Pinki Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Niech ktos to przetestuje :lol: 30.82 sa o miesiac nowsze od 30.30 http://www.warp2search.net/download.php?op...2&orderby=dateD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 hmm ja sie tego nie tykam :P moze pozniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 hmm ja sie tego nie tykam :P moze poznieja ja się tyknę, ale wieczorkiem i juro będę wiedział czy było warto :). Te stery wspierają karty na AGPx8, czyli lada dzień karty pojawią się na rynku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Sprawdzil bym ino ze nie ma jeszcze wersji pod win9x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 "]Sprawdzil bym ino ze nie ma jeszcze wersji pod win9x JEST :!: http://www.warp2search.net/article.php?sid...=thread&order=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zaraz sprawdze i zobaczym co mi dadza new 30.82 Wchodzi na te strone jak by kcial a nie mogl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Albo sobie narazie nie sprawdze bo nie moge wejsc na stronke z downloadem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 A powiedzcie mi jaki detonator najlepiej pod GF4 Titanium 4200 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 A powiedzcie mi jaki detonator najlepiej pod GF4 Titanium 4200 ?Ja narazie obstawiam przy dowolnej 30.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 A powiedzcie mi jaki detonator najlepiej pod GF4 Titanium 4200 ?Ja narazie obstawiam przy dowolnej 30.xx Zgadzam sie, obecnie uzywam 30.30 Jak tam testy 30.82? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 :) Jest też tu: http://www.pny.com/quadro/support/drivers/...2K_XP_30.82.exe i na portalu: www.guru3d.com Zainstalowałem je i myśle że nic szczególnego, kolejne dętki, mają instalator i są po polsku. Da się ustawić odpowiednie odświeżanie przy pomocy NVRefreshTool 1.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 :) Jest też tu: http://www.pny.com/quadro/support/drivers/...2K_XP_30.82.exe i na portalu: www.guru3d.com Zainstalowałem je i myśle że nic szczególnego, kolejne dętki, mają instalator i są po polsku. Da się ustawić odpowiednie odświeżanie przy pomocy NVRefreshTool 1.0 lub przy pomocy ReForce'a. tylko jakoś przy pomocy ReForce'a nie mogę ustawić rozdziałki 960x720 na pulpit a gdy miałem Omega KX 1.0.80 i det.30.30 wszystko działało ... szkoda, acha i te dętki to chyba żadna rewelacja - w moim przypadku różnica między omega a 30.82 50punktów w 3dmarku2001se330 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 :) Jest też tu: http://www.pny.com/quadro/support/drivers/...2K_XP_30.82.exe i na portalu: www.guru3d.com Zainstalowałem je i myśle że nic szczególnego, kolejne dętki, mają instalator i są po polsku. Da się ustawić odpowiednie odświeżanie przy pomocy NVRefreshTool 1.0 One nie sa po Polsku :D Pewnie jezyk Polski pozostal ci ze starych dętek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 :) Jest też tu: http://www.pny.com/quadro/support/drivers/...2K_XP_30.82.exe i na portalu: www.guru3d.com Zainstalowałem je i myśle że nic szczególnego, kolejne dętki, mają instalator i są po polsku. Da się ustawić odpowiednie odświeżanie przy pomocy NVRefreshTool 1.0 One nie sa po Polsku :D Pewnie jezyk Polski pozostal ci ze starych dętek :D Instalator jest po angielsku ale później są po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Odinstaluj je calkowicie, usun wszystkie smieci i zainstaluj ponownie. I co? Dalej sa po Polsku? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 :?: Mamy te same detonatory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Odinstaluj je calkowicie, usun wszystkie smieci i zainstaluj ponownie. I co? Dalej sa po Polsku? :D Ale po co tak kombinowac jesli pokazuje ze sa drivery w wersji 30.82. Poprostu zostaje z poprzedniej wersji biblioteka zasobow czyli wszystkie teksty wplywu na wydajnosc to nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Ja zainstalowalem 30.82 Via4.41 i Agp 4.30 Beta (to te z Agp8x) i jest ladnie ;))) wzrostu w 3dmarku brak ale w grach owszem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Ja zainstalowalem 30.82 Via4.41 i Agp 4.30 Beta (to te z Agp8x) i jest ladnie ;))) wzrostu w 3dmarku brak ale w grach owszem.Dokładnie tak jak napisałeś. A tak przy okazji testowania nowych dętek, to zauważyłen ciekawą rzecz. A mianowicie, gdy wyłączy się filtrowanie anizotropowe jest znaczna różnica (taka jaka ma być) w teście Fill Rate (single = jakieś 1100, multi = 2300). Natomiast po włączeniu dowolnego trybu anizo wyniki się "spłaszczają" i są identyczne dla single i multitexturingu i wynoszą jakieś 598. Czy to oznacza że cała zaleta multitexturingu bierze w łeb przy włączonym anizo??? Paranoja.... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Fajnie, fajnie... teraz tylko mała prośba podajcie linka do tego najnowszego detonatorka ale pod win98 oki? Aha... no i powiedzcie o co wam chodzi z wylaczaniem tam czegos... co przyspiesza dzialanie karty... aha... czy to bardzo zmniejsza atrakcyjność grafy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Fajnie, fajnie... teraz tylko mała prośba podajcie linka do tego najnowszego detonatorka ale pod win98 oki? Aha... no i powiedzcie o co wam chodzi z wylaczaniem tam czegos... co przyspiesza dzialanie karty... aha... czy to bardzo zmniejsza atrakcyjność grafy? nie ma 30.82 pd win98... jakie coś? włączanie czego? PRZYŚPIESZA???? :lol: Konkretniej, to poradzimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Fajnie, fajnie... teraz tylko mała prośba podajcie linka do tego najnowszego detonatorka ale pod win98 oki? Aha... no i powiedzcie o co wam chodzi z wylaczaniem tam czegos... co przyspiesza dzialanie karty... aha... czy to bardzo zmniejsza atrakcyjność grafy? nie ma 30.82 pd win98... jakie coś? włączanie czego? PRZYŚPIESZA???? :lol: Konkretniej, to poradzimy :) Jak to nie ma? :D http://koti.mbnet.fi/~pinus/rautafilet/nvi...ia3082_9xME.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 no i jakie wyniki panowie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 no i jakie wyniki panowie ?Właściwie bez zmian w 3DMarku... Ale zostawiam, może o czymś nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Fajnie, fajnie... teraz tylko mała prośba podajcie linka do tego najnowszego detonatorka ale pod win98 oki? Aha... no i powiedzcie o co wam chodzi z wylaczaniem tam czegos... co przyspiesza dzialanie karty... aha... czy to bardzo zmniejsza atrakcyjność grafy? nie ma 30.82 pd win98... jakie coś? włączanie czego? PRZYŚPIESZA???? :lol: Konkretniej, to poradzimy :) "filtrowanie anizotropowe " o to mi chodziło... i czy wyłączenie tego przyśpiesza pracę karty grafiki... aha i jeszcze jedno pytanie mi się zrodziło, czy jeśli mam w biosie AGP ustawione na AUTO i zmienie to na 4x, to coś to zmieni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Fajnie, fajnie... teraz tylko mała prośba podajcie linka do tego najnowszego detonatorka ale pod win98 oki? Aha... no i powiedzcie o co wam chodzi z wylaczaniem tam czegos... co przyspiesza dzialanie karty... aha... czy to bardzo zmniejsza atrakcyjność grafy? nie ma 30.82 pd win98... jakie coś? włączanie czego? PRZYŚPIESZA???? :lol: Konkretniej, to poradzimy :) "filtrowanie anizotropowe " o to mi chodziło... i czy wyłączenie tego przyśpiesza pracę karty grafiki... aha i jeszcze jedno pytanie mi się zrodziło, czy jeśli mam w biosie AGP ustawione na AUTO i zmienie to na 4x, to coś to zmieni? Wyłączenie tego zwiększa ilość renderowanych klatek, za cenę spadku jakości (głównie widać na jakiejś "podłodze" w grze) - standardowo jest wyłączone Zmieni, jeśli AUTO zapodawało AGPx2, ale to prawie niemożliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Czyli co? Polecacie te stery? 8) W 3DMark2001 zero przyspieszenia ( a spadek jest? ) a w grach lepsze od 30.30? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 po przesiadce na 30.82 nie widzę szczególnej różnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Czyli co? Polecacie te stery? 8) W 3DMark2001 zero przyspieszenia ( a spadek jest? ) a w grach lepsze od 30.30? nie ma spadku, u mnie przynajmniej, a w garch to nie widzę różnicy, i tak wszystko hula aż miło. Jak już wcześniej napisałem, jak ktoś się przekonał do 30.30 to te może spokojnie wrzucić. Swoją drogą to szkoda że do każdych sterów, chodźby WHQL nie dodają listy zmian i poprawek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 no i jakie wyniki panowie ?Właściwie bez zmian w 3DMarku... Ale zostawiam, może o czymś nie wiem. A porownales po tych 3 zmianach wyniki w Q3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...