Mack1981 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Mam zamiar kupić tą właśnie karę i mam dwie do wyboru (Radeon 9000 HiS Pro 64MB DVI, Radeon 9000 Pro Gigabyte Maya 64MB DVI), prosił bym o pomoc którą karte lepiej wybrać i która może mieć lepsze możliwości o/c, interesują mnie głównie opinie osób które te karty posiadały, za odp z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 chyba nie przemyslales sprawy z tym wyborem... zastanow sie jeszcze, poczytaj... niezbyt szczesliwy to wybor imho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Jak już się upareś na te 2 to bym polecał HIS ... Taka jest moja opinia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Koompel ma hisa 9000 i mowil ze da sie pokrecic, ale Radeona 9000??? nieno daj pass, jakis miesiac temu tez chcialem ja kupic :oops: nie kupuj jej jest cieniutka no chyba ze masz chec w tertrisa pograc :D Nieno bez przesady karta nie jest az taka zla, ale jest doniczego niestety :cry: Poczekaj dozbieraj kaski i kup cos konkretniejszego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack1981 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 skoro tak mówicie to może jeszcze sie powstrzymam przed zakupem tej karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 chyba ze chcesz odemnie sapphire radeona 9000 pro skrobnac... oc 3oo/6oo smiga n/p 2914051 napisz jakby co na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 moze lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 9200 imo moge sie mylić bo w radkach tego pokroju nie jestem zabardzo obeznany sorry za ot, jakie stery polecacie najbardziej do radka :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 mialem radka 9000 pro supergrace , chodzil z 275/275 na 315/300 , teraz mam gf3(gainwarda) i wbrew temu co tu pisza wielkiej roznicy nie ma , poprostu pisza to co ktos kiedys napisal a sami nie testowali tej karty . ja testowalem i wiem co mowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...