elmaniako Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Mam radeona 9700Pro z herkulesa, chciałem się dowiedzieć jak można zmienić biosa na tej karcie, i z kąd takiego biosa wziąźć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Po co :?: Dobrze się zastanów czy jest Ci to potrzebne :?: Oto link do biosów: http://www.omegacorner.com/index_ati.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmaniako Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 w sumie to nie wiem, ale mam go podkręconego na core 331 a ram 317, gdy zwiększam to mi się już ekran psuje w marku, czy jest to wina karty, czy raczej płyty, procka, pamięci (nie jestem pewien jakie są ale chyba elixir'y) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...