Dr.Stan Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 W Anglii najlepszy serial świata - 'Allo 'Allo! został wydany na DVD, już w sumie dawno temu. Pierwsze 4 serie zostały do tej pory wydane. Oczywiście, jak to całe życie bywa, do Polski DVD te nie dotarły, nawet importem, nie mówiąć już o całkowitym polskim wydaniu z napisami. Mam pytanie, czy nie znacie jakichś super polskich sklepów internetowych z filmami, które także sprowadzają filmy z zagranicy. Muzycznych sklepów tego typu to znam dwa i fajne, ale z filmami nic nie moge znaleźć. Chętnie bym sobie kupił to DVD nawet po angielsku, ale na Amazon.de kosztuje aż 40 euro + wysyłka, a na tyle mnie nie stać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 W Anglii najlepszy serial świata - 'Allo 'Allo! został wydany na DVD, już w sumie dawno temu. Pierwsze 4 serie zostały do tej pory wydane. Oczywiście, jak to całe życie bywa, do Polski DVD te nie dotarły, nawet importem, nie mówiąć już o całkowitym polskim wydaniu z napisami. Mam pytanie, czy nie znacie jakichś super polskich sklepów internetowych z filmami, które także sprowadzają filmy z zagranicy. Muzycznych sklepów tego typu to znam dwa i fajne, ale z filmami nic nie moge znaleźć. Chętnie bym sobie kupił to DVD nawet po angielsku, ale na Amazon.de kosztuje aż 40 euro + wysyłka, a na tyle mnie nie stać. Liczysz, że kupisz taniej? Zapomnij. W UK to kosztuje 18 funtów + przesyłka. Poza tym niemiecki Amazon odliczy podatek, więc wyjdzie trochę taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 OOooOOOoooOOoOoOo ! Allo, Allo na DVD ? Musze to miec :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 poczekamy na dvd rip ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 pamietam jak z cala rodzinka ten serial ogladalem... swietny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 poczekamy na dvd rip ;]dzińdybry my z Folsmolhałzenem i Helga doszliśmy do takiego samego wniosku :lol: P.S. o torrencie sa topici szukajka rulezz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 kurde a wie ktos moze skad sciagnac "swiat wedlug bandych" (Married with children)?? jak dla mnie the best serial komediowy ever:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 ogladalem to z cała rodzinka , mam prawie wszystkie odcinki na Kasetach Video. A swiat według bundych wymiatał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Przyspieszony kurs j. angielskiego dla oficerow Gestapo: "Fo fo fo, fo fo..." i pozniej swietne akcje z tym zwiazane ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 poczekamy na dvd rip ;] A po co czekać, skoro jest już od ponad pół roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...