wisniowy8 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 http://pcinfo.pl/galeria/74 (szkoda gadać)!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zastanawiam się czy jechać, dostałem zaproszenie. W zeszłym roku było średnio. Był ktoś wczoraj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 wisniowy8: na ilu jeszcze forach "spamujesz" ? :? :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek13 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 na ekspo bylmoj kuzyn i mowil, ze jest calkiem fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Ja byłem dzisiaj i tak naprawde to tam niema nic ciekawego. Nie doszukałem się kilku firm takich jak Abit, Asus, Gigabyte itp. Wogóle tam nie widziałem laptopów. W niektórych salach było strasznie duszno. Podobno gdzieś był Apple i APN Promise ale się ich nie doszukałem a 3 razy obszedłem całe expo. Jeżeli mam jechać na jakieś tarki jeszcze to tylko na CeBIT bo na expo jak nic się nie zmieni już nie przyjadę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 W końcu nie dojechałem, jutro pewnie też nie wpadnę. A co do zeszłego roku to było raczej marnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...