rzeznick Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Witam wszytkich!!! Mam karte radka 9600 256 ramu DDR i chcialem sprobowac overclockingu. Poczytalem troche na tym forum i stwierdzilem po Waszych wypowiedziach ze Riva bedzie si. Wlazlem na trone, zassalem Rivke 2,7 i zainstalowalem. Niby dziala, ale niech mi ktos powie, gdzie jest zakladka Overclocking? A moze jej nie ma? Jedyne odnosniki do overclocka znalazlem w zakladce Power User ale to chyba nie to... W niektoeych postach widzialem zrzucone ekrany z Rivy i byla tam taka zakladka i ekranik z 2 suwakami do podkrecania zegarkow. Pozmozcie!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 obok napisu customize jest mala szczaleczka kliknij na nia a wyskocza opcje wybierz ikone k.grafiki i tam wszytko masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Ostatnia wersja RT to 14.3, więc nie wiem, o co chodzi z tym 2.7... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeznick Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 dzieki tuter!!!! myle ze to to. ale sprawdze dopiero po robocie. jak co nie zagra to jeszcze napisze!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 witam, wiec tak: w glownym oknie programu masz 2 guziory w ksztalcie cos na podobienstwo trojkata po prawej stronie (tam gdzie sa ikonki po kliknieciu tego drugiego po prawej liczac od gory :) )i kllikasz ikonke z karta gdzie bedziesz mial wlasnie te suwaki. jedna uwaga: nie wybieraj guziora - trujkata ktory jest do ustawiania low level:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 ups, nie odswierzylem i sie spoznilem:) mam nadzieje ze nastepnym razem bede szybszy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...