cobex Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Dla mnie ten test jest śmieszny, zresztą na "siriusie" wygra to co chcą sprzedać. Nie przywiązywał bym specjalnie do tego wagi. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_M Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Testy testami. Różnie z nimi bywa. Natomiast zasilacz be-quiet! jest - wg mojego rozeznania i osobistego doświadczenia - najcichszym zasilaczem na naszym rynku. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 niedlugo beda nawe huntkeye z cichym wentylem i dodatkowo swiecacym na niebiesko. wg. testow jest praktycznie nie slyszalny ;] Z tego, co zrozumialem z ostatnio opublikowanego na twojepc.pl testu Huntkey 400W wynika, ze ten nowy model to nic innego, jak obecny, tyle, ze ze swiecidelkiem. To ostatnie ni mni grzeje ni ziebi, komputer nie choinka. Zalezy mi glownie na ciszy, a tej podobno Huntkey nie zapewnia w takim stopniu, jak BeQuiet... Czy moze sie myle? hehe nie do końca to samo :-) Załączam wstępną specyfikację: HK400-13BP (450W peak) BOX +3.3V - 32A +5V - 40A +12V - 26A -5V - 0.5A -12V - 1.0A +5Vsb - 2.0A Golden case - mirror finish Efficiency ~75% @ full load Power-off Switch Without 220-110V switch Full range active PFC Sleeve bearing Crystal white fan 120x120mm. (1300rpm) Fuse on rails Under Voltage Protection Over Current Protection + rest protections used last time Thermal protection High quality (thicker) wires (all sleeved): 2 x SerialATA on one bundle ---(50cm)---(70cm) 3 x molex on separate bundle ---(60cm)---(80cm)---(100cm) 2 x molex and 1 fdd on separate bundle (50cm)--(70cm)--(85cm) 2 x molex and 1 fdd on separate bundle (50cm)--(70cm)--(85cm) 1 x ATX 20pin (45cm) 1 x ATX 12V (45cm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...