Skocz do zawartości
TwiN

Statystyki - 21.01.04 - edited

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Proszę o odklejenie tego tematu

Czołowa trzydziestka:

Dołączona grafika

Ten wykres słupkowy przedstawia przyrost WU w pierwszej piętnastce:

Dołączona grafika

Z kolei ten wykres w zamyśle pokazuje najaktywniejszych członków:

( jak się później okazało byli lepsi od Maybach'a i subteamu Brzoza & Duncan & Yotomeczek,

jest to wersja alpha wiec przepraszam za błędy :) )

Dołączona grafika

A teraz przyszła kolej na te niezbyt aktualne statystyki z serwera SETI.

Czołówka:

Dołączona grafika

Najaktywniejsi:

Dołączona grafika

Pozostała część:

1,2,3,4.

W mijającym tygodniu przeliczylismy 6374 WU co daje średnią 910WU/D.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, kawał dobrej roboty. Pozdrawiam.

Kiedy robiłeś ten wykres kołowy, bo w pierwszej tabeli mój przyrost kwalifikuje mnie do tego wykresu a mnie tam nie ma. Nie to żeby mi specjalnie zależało, ale może gdzieś się wkradł błąd.

Ładnie idziemy w górę, niedługo wskakujemy do pierwszej dwudziestki piątki w Polsce …

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w końcu załapałem sie do najaktywniejszych :) ale chyba już widywałem lepsze tabele z tym zestawieniem (teraz wystarczyło przeliczyć 17 WU na tydzień zeby sie zalapac) :( coś ostatnio niektórym zapał do liczenia opadł :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To niestety za malo, zeby uciec Barwkompowi, ktory nieurchronnie sie do nas zbliza ;( wiec trzeba zbierac sily... bo w tym tempie to gora za kilka tygodni nas polkna :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy robiłeś ten wykres kołowy, bo w pierwszej tabeli mój przyrost kwalifikuje mnie do tego wykresu a mnie tam nie ma. Nie to żeby mi specjalnie zależało, ale może gdzieś się wkradł błąd.

Wkradł się, już o tym wspominałem, ale nie miałem czasu na poprawę, może jutro w ciągu dnia coś jeszcze wymyślę. :)

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też uważam że kołowy troche jest do kitu bo ww tamtym tyg byłem na liście najaktywniejszych a w tym juz nie (przynajmniej na tym kołowym) a w tym tyg liczyło ze mną kilkanascei kompów

i czemu na tym w tabelkach mam tylko 146 WU jak wczoraj miałem rano 203 a wieczorem 210 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też uważam że kołowy troche jest do kitu bo ww tamtym tyg byłem na liście najaktywniejszych a w tym juz nie (przynajmniej na tym kołowym) a w tym tyg liczyło ze mną kilkanascei kompów

i czemu na tym w tabelkach mam tylko 146 WU jak wczoraj miałem rano 203 a wieczorem 210 ??

Gdybyś czytał uważnie to zauwazyłbyś, że pisałem o tym, że statystyki

na serwerze SETI były nieaktualne. Kołowy jest także niedopracowany,

o wszystkim juz wspominałem.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytałem ale naserwerze seti są one aż tak nieaktualne to z kąd odne są ob ja jak wchdozę na stronę naszego teamu to wszyskto jest akutalne

przecinek..srednik, znak zapytania..znaki przestankowe....

nie chce sie czepiac ale ciezko sie czyta twoje posty :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie tez sytuacja za rozowo nie wyglada: dwoch kolesi wogule nie liczy, jeden modernizuje kompa, 2 sie opierdziela a jedne liczy non stop ale na celeronie 700... na szczescie czesc mego teamu licz sumiennie i mam nadzieje ze bedziemy teraz utrzymywac poziom powyzej 40 WU na dobe;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja skołowałem jak widać ( http://www.fuxmen.xu.pl/seti/fuxmen.html ) kilkanaście kompów ale liczą nie wiele na dzień i mamy tempo góra 16 Wu na dzień (w tym ja 6-7 Wu) ale jakoś idziemy do góry i nie poddamy sie myslę że bedą nowi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tesz wspinam się pomału do góry tylko te błędy statystyczne według rankingu na stronie gorzowa w rankinu polskich teamów mamy tylko niecałe 120000 wu :lol: :lol: :lol: a statystyki niby z 21 stycznia :evil: :evil:

ps zaczyna sie źle dziać niedość że brawkom odrabia straty to jeszcze to

http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=270...f5e526f24cc15f6 mały cytat

"Witam Epica w grupie Ufo

Mam nadzieje ze dolaczysz do nas

Ale juz cie przywitalem

damy popalic reszcie juz szykuje sie spora liczba ochotnikow ktorych zwerbowalismy z tweaka " trza coś z tym zrobić zamiast my werbować nowych ludzi na tweaku robi to nasza konkurencja :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba cie po...iescilo przeciez jak ktoś nie ma kompa wystrzałowego to jak pociągnie 5 jednostek na dobe, ale np niech każdy w drużynie 1 jednostkę na tydzień monimum; albo niech się wypisze bo szkoda żeby było 150 ludu a liczy tylko 100; wtedy to będziee biało sens, ale bany odrazu to stupid idea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba cie po...iescilo przeciez jak ktoś nie ma kompa wystrzałowego to jak pociągnie 5 jednostek na dobe, ale np niech każdy w drużynie 1 jednostkę na tydzień monimum; albo niech się wypisze bo szkoda żeby było 150 ludu a liczy tylko 100; wtedy to będziee biało sens, ale bany odrazu to stupid idea

no to bedzie mial motywacje do szukanai nowych kompow :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba zaczne krecia robote w pracy :twisted: setiHide i hajda!

bo czasem ciezko sie gada z wapniakami :) (chociaz jeden z najbardziej sumiennych moich kompow to offline'owy koles, ktory ma kolo 60-tki -sam od razu mnie wola, jak tylko cos SetiDriver szwankuje :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba zaczne krecia robote w pracy  :twisted: setiHide i hajda! 

bo czasem ciezko sie gada z wapniakami :) (chociaz jeden z najbardziej sumiennych moich kompow to offline'owy koles, ktory ma kolo 60-tki  -sam od razu mnie wola, jak tylko cos SetiDriver szwankuje :) )

ja probowalem znajomego namowic; w firmie non stop mu kilka sprzetow chodzi (jakies p4); ale jak to powiedzial: nie widze sensu; i klops...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie a moim zdaniem trza ludziom na prv na naszym forum proponować przyłączenie sie do teamu myśle że da to dużo więcej jak pisanie lionków w podpisach profilu :( jak bedą zainteresowani to sie przyłączą jak nie to skasują priva i wszystko, bez kłopotu bez zbędnego pisania tematów i zamieszania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...