yotomeczek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 woda przezarla sie przez 1cm glebokosci lut na polaczeniu miedzianych rur i zalala epoxa.... Dwa słowa o chłodzeniu ? Jaki PELT ? Jaki blok ? Jaka Temp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 eee to znaczy sie.... ja mam cos takiego: mam 3 obiegu wody, jeden to fc, 2 to ma rurki 16mm a 3 ma 7mm FC to woda chlodzona freonem, system eksperymentalny, tak naprawde to nie wiem jaka ma max wydajnosc, nie mialem okazji dobrze potestowac "drugi" obieg wody sluzyl do chlodzenia peltierow, byly to 2x 120W peltiery, obecnie zaadaptowalem go do chlodzenia hdd i psu ale tylko czeka na moja laske by peltiery zalozyc "trzeci" obieg sluzy do chlodzenia chipsetu i grafy i wszystkiego innego co sie napatoczy (w planie komp siostry) a zrodzil sie kiedy mi sie nudzilo i chcialem dodatkowej ciszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 eee to znaczy sie.... ja mam cos takiego: ... No No No :oops: Jakiś link do obglądnięcia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 poszukaj na foru, kiedys dawalem zdjecia 2 obiegu a fc mozesz tutaj znalezc http://www.astercity.net/~dexter/berkut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 hehe ale zeby sie bawić jak berkut to trzeba miec odpowiednio wielkie mieszkanko zeby tyle tej maszyneri chłądzącej upchnąć :lol: ale w końcu czego sie nie robi dla hobby :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 cala maszyneria za wyjatkiem fc wisi za oknem na balkonie siostry w domciu mam tylko wyprowadzenia wezy do blokow wodnych itd tylko fc sporo miejsca zabiera ale to sie moze w ciagu kilku dni zmienic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Dlatego ja sam nic nie robie przy procku. Zawsze wolam kumpla-niby-specjaliste. Jak cos sie spiepszy to bedzie na niego i nie ja bede ewentualna kase wydawal :D 8) To jest ch...stwo niesamowite... ale pociesze cie :D jak gosciu ci cos spieprzy nie ma obowiazku ci odkupowac :D i najprawdopodobniej zrobi cie w leszcza :twisted: i powiem ci, ze dobrze zrobi. Sam sie ucz! Chetnie! Kase daj, to sie bede uczyl ile moge! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...