Mioda Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Czesc Mam stary monitor zasilany poprzez zasilacz komputerowy. Teraz modernizuje komputer (poza monitorem) i nie wiem czy musze szukac zasilacza z wyjsciem monitorowym. Mam takie pytanie: Jaki prad wypuszcza zasilacz do monitora? Czy moge wlozyc do monitora zwykly kabel zasilajacy jak do obudowy i podlaczyc go bezposrednio do gniazdka? Czy monitor mi sie nie spali czy co tam innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 możesh podłączyć normalnie monitor kablem odrazu do gniazdka ja jechałem kiedyś na 15" monitorze i on chodził na starshym kompie na kablu zasilania podpiętego do kompa [do zasilki] a jak podpinałem go do siebie to się nawet nie zastanawiałem i podpiołem normalnie, czyli kablem do gniazdka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mioda Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 to znaczy nie zastanawiac sie tylko podlaczyc monitor do gniazdka?! i bedzie luzak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mioda Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 to znaczy nie zastanawiac sie tylko podlaczyc monitor do gniazdka?! i bedzie luzak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Spokojnie mozesz podpiac monitor bezposrednio do sieci. W zasilaczach, w ktorych bylo dodatkowe wyjscie, bylo ono podlaczone bezposrednio do wejscia, czyli tak jakbys polaczyl to do sieci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mioda Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 OK - wielkie dzieki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...