AdamZ Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Mam problem po zainstalowaniu XP nie wiem jak mi sie to z robiło ale jak teraz instaluje jakić program gdzie nie ma wyboru ścieżki do zainstalowania to instaluje mi na dysk I: który zresztą jest w kieszenie a jak ko wyciągne to instaluje mi na D: i robi mi sie śmietnik na dyskach. TweakUI PL w zakładce "Mój Komputer" są tam katalogi domyślne np. Moje Dokumenty" i ścieżka do nich, i znalazłem taki "Katalog Instalacyjny" i ścieżka I:, tak więc to chyba to ale jak to zmieniam to i tak instaluje mi na I:, nawet nie wiem gdzie jest ten katalog instalacyjny jaka jest do niego ścieżka :( No i teraz prośba jak to naprawiś i jaka powinna być ścieżka tego katalogu, może jakić wpis do rejestru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Katalog instalacyjny to sciezka do plików instalatora systemu(zwykle do napędu CD) i z tego ustawienia napewno nie korzysta zaden program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Jeżeli tak to jak? co? zmienić żeby mi nie instalowało programów na dysku I: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...