keiename Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Mam mozliwosc sprzedania takiego zestawu Epox 8k3a+ + 512DDR333 (Kingston+Hynix) Jak sadzicie ile moge krzyknac :?: Mi sie widzi jakies ~550 zlotych co sadzicie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 mysle ze za 500 powinno spokojnie pojsc . chyba ze wcisniesz to jakiemus ;specowi; za wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 speca sie znajdzie ;) 500 to takie rozsadne minimum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 To się podczepie ;]] Mam do upchnięcia Antka 800 mhz, płyte MSI K7T Pro 2 i 384 SDRAM no-name 133 mhz. Ile mogę za ten zestaw <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Nie mam nawet jak sprawdzić ceny bo już poprostu nie ma takich części w sklepach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 To się podczepie ;]] Mam do upchnięcia Antka 800 mhz, płyte MSI K7T Pro 2 i 384 SDRAM no-name 133 mhz. Ile mogę za ten zestaw <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Nie mam nawet jak sprawdzić ceny bo już poprostu nie ma takich części w sklepach ;] 200-300zl (300 to jeleniowi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Wejdzie, wujas myślał że HT to tak że kupujesz P4, a drugiego dostajesz gratis ;]]] To sobie kupie w końcu tą pieprzoną pompke ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Wejdzie, wujas myślał że HT to tak że kupujesz P4, a drugiego dostajesz gratis ;]]] To sobie kupie w końcu tą pieprzoną pompke ;]] Ke??(nie jaze o co ci jedzie w tym poscie ;) - jaki wujas??- jasniej prosze :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Powiedziałeś "jeleń" :] No to pisze jakiego mam kapownego wujka i jego akcje życiową ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...