niemogę zabić go :/Bazooką, granatnikiem z OICW, zwykłymi nabojami. Helikopter jest wytrzymały i trzeba po prostu wiele w niego wpakować- 4 pociski z bazooki to jeszcze za mało. Możesz wyskoczyć ze statku, dopłynąć do brzegu i strzelać zza drzewa na plaży, gdzie jest bezpieczniej. Edytowane 25 Września 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Albo zaparkować w okolicy jakiś wozik z wyrzutnią lub działkiem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Albo zaparkować w okolicy jakiś wozik z wyrzutnią lub działkiem. :wink: Z tego co pamiętam patent też nie jest łatwy - helikopter często podziurawi Cię zanim dopłyniesz do brzegu. Dobra metoda to po prostu kryć się za gratami na dziobie i ostrzeliwać drania z rakiet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Nawet sobie nie wyobrażasz jakie czasami sztuki mi wychodziły w far :cry: . Sam się dziwiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Też miałem problem z chopperem crow'a wystarczylo doplynac do brzegu i za palmy :D wazne zeby plynac od razu jak bomba wybuchnie ;]] Edytowane 26 Września 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 ja mam jeden problemik, farcry zainstalowany 1.0 wersja en uk proboje zainstlowac farcry_amd64upgrade_us_uk to wywala mi blad "thi is exclusive farcry 64bit setup" czy cos w ten desen, wie ktos czy patch 1.4 obejmuje to co pliczek w/w?? jezeli nie to jak sie z tym uporac? :) z tego co pamiętam path 1.4 bnie obejmuje wersji 1.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 no co wy ten helikopter to jest miękka faja przeciez :lol: zaraz po tej bombie udać się na zewnątrz i nawalać go z tej bazooki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość l33tno0b1n Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Restart podczas ładowania map. Praktycznie pod sam koniec gdy już powinno się wchodzić do gry a pasek dojechał do końca. Stery próbowałem różne i nic. C2D, 2GB ramu i 7900GS. Patch najnowszy wgrany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Może hdr gryzie się z AA... czy w menu gry czy też w sterownikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość l33tno0b1n Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...