Slayer Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 LOOOOOOOOOOL Ty, to gratuluję. Teraz odpal te gry na innym kompie z np. R 9600 ( NIE SE) i porónaj grafikę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 hm... ja mam Celerona 1 Gh i GeForce 2 MX 400- Cod śmiga na NAJWYŻSZYCH USTWIENIACH!!! I to bez żadnego podkręcania. GTA VC, Medal of Honor, nawet Far Cry... normalnie wszystko... sekretem są najnowsze sterowniki ;) a to ciekaw jestem :? zapodaj screnna z Far Cry i najlepiej by pokazywało ilośc fps :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ludzie ale wy jestescie walone cwaniaki nigdy niemieliscie takiego gf-a 2 i sie madrzycie ze ciesz sie ze ci wogole cos chodzi !! qtwa ludzie co wy pierdzielicie moze sie nieznam ale na gf-2 i porzadnym procku to wszystko pojdzie oczywiscie na low detail ale pojdzie i sie niebedzie cielo na moim sprzecie tytlko z gf-em 2ti nfs chodzil bez zwiech tak samo jak na celku 1.2 z gf-em 4mx i 256ddr pozyczcie od kogos takiego gf-a przetestujcie i sie wtedy wypowiadajcie. niekazdego stac na radeona 9800xt wiec jezeli macie dobre karty to niesmiejcie sie z innych bo to jest nieladne !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 do kogo ta mowa :?: :?: Ja sie nie smieje i wiem co potrfi karta gf2mx, pozatym sam takowa posiadam, ale wytłuściłem to co mnie bardzo ciekawi, pozatym niech Yuri_47, zrozumie gdzie popełnił błąd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...