L1 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zakladalem oslonke na procka odpalam a on wlancza sie potem nagle wszystko sie wylancza i potem wylancza sie komp i do wylonczenia z pradu wydaje takie dziwne odglosy beeep biiip beeep biiip i tak w nieskonczonost. Zdjelem blaszke ale nieodpalal zdjelem blaszke ale nadal to samo. Probowalem comosa wyczyscic i nic poruszalem kablami docisnelem all, jeszcze raz wyczyscilem cmosa i ruszylo. Z blaszka nieodpala. Ok komp sie odpala. ale gdy przychodzi do ladowania systemu sam poczatek i tak samo wylancza sie i piszczy do odlonczenia zasilania. Wyczyscilem cmosa i tak samo dopuki niezmiejszylem mnoznika mam 500 mhz teraz :( procek byl podkrecany do 1800mhz ale to na 90% nie od tego. mam napiecie na auto. jak daje na 2.6 to to samo. W linuxie niewykrywa mi klawiatury w FBSD dziala. Blagam o pomoc. Jaki eustawienia zmienic? Sprzet jak w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zakladalem oslonke na procka odpalam a on wlancza sie potem nagle wszystko sie wylancza i potem wylancza sie komp i do wylonczenia z pradu wydaje takie dziwne odglosy beeep biiip beeep biiip i tak w nieskonczonost. Zdjelem blaszke ale nieodpalal zdjelem blaszke ale nadal to samo. Probowalem comosa wyczyscic i nic poruszalem kablami docisnelem all, jeszcze raz wyczyscilem cmosa i ruszylo. Z blaszka nieodpala. Ok komp sie odpala. ale gdy przychodzi do ladowania systemu sam poczatek i tak samo wylancza sie i piszczy do odlonczenia zasilania. Wyczyscilem cmosa i tak samo dopuki niezmiejszylem mnoznika mam 500 mhz teraz :( procek byl podkrecany do 1800mhz ale to na 90% nie od tego. mam napiecie na auto. jak daje na 2.6 to to samo. W linuxie niewykrywa mi klawiatury w FBSD dziala. Blagam o pomoc. Jaki eustawienia zmienic? Sprzet jak w podpisie. Sporo problemu sprawilo mi przeczytanie tego co napisales. Albo pisz wolniej albo zacznij chodzic na lekcje j.polskiego. A moze ukruszyles jadro procka? Albo plyta padla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L1 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Sporo problemu sprawilo mi przeczytanie tego co napisales. Albo pisz wolniej albo zacznij chodzic na lekcje j.polskiego. A moze ukruszyles jadro procka? Albo plyta padla.Pisalem w pospiechu i niestety mam tendencje do robienia blendow. Procek jest raczej ok oczyscilem go z pasty i jest caly jadro nieuszkodzone obudowa nawet niezarysowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L1 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Hmmm a moze to od zasilania bo teraz nawet nie odpala. Jak to bylo? Podpiac jakis naped dla obciazenia zasilania i zewszec zielony kabelek z jakas masa (czarny) na zlonczu atx? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 ) Hmmm a moze to od zasilania bo teraz nawet nie odpala. Jak to bylo? Podpiac jakis naped dla obciazenia zasilania i zewszec zielony kabelek z jakas masa (czarny) na zlonczu atx?Obstawiam plyte glowna, Polozylem zle shima na durniu i spalila sie plyta ( na smierc :D ) a durak caly. PZDR4ALL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L1 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 ) Hmmm a moze to od zasilania bo teraz nawet nie odpala. Jak to bylo? Podpiac jakis naped dla obciazenia zasilania i zewszec zielony kabelek z jakas masa (czarny) na zlonczu atx?Obstawiam plyte glowna, Polozylem zle shima na durniu i spalila sie plyta ( na smierc :D ) a durak caly. PZDR4ALL 8O jak plyta to bede przez pol roku na p2 266 mhz skazany. X'ow niema sensu na tym spezecie odpalac hmmm pol roku na konsoli na FREEBSD z dyskiem 13 gb da sie przezyc. Wolal bym mojaq dystrybucje ale jej jedyna kopia jest na 40 a plyta obsluguje dyski do 38 GB (czy tam ile). Ehhhh zaraz ide testowac zasilacz ale sie upewnic musze czy zielony z czerwonym zewrzec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavloxx Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 CPU nie styka się dobrze z radiatorem spróbuj doac pasty więcej i dociśnij radiator, miałem coś podobnego i poprostu blache wywaliłem ona praktycznie nic nie pomaga, ale możesz zrobić co mówiłem mi pomogło Obecnie jestem bez blachy tej POZDRO..........!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L1 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 CPU nie styka się dobrze z radiatorem spróbuj doac pasty więcej i dociśnij radiator, miałem coś podobnego i poprostu blache wywaliłem ona praktycznie nic nie pomaga, ale możesz zrobić co mówiłem mi pomogło Obecnie jestem bez blachy tej POZDRO..........!!!!!!!!!!! Plytka sie spalila bo bez oricka zasilanie sie powinno wlanczac ale nic :( naszczescie na 90% uznaja gwarancje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 L1 popraw podpis bo jakiś fan Ati cię zbluzga :lol: Ati Radeon a nie to co ty wpisałeś ( nie zacytuje tego nawet) też lubie Ati :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L1 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 podpis poprawiony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...