rafixx12 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 skoro nie mozna podkrecic celerona jakiego mam 5oo to co polecacie w miejsce 500 oczywiscie z celeronow ale takiego ktorego moglbym maxymalnie podrasowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 a jaka mash plyte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Jeśli coppermine to chyba Celeron 800, a jeśli Tualatin to Celek 1.0 albo 1.2 ... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafixx12 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Jeśli coppermine to chyba Celeron 800, a jeśli Tualatin to Celek 1.0 albo 1.2 ... 8) ale jezeli1,2 to do ilu bezpiecznie go podrasuje plyta ma do 1,5 ecsp6vxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 do 1,6 chyba powinien jakoś dojść :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 skoro nie mozna podkrecic celerona jakiego mam 5oo to co polecacie w miejsce 500 oczywiscie z celeronow ale takiego ktorego moglbym maxymalnie podrasowacJak chcesz tanim kosztem bawic sie w overclocking i masz dobra plytke tio kup Celerona II 533A ja mialem takiego i krecilem go do 1GHz tio najbardziej podkrecalny celeron na rdzeniu Compermine :) a jezeli nie masz ochoty na takie extremalne rozwiazanie to kup soebie 900 spoko pujdzie na 1200 albo i wiecej...wiekszosc 900 chodzi na 1200 bez zmiany napiecia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 moge ci puscic procka z plyta to co w konfigu za 380 moze mniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...