Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie gadacie o jakiś trybach barakudy 4.Mówicie że są 2 tryby i że można jakos przełączyć.Wszyscy sie mądrzą ale nikt nie umie powiedzieć jak zmienić ten tryb.Prosze podać mi spsób na zmiane trybu w B4 i nie chce widzieć postów innych niż z linkiem do softwaru albo dokładnym opisem jak te tryby sie zmienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK Bardzo prosze... Wchodzisz na http://tweak.pl/forum/search.php (lub korzystasz z odpowiedniej ikonki. Wpisujesz: Barracuda IV i szukasz odpowiedniego topicu. :D :D :D

Progsa mogę Ci wysłać na maila... A obsługa jest bardzo prosta. Robisz dyskietkę startową w win98 lub me. Kopiujesz tam tego progsa. Uruchamiasz i zmieniasz tryb bodajże na performance.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to znaczy nie chcesz widzieć? twoje jest to forum czy co? I jest coś takiego jak wyszukiwarka - fakt sam czasami powonienem z niej skorzystać zanim puszcze topica ale kij z tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak patrze na ilośc postów Bruca i Zepsuja to teraz zrozumiałem skąd ich tyle sie wzięło.Pisz jak masz coś konkretnego a nie pieprzysz oby pieprzyć.70 % waszych postów to mydliny i nie chce sie z wami wdawać w dyskusje.Bierzcie przykład z Jabola...piszcie na temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Jak patrze na ilośc postów Bruca i Zepsuja to teraz zrozumiałem skąd ich tyle sie wzięło.Pisz jak masz coś konkretnego a nie pieprzysz oby pieprzyć.70 % waszych postów to mydliny i nie chce sie z wami wdawać w dyskusje.Bierzcie przykład z Jabola...piszcie na temat.

widze, ze jestes bardzo niedojzalym przedstawicielem populacji , bojacym sie krytyki i nie znajacym slowa "prosze".

czlowieq, odpowiedziec tobie, to nie ejst niczyji obowiazek, tylko dobra wola.

ostatecznie osoba udzielajaca ci odpowiedzi podzieli sei z toba swoaja wiedza, ktoora sama musiala zdobyc czasem sporym nakladem pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Jak patrze na ilośc postów Bruca i Zepsuja to teraz zrozumiałem skąd ich tyle sie wzięło.Pisz jak masz coś konkretnego a nie pieprzysz oby pieprzyć.70 % waszych postów to mydliny i nie chce sie z wami wdawać w dyskusje.Bierzcie przykład z Jabola...piszcie na temat.

Dokladnie :) liczy sie jakosc a nie ilosc !!!!!!!! .

A plik nazywa sie seaaam. exe ( i lezy na ftpie seagatea) a dzieki zmianie na performance jedyne co usyskasz to lepsze czasy dostepu ( trudno zebys mial transfery przy kopiowaniu lepsze ;) ) , ale kosztem glosniejszej pracy , glowice musza szybciej sie sprezac co onacza stukanie .

Arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...