MeHow Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Kuzwa a ja sie troche zdenerwowalem... :evil: :evil: :evil: Gdy kupilem nowy proc, plyte i wszystko i odpalilem to jeszcze na nie przeinstalowanym windowsie i od razu dalem 3dmarka 2001 (NIE SE!!!) to mialem 9000 3dmarkow... potem reinstalnalem zainstalowalem dętkę 30.30 i mialem spadek 300 3dmarkow... teraz zainstalowalem tego najnowszego i spadek kolejne 200 ( :evil: ) Whats going on? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Pobaw sie GeForce Tweak Utility Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Pobaw sie GeForce Tweak Utility Hah... tylko skad to wziac bo gdzies znalazlem (chyba na nvidii) i bylo napisane, ze nie bedzie obslugiwac mojego detka. A moze byc PowerStrip? Ile puscic w koncu ta karte? TYLKO PROSZE O POMOC KOGOS KTO JA MA! a nie domorosle wrozki i wizjonerow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 http://www.guru3d.com/files/ obsluguje wszystkie detonatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Użyj Riva Tunera a detonaotry usuwaj do czysta destroyerem usuwa wszystkie detonatory zmniejszając śmietnik w windzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Użyj Riva Tunera a detonaotry usuwaj do czysta destroyerem usuwa wszystkie detonatory zmniejszając śmietnik w windzie :) ] Looz... czy jak zainstaluje detka od nowa to bede mial przyrost w 3dmarku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Skad sciagnac tego destroyera. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Skad sciagnac tego destroyera. Adam Znajdziesz go na www.guru3d.com Tam po lewej na menu jest osobny dzial z destroyerem. Ja sciagnalem :D i mi calego detka wywalil. Tylko pamietaj, zeby najpierw zainstalowac karte jako VGA czyli ta totalna lipe. Aha... panowie postawilem tego nowego detka po destroyerze i dalej mam 8820 3dmarkow. Powiedzcie mi na ile mozna max puscic GF4 Ti 4200 64MB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 U mnie ciagnie na 300@600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 U mnie ciagnie na 300@600 A powiedz ile miałeś zysku pkt w 3dmarku po takim przekręceniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 NA TYCH STERACH CS SIE WYSYPUJE :( , WRACAM DO 30.30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zero wzrostu na 3dmarku to samo (przynajmniej u mnie ) co 29.42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Lol walczycie tylko o punkty w 3dmarku? Jak zainstalujecie to co ja i iNtEnSe (Via+Agp+Det) i sprawdzcie wyniki w grach a nie w 3dmarku. Malo to razy drivery nowe nie przynosily wzrostu w 3dm a przynosily w grach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 heh niedawno co wyszly 30.30 a tu juz nowe heh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 miłem 30.30 i tak szybko jak je zainstalowałem tak szybko je wywaliłem cholernie niestabilne!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 miłem 30.30 i tak szybko jak je zainstalowałem tak szybko je wywaliłem cholernie niestabilne!!! Powiedz mi w czym ci sie wieszalo? Bo ja mam pod win9x i nie zauwazylem zadnego zwisu. Czekam na odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 głównie w gta 3 być może te drivery źle współpracują z moją kartą graficzną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...