Tobiasz Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 musze przeinstalowac system a problem w tym ze sterowniki od sata sa na dyskietce, no a ja nie mam floopa, czy jest mozliwosc zeby jakos wczytac te sterowniki z plyty/z dysku ?? jak wciskam F6(albo F8, nie pamietam jak tam jest) to prosi o DYSKIETKE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Jeżeli kontroler SATA znajduje się na płycie głównej spróbuj zainstalować winxp bez podawania dodatkowych kontrolerów (nie naciskając F6). Po zainstalowaniu windowsa zainstaluj sterowniki od SATA. Powinno działać. U mnie na płycie głównej znajduje się kontroler SATA i nie podaje żadnych dodatkowych sterowników podczas instalacji i windows instaluje się. Po zainstalowaniu wykrywa mi SATA jako standardowy kontroler IDE, i oczywiście zaczynam instalowanie sterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 No jak ja nie zainstaluje sterów to mi pisze że ja w ogóle twardego nie posiadam... Co do pytania, to z płyty sie chyba nie da :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Proponuję załatwić stację dyskietek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...