Birex Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Witam wszystkich posiadaczy kart z serii radeon. Podzielcie się Swoim doświadczeniem co do wyboru najszybszych sterowników, które do czego, które i dla czego itd. Na początek może zacznę od porównania aktualnie najnowszych c 4.1 Z testu przeprowadzonego na pc.lab wynika że nie warto się przesiadać z c 3.1 oto link: http://www.pclab.pl/art8171.html Która wersja omegadrivers jest najwydajniejsza? a która najstabilniejsza. Aktualnie mam zainstalowane omegi 2.5.04 ( oparte o c 3.1) - wydajność podobna do poprzedniej wersji, jak narazie pracują stabilnie, modowanie bezproblemowe, wadą jest to że winda czasami ich nie chwyta od początku i trzeba instalować drugi raz - ręcznie. No i fajnie by było zobaczyć że się ma radeona 9500 pro a nie radeon 9500 (mega ... ) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 dla radeona 9700 /9700pro zdecydowanie polecam omegi na 3.10 to na tyle pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Ja cały czas używam 3.7 w innych czasami była kaszana i trzeba było patche. Ale czekam na Omegi 4.1 w końcu stery z 2004 - mam nadzieję, że ATI się postarało i stworzyło pole do popisu panom z OmegaCorner :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birex Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 mam nadzieję, że ATI się postarało i stworzyło pole do popisu panom z OmegaCornerJa też mam taką nadzieję, a co do c3,7 - to chyba troche lepsze są c3.1 no i koniecznie control panel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 mam nadzieję, że ATI się postarało i stworzyło pole do popisu panom z OmegaCornerJa też mam taką nadzieję, a co do c3,7 - to chyba troche lepsze są c3.1 no i koniecznie control panel chodzi Ci chyba o Caty 3.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...