Skocz do zawartości
TwiN

Statystyki - 21.01.04 - edited

Rekomendowane odpowiedzi

Snap według mnie trzeba obudzić w nich ducha rywalizacji a potem ewentualnie wyjaśnic co liczą ja sam weszłem w to z chęci rywalizacji po tym jak przeczytałem wypowiedzi np kwasopijcy z infopc typu "szczam na nich " itp mamy tylu userów na forum posiadających hardcorowe kompy niech pomogą głupio by było żeby nas łyknoł taki brawkomp

donio w sety spy masz coś takiego jak results i tam jest viev log w nim są zapisane jednostki które przeliczyłeś i kiedy zostały wysłane

pozdrawiam spider

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snap według mnie trzeba obudzić w nich ducha rywalizacji a potem ewentualnie wyjaśnic co liczą ja sam weszłem w to z chęci rywalizacji po tym jak przeczytałem wypowiedzi np kwasopijcy z infopc typu "szczam na nich " itp mamy tylu userów na forum posiadających hardcorowe kompy niech pomogą głupio by było żeby nas łyknoł taki brawkomp  

donio w sety spy masz coś takiego jak results i tam jest viev log w nim są zapisane jednostki które przeliczyłeś i kiedy zostały wysłane

pozdrawiam spider

no ok ale jaki text im wyslac??zeby zachecalo co liczenia i "wojny" z barwkompem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Birdman heheh dobre :) Snap może coś takiego "Masz szybkiego kompa nie zużywasz jego zasobów w 100% pokaż na co cię stać dołącz się do teamu Tweaka i pomuż nam liczyć seti oraz zostawić naszą konkurencję daleko z tyłu jeśteśmy na 27 miejscu w Polsce z twoją pomocą możemy być wyżej nie zwlekaj i dołącz do nas teraz : tu link do tego jak dołączyć" można dopisać jeszcze że jak kogoś to nie interesuje niech skasuje tego priva

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko spokój was uratuje ... nic na chama. Żadnej wojny z nikim przecież nie prowadzimy.

Liczą się tylko przemyślane działania. A fakt że działać trzeba.

To mówiłem ja ... Jarząbek.

UPDATE:

- Pomysł z Priv'ami jest OK. Jak kogoś to nie interesuje, to przecież można skasować. Trzeba tylko uważać żeby nikogo nie zrazić, i żeby ktoś nie czuł się jak atakowany przez słabo opłacanego akwizytora. A może by tak ustalić tekst tu w tym wątku ...

- Jestem tu nowy, i w zasadzie tą stronę odwiedzałem wcześniej tylko w celu poczytania. Zauważyłem, że w innych działach poświęconych np. OC pojawiają się opisy xxxxMHz - full stable, nie wiem jak was, ale mnie to na przykład nie przekonuje. Jakby był screen z na przykład kończącą się jednoską SETI w powiedzmy 1,5 godziny - to tak. Może jakiś wątek tam wrzucić, typu k"to w krótszym czasie policzy WU SETI", or something like that ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Birdman heheh dobre :) Snap może coś takiego "Masz szybkiego kompa nie zużywasz jego zasobów w 100% pokaż na co cię stać dołącz się do teamu Tweaka i pomuż nam liczyć seti oraz zostawić naszą konkurencję daleko z tyłu  jeśteśmy na 27 miejscu w Polsce z twoją pomocą możemy być wyżej nie zwlekaj i dołącz do nas teraz : tu link do tego jak dołączyć"  można dopisać jeszcze że jak kogoś to nie interesuje niech skasuje tego priva

oka ;) jezeli wszyscy ten text akceptuja to juto wysylam spam :twisted:

wysle do tego

http://leto.homedns.org/~marcellus/tweak/s...i/seti_faq.html

instrukcje obslugi :)

moze ktos ma cos pdobnego ale w innym wydaniu ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snap wszystko ok tylko nowi userzy nie mają stworzonego swojego konta w seti :lol: może dopisz do tej wiadomości żyby w razie problemów zgłosili się do ciebie :)

update

właśnie zimieniłem nazwe konta na spider& Dream Team :lol: a to ze względu na chęć przyłączenia w najbliższym czasie większej ilości liczących 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ... ja to bym napisał inaczej, na pierwszy rzut to zamiast "pomuż" napisałbym "pomóż". Poza tym parę przecinków też by nie zaszkodziło, nie wiem czy sobie zdajecie z tego sprawę, ale takie rzeczy rażą pewnych ludzi. Ileż to roboty sprawdzić pisownię w Word'zie ...

Na razie nie mam czasu, bo mam cztery kolosy w weekend i jeden projekt do oddania, ale jak mi się zachce to coś dzisiaj jeszcze zaproponuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawna pisownia to podstawa w tych sprawach. To tak jakbyś

zobaczył w centrum miasta na bilbordzie napis "najleprza cena" :lol:

Nie wiem jak wy, ale ja nie kupiłbym tego produktu, ponieważ niekompetencja

sprzedającego/firmy razi już przy pierwszym kontakcie. ;)

Może coś takiego:

Masz szybkiego kompa? Nie wykorzystujesz jego pełnych możliwości?

Teraz masz ku temu okazje! Pokaż, na co cię stać! Dołącz do teamu

Tweak.pl, pomóż nam szukać obcych cywilizacji w duchu uczciwej

rywalizacji z innymi członkami i drużynami. Nasza drużyna zajmuje

25 miejsce w Polsce, dzięki Tobie możemy być jeszcze wyżej!

Włącz się do wspólnego liczenia ku chwale Tweak.pl!

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

twin całkiem dobry tekst, co do pisowni to masz całkowitą rację tak jak i JB. Napisałem, że ten tekst był tylko przykładowy i parę poprawek by się przydało. Ważne żeby wspólnymi siłami napisać dobry tekst, żeby zachęcić innych userów do dołączenia do teamu

thats all :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo nie mam czasu

w next week dodam z 600 uw :)  

ja nie zgine

8O 8O 600Wu gdzsie ty to liczysz??
u ojca w robocie

wysylalbym wiecej ale nie mam czasu :(

w feri na drobie troszke

ja też tak chcę :D szkoda że nie mam ukłądów z babką od informatyki 15 celeronków 1.7 ghz :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...